3 ay

Birincisinde belli belirsiz ikinci çizgi çıkmış pek anlamıyorum ama belirsiz bir çizgi bile bebeğin olabileceğine işaret ikincisini yapalı ne kadar oldu?
Silik çıkanı Salı günü boş olanı çarşamba günü yaptım
Yenile bence yine
Canım, fotoğrafa bakınca birinde silik çizgi var gibi duruyor, diğerinde ise sadece kontrol çizgisi seçiliyor. Silik çizgi bazen erken gebeliği gösterebiliyor ama kesin konuşmak zor. Reglin 6 gün geciktiyse sabah ilk idrarla tekrar test yap ya da kan testi ver 🤰🌸 En net sonucu o verir. Anne sezgisi şaşmaz derler ama yine de işi garantiye almak iyidir, temkinli anne pişman olmaz 👶💕
Cevap
13Cevap
olabilir gecikme başka sebeplerden de olabilirdir ama hamilelik ihtimalini de ekarte edemezsin doktora gitmen en iyisi olacak
İlkinde var ama ikincisinde yok tekrar yap bence biraz daha bekleyip... Kesinlik yok çünkü
Testlerden kaynaklı olabilir mi yani civarımdaki eczaneler de hep bu testten var başka markanınkini bulamadım
Yok da Şu an ama var derseniz kan tesstte kesin cikar
Üsttekinde var gibi alttakinde yok
Var sanırım silik çıkmış kaç hafta geçti
3 hafta geçti
Kan testi yaptırmanı öneririm silik çıkmış çizgi var olması lazım belirtiler var mı
6 gün reglm gecikti göğüslerim çok hassaslaştı sızlama var sürekli uyumak istiyorum bi yorgunluk var üzerimde hiç bişey de yapmıyorum karın ağrım oluyor regl olcam sanıyorum sonra geçiyor aşermelerim oluyordu balık et türü yemek hiç sevmem ama canım çekiyor bu ara
Şimdiden Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun🫶🏻🫶🏻 kan testi yaptır sabahh hemenn emin olmak için Allah gönlüne göre versin
Ya teşekkür ederim güzel dileklerin için 🥹
Ne demek rica ederimm🌸🫶🏻
Sabah ilk çişinle mi yaptın
Çıkmayan testi akşam üzeri uyumuştum 3-4 saat uyandıktan sonra yaptım
Çıkan test ne zaman? Silik çıkmış ihtimall var. Korunmasız ilişki söz konusu ise
Çıkan testi Salı günü yaptım
Sabah ilk çişle yapılan her zaman daha sağlıklı sonuç verir. Sağlık ocağına test ver kesin sonuç
Merhaba, negatif testler
Var gibi duruyor. Kan testi yaptır
Yok iyi attırmamış
yokk
gebelik yok
Yeni gebelik olabilir canım ya da test hatali
Ne zaman yaptın
Yok gibi
Hayır yok
Yok..
2. testi ilk testinden ne kadar süre sonra yaptın
Ertesi günü yaptım
Kesin evli
Sende her yerde geziyon bakıyorum da lise zamanlarını düşün sen hadi hahahshdjdjd
Birlikte düşünelim 😁🫠
Gebesin
yokkkkk
Vaaar
Kim vurdu davula
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?