Kız bebekleri seviyor genel herkes çevremdekiler ben ise erkek bebekleri çok seviyorum ilerde oğlumun olması düşüncesi çok hoşuma gidiyor kız bebekleri de çok seviyorum ama açıkçası erkek bebekleri daha çok seviyorum sanırım
3 ay
Cevap
6Cevap
Bende kız bebek seviyorum ya 🥰
Çok şekerler yalan yok erkek bebeklere bayılıyorum
Erkek bebekleri de ayrıca çok sevenleri duydum. Bebek bebektir ya hepsi tatlıı masum 🥰🥰
İşin aslı Allah sağlıkla ve hayırla versin demek gerekiyor hepsi masum ve tatlılar hayırlıyda olsun değilse hic birisi olmasına bakış açısından bakıyorum erkek bebekleri ayri seviyorum ama
Ben kız bebek seviyorum çok şirin pembe şapkası olacak böyle şirin bakacak
Çok şirin bir hayal bende erkek bebekleri seviyorum 🫠
Ben kız bebeğe normalde baktım ona kızım deyince bana bakıp gözlerimin içine gülüyordu demeyince ise bir şey demiyordu
Emanet ettiler baktım işte az
Erkek bebekler bana da daha sevimli geliyor
Şükür kendi cinsimfen birine rastladım böyle düşünen aşırı seviyorum yegenlerimi onlarda erkek bebekler
Canever onlarrr kızlar cicektir
😂😂 yok yok çok tatlilar
Öyle bir erkek çocuğu yetiştirmek hayvanfan farksız değil bence beyefendi olmalı büyüyen çocuk
Üreme icgusun ağır basiyor
Gayet normal tabi
Ne mutlu o halde
Elbette sağlıklı ve hayırlısı ise olsun değilse hic birisi olmasin diyorum erkek bebekleri biraz fazla seviyorum sadece
Kız bebekleri akıllı olan gormedim bizdekiler aman yarabbim durmuyorlar
Kızmısın
Hayir uzaylıyım pardon
Yesss
Normal
Erkek bebekler sevilmez diyorlwr onlardan etkilendim sanirim😭
Erkekler kız bebeleri kadınlar da erkekleri seviyor genelde
Bilmiyorum ama çevremde kadınlar full kız bebek seviyor
normal
esmer erkek bebekler çok tatlı geliyor bana
Sarışın erkek bebekleri seviyorum bende mavis maviş bakan gözlerle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu düşüncen çok normal bence 💙 Benim de bir oğlum bir kızım var ve ikisinin sevgisi bambaşka. İnsan bazen kendini bir cinsiyete daha yakın hissedebiliyor, bu kalbinin yönüyle ilgili 👶🤱 Önemli olan sağlıklı ve sevgi dolu bir evlat hayali kurman. Annelik gönül işi, kalbin kimi çağırıyorsa oraya akıyor zaten 💕 “Evlat dediğin, uykusuzluğa değen tek şeydir.” 😄