Durup bunu düşündüm bugün bebek için zor olmaz mı süt içinde sıkıntı mı bilen var mı
3 ay
Durup bunu düşündüm bugün bebek için zor olmaz mı süt içinde sıkıntı mı bilen var mı
Süt dolucak ve emzirmerkte zorluk yaşamayacaksın. Kendini sev olduğun gibi kabul et ki küçük normal göğüs benim nezdimde çok daha dikkat çekici çok daha güzel. İnsan bazı seylerı secemıyor belırleyemıyor beden gibi genetık bu durum takılma. Cok takılıyorsan slıkon vs deneyebılırısn ama o da ayrı sorun yatması kalkması tasıması terlemesı vs.
Bu düşünce çoğu kadının aklına geliyor, çok normal 🌸 Göğüs boyutu süt üretimini belirlemez, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Önemli olan süt kanallarının çalışması ve bebeğin doğru emmesidir 🤱 Benim çevremde minicik göğsü olup aylarca emziren anneler var. Vücut hamilelikte zaten kendini hazırlıyor. Unutma, annelik göğüs ölçüsüyle değil yürek ölçüsüyle olur 💛👶 “Süt gönülden akarsa bebek doyar” derim hep.
Cevap
24Cevap
emzirirsin
Elleyip durma sende merak etme onlar şişer dolar Allah’ın işine karışma
ıha bisey demedım sakin
Aşırı büyük olmasına gerek yok hamile kalıp sonrasında zaten hormonal gereği gerekli şeyler olacaktır emin ol bebek için
limondan halliceyse bence gayet iyi.. hamilelikte buyur o ve sarkma olmaaazz sanslisinn
limondan hallıceyse ne demek anlamadım
tam avcum kadar iste aa
Doğum yapınca süt bezleri sayesinde memen büyür rahat ol
hhha
Yaaaa artık öğrenin kendinizi be
Merhaba, göğüslerin küçük olması emzirmek konusunda sorun yaşatmaz
Meme ucunu çıkarsn aparatlar oluyor bebek ememezse eğer. Ama genelde emer bebek problem yaşamaz
Bildiğim kadarıyla hamilelikten sonra göğüsler büyüyor ve bebek emzirebiliyorsun
Zamanla büyür belki biraz daha
o yası gectim sanırım
buyumeye baslar taktık yap
taktik bilmiyorum ben
verebılırım ıstersen
ollur
Ölçüsü kaç ki. Ki merak etme büyür..
75 iste avuc kadar dusun
Büyür o zamana :d süt gelince büyür
O dönem fazlasıyla şişiyorlar zaten
Dolar merak etme
Şimdiden bunu dert etme