Yakında evlenmek istiyoruz ama doğum yapmak istemiyorum o illa çocuğum olsun istiyorum diyor o doğurmayacak tabi hava hoş ben hiç istemiyorum bir çocuğum olsun bu yüzden ayrılmayı bile düşünüyorum sizin Böyle bir olaya tepkiniz ne eşiniz istemese kabullenirmisiniz herşey çocuk mu ya?
Cevabın nedir?
+1 yılHer şey çocuk değil tabii ki. Ama tam anlamıyla aile olmak; ne bileyim bir çocuk gelince anlıyorsun. Annelik, babalık oluyor. Yoksa karı kocasınız, anne baba duygusu olmayacak hiç. Galiba sen zor olan hamilelik aşamasını istemiyorsun. Aylar sürüyor, bir de doğum anı çok zor. Acı çekmeler falan, çekemem ben diyorsun. Doğru, haklısın. Zor şey gerçekten, erkekte bir şey olmuyor. Acıyı siz çekiyorsunuz. Saygı duyardım ben istemiyorsa çocuk, ille de olması gerekmez. Olursa daha güzel olur sadece.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen doğumu falanda geçtim ömrümün geri kalanını eşimle gezerek eğlenerek geçirmek istiyorum ayak bağı istemiyorum umarım istemeyen biri çıkar karşıma
- +1 yıl
Canım ablam, şöyle bir şey var. Tamam gençken gezip tozmak güzel. Ama yaşlanınca, misal 50 üstüne gelince... Yani artık duruluyorsun, her şeyi tattın yaşadın hayatta. Yaşlanınca sana bakacak birileri olsa, iyi olurdu. Muhtaç oluyorsun, kimsen olmayınca zor oluyor. Eşinle birbirinize bakabilirsiniz tabii ki. Ama bu hayatı yaşama olayı 40-50'ye kadar var bence. Sonra kopup akmayacaksınız gecelere...
Soran+1 yılDiyelim çocuk doğurdum katil olmayacağı ne malum ya bir sapık olursa ileride sadece artılarını düşünüyorsunuz ben komple kötü iyi ne varsa düşündüm zaten
- +1 yıl
Ha, tabii ki onlar da var. Sana bakmaz, hayırsız pis bir evlatta olabilir. Her zaman bu yönünü de düşünmelisindir, doğru. İlla sana bakacak, iyi çocuk olacak diye bir kaide yok. Tecavüzcü de çıkabilir. Ama bu aslında, gerçekten senin onu yetiştirmene bağlıdır. Yani çocukken kötü büyürse, sonra değişir ileride karakteri kötü olur. Eğitimi çok önemli burada. Eğitemem diyorsan, yapma en iyisi. Aile terbiyesi mesele. Ama dediğin açı da var tabii ki, çok görüyoruz bu örnekleri de. Annesini babası döven çocuklar var, öldüren hatta... Ama neler yaşadılar küçükken bu hale geldiler, bilmiyorum.
Soran+1 yılSana bir şey diyiyim sen çocuğunu Nasıl yetiştirirsen yetiştir ne kadar terbiyelide yapsam en nihayetinde insandır kendi kafasına göre takılacak herkes yargılıyor burda beni neyse hayırlısını diliyelim karşıma benim gibi birinin çıkmasını beklicem
- +1 yıl
Elbette yargılarlar, çünkü farklı bir konu bu. Çoğu aynı düşünür, benim gibi düşünmezler... Yani yaşımız uymuyor ablamsın. :D Arada 7 yaş var, az değil. Ben büyük olsam 7 yaş olurdu da. :D Şanssızlık, keşke yaşın 18-19 olsaydı. :D
Soran+1 yılOlgun insanlar daha mantıklı düşünüyor gençken çocuk yapalım diyen bir erkekle 30 yaşın olgunluğuna erişmiş biri olmasada olur diyebiliyor senin yaşın ufak olmasına rağmen böyle olgunca düşünmen iyi bir şey
- +1 yıl
Olgun düşüncelerim, fiziken küçüğüm. :D Yani güzel bir şey bence de. Çoğu 30 yaşında çocuk gibi tavırları düşünceleri...
En İyi Cevaplar
insanların yaşamasının temel amaçlarından birinin üremek olduğunu düşünürsek sıkıntı.. ha infertiliteden dolayı çocuk yapılmıyorsa ancak o hoş karşılanır
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum evcilik oynayamam ben hayatımı bir çocuk için harcayamam
+1 yılÇocuk sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi.. sağlık problemlerimden kaynaklı tercih olur HERŞEY ÇOCUK DEĞİL derim , ama keyfi sadece eğlence için istememek bana anlamsız VE sevgisizlik olarak gelir..
Bir insan sevdiğinden, değer verdiğinden bir seylere sahip olmak ister heleki sevdiğin adamdan çocuk sahibi olmak
AŞKtır bu.. senin için üzülüyorum güzelim..
Hayatın boş olduğunu tüm zevklere vardığında anlayacaksın işte o zaman "bana anne diyen"
Bir çocuk OLSAYDI keşke dersin00 Yorumla
Hayat ye ic gez dolastan ibaret degil kendinden bir parcan olucak nasil sevmezsin onu sen sadece bos bos gezeyim diyorsun hayatinin tadinida cikar elbette mesela evlendikten 5 yil sonra cocuk dusunebilirsin yok ben cocuk istemiyorum deyip sevdiginden ayrilirsan senin kisiliginde problem vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılBence benimle çocuk için evlenen adamın kişiliğinde problem var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
20Cevap
+1 yıl:) güldürdün ne dyim insan ne için evlenir yuva kurar çoğalmak ayrcaortada aşk varsa meyvesi şart seni süs olarakta almiyor erkeği eve bağlamaninn en iyi yoluuuı çocuktur bide hiç bu yönden dşündün mü :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenım de aman aman bır sevgım yok. dogrurup buyutup bakacak olan sensın emzırecek vaktının cogunu ayıracak vs. o yuzden karsı tarafın egoist olmaması gerekır. baba hıcbırzaman anne kadar olamaz. sadece dogum kısmını dusunmek bıle yeterlı.
10 Yorumla Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bebek veya hayvan sevmeyen insanın içinde vicdan yoktur zaten. Her kadın annelik duygusu ile dünyaya gelir çocuğu olsun olmasın eğer bunu kendinde hissetmiyorsa sevgisiz demektir. Eşim istemese iliskimiz biterdi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef senin gibi düşünen çok var burda ne diyeyim tartışamam artık
Diğer konusunda 398 cevap paylaştı. herşey cocuk değil ama kim istemez kendi kanından kendi canından bir cocugu olup doyasıya sevmeyi bunuda düşün evlendin cocuk yapmıyosun adam mutlu olmazki be ne bilim
00 Yorumlabu cocuk konusunu iyice oturup tartışın bence hem genelde çok sevmeyen insanlar çocuklarına daha düşkün olurlar hem çocuklar o kadarda kötü ya da korkunç yaratıklar değildir.
00 Yorumla
+1 yılAllahin gucune gider hem ararsin bebek bak hiç olmaz cok ugrasirsin boyle deme hayirli vakit saatte de bir bebek yüzünden de ayrilinmaz konusarak halledebilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBebek istemiyorum Allah'ın niye gücüne gitsin kötü bir şey istemiyorum ki
- +1 yıl
O zaman korun
+1 yılSen bir yap bebeği, al kucağına, çek kokusunu içine. O zaman görürüm seni. Seviyor musun sevmiyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılNefret ederim
- +1 yıl
Bebek doğunca bütün hayatın değişir. Ayrıca neden evlendin ki bebek yapmayacaksan?
- +1 yıl
@darkquardian evlenmeyince onu aldatabilir diye düşünüyor, doğru. Evlenince artık karı kocalar. Yani kocası seviyor ki onu aldatmaz, evlenmişler resmiyete binmiş iş. Evlilik, çocuk yapmak için yapılmaz.
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bu düşüncen niye var?
Kücük kardeşlerin mi var yani onlara senmi baktın?06 Yorumla
Soran+1 yılEvet baktım ve ayak bağı bana göre çocuklar
- +1 yıl
İşte bu cok üzücü.
Annen işden vs belki sana baktırtı ve sende çocukluğunu yaşayamadığın icin cocuklara karşı böyle bir düşüncen var.
İlk yillar zor oluyor ama büyüdükçe eğlenceli bile oluyor. Sinemaya gitmek onlarla eğlenmek.
Senden ve Eşinden oluşan bir insan ❤️😍❤️ Düşüncesi çok güzel
Soran+1 yılİleride oğlun çocuk tecavüzcüsü olursa ne yaparsın? Bunları düşündün mi hiç
Soran+1 yılDeğil eğitimli ailenin çocuğu sapık eğitimsiz ailenin çocuğu ahlaklı olabilir hayatın ne getireceği kimse bilemez
+1 yılZaten çocuk istemedigim için evlenmekte istemiyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmekte sıkıntı yok benim için ama o çocuk olayı nefret ediyorum ya
- +1 yıl
bende canım her kadın çocuk isteyecek diye bir şey yok en iyisi çocuk istemeyen adam bulmak
Soran+1 yılZor ama öyle
- +1 yıl
Zor ama işte kendini işine vermiş böyle kariyeri olan insanlar olsa daha iyi çünkü öyle insanlar daha anlayışlı bu konuda
Soran+1 yılKesinlikle kimse anlamıyor beni sen anladın nihayet
- +1 yıl
Birde yargılıyorlar aaa vicdansız misin aaa nasıl sevmezsin sevmiyoruz arkadaş işte tamam sevmiyoruz diye zarar verecek halimiz de yok ama olmayınca olmuyor
Soran+1 yılİçimde en ufak bir bebek çocuk sevgisi yok işte anlamak istemiyorlar beyinlerine ulaşmıyor bazılarının
- +1 yıl
Boşver canım bu senin hayatın sen bakacaksın sen doğuracaksın o çocuğu o yargılayanlar değil kendilerine saklasınlar akıllarını
+1 yılİsteyene verilmez.. istemeyenede verilir. İşte böyle bir dünyada yaşıyoruz, bana düşen sadece Allah kalbine göre Versin 👌
00 Yorumla
+1 yılsenın kararın saygı duyarım. bunun için bır ınsanı yargılayamayız. sevmek zorunda değilsin. çokda normal bır şey. ama onunda çocuk ıstemek en doğal hakkı. o yuzden sız bırbırınıze göre değilsiniz. hayata bakış açınız farklı. ilerde mutlu olamazsınız
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ayrıl o zaman. Çocuk istemeyen erkek bulamazsın kolay kolay.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBulunur illaki
+1 yılMesela bende bebekleri sevmiyorum ama kadinlarda anne olmak ister o yuzden evlilige karsiyimdir ornegin
02 Yorumla
Soran+1 yılİsemicem bulucam öyle birini yok diyorlar ama illaki vardır
- +1 yıl
Kesinlikle vardir benim gibi dusunen
Yeni doğmuş bir bebek kucağına al annelik duyguların artsın vur banaaağğ diye bagirirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda çok bebek var kardeşime ben baktım ve hayat kısa çocuk büyütemem
+1 yılya bırak cocuk sevilmez mi anne ol o zaman anlarsınız o duyguyu...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBebekleri sevmeyen bir kadın sol tarafında ne taşıyorsun taş mı
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Belli bu yüzden senden eş de annede olmaz sol tarafında taş taşıyan biri yarın eşini yarı yolda da bırakır evladını sokağada atar
Soran+1 yılZaten ayrılcam çocuk isteyen biriyle yapamam
- +1 yıl
İsabet olur
Acele etmeyin sizde canim cocuk işini agirdan alin biraz
00 YorumlaBence simdi oyle düşünüyorsun eglenmek gezmek sonra belli bir sure sonra biseylrin eksik oldunu anlip cocuk istyceksinn ewlen deki ilk senesi cocuk olmasin 2ci senesinde sen kendilinden istrsinn
00 Yorumla
+1 yılevliliğin amaclarından biri bebek yapmak niye evlendin korkunc kadınn bebekller nasıl sevilmez cok tatlılar tombikn yanaklılar :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen seninle bebek için evlendiğini düşünüyorsun o zaman ama bana kalırsa istemiyorsan yapmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılGelecek beklentileri bir olamayan insanlar sadece aşk diye evlenmeye kalkınca bosanmalarin artmasi normal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmem oyle bırıyle malesef en azından 1 2 tane olacak yanı madem cocuk olmayacak evlenmemın ne anlamı var her haltı yerım evlenmeden :D
06 Yorumla
Soran+1 yılEvcilik mi oynamak istiyorsun babacılık annecilik falan iyiymiş ama yok çocuk boş bana göre
Cevap sahibi+1 yıltm da dıyorumkı madem cocuk ıstemıyecek bızım soyumuz devam etmıyecekse ben ne den evlenıyorum bekarken ben aşkı da cınsellığıde yaşıyorum zaten
Soran+1 yılTamam ama ben sevdiğim Ada'mla bir ömür geçiriyim istiyorum evlenmezsek beni aldatabilir istemeyen bir eş bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılsanırım oyle bırı yok çok nadır gazeteye ılan vermen lazım senı anlıyorum ama doğumdan da cocuktanda korkacak bışey yok eşim 18 yaşındaydı 19 da hamıle ıdı 21 yaşında gene 2 ıncıyı getırdı 1.55 boyu var 3 uncuyu ıstemıyor bende anlayış gosterıyorum 2 tane yeter 10 yıl ara verdık ne olacak
Soran+1 yılBen ayak bağı istemiyorum kendimi bir çocuğa bırakmak istemiyorum bilmiyorum inşallah öyle biri karşıma çıkar ne diyim sizi yargılamıyorum sadece bu benim değiştiremem kendimi
Cevap sahibi+1 yılumarım bulursun senın amacın evlenıp aşk yaşamak oyle erkeklerde var umarım karşına cıkar bağtın acık olsun ablacım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey çocuk değil ama çocuk olsa herşey tamamlanmış olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence çocuk olmazsa olmaz bir ailede neden istemiyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum bakamam ben doğuramam kendimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBence çocuğun olmaması kötü bir durum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 YorumlaBebek yapmak zorunda degilsin yorumdaki koyunlara aldirma doguran bebegi yapan sensin istedigini yapabilirsin bu sebepten ayrilman da cok dogal olur
11 Yorumla- 1 yıl
Ve ayrica yorumlarda ya erkeklere hizmet etme beyininde olan kadinlar ya da cocuk meraklisi erkekler var. Evlenmek cocuk yapmak degildir istedigin gibi istememe hakkin var yorumdakilerin aklini karistirmasina izin verme, bu yuzden istemeyerek genc yasta anne olan kizlarimiz var, cok uzucu. Evet anne olmak cok guzel birsey ama istemedgiin surece bu hissi yasamak zorunda degilsin senin bedenin senin kararin. Cocuklar hayatin boyunca alicagin sorumluluktur. Evet cok sevilir fakat yapmadan oncede bu acidan bakmak lazim.
+1 yılKucağına hiç bebek aldın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşimi büyüttüm diyebilirim
+1 yılniye la cok şirin oluyolar
00 YorumlaDiğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. vücudun mu bozulur. Aa
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılÖyle
+1 yılcocuk istemeyen bir es istemm
00 Yorumla
+1 yılOzaman annende seni doğurmasaymış
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama olan olmuş şimdi benden başka bir çocuk türemicek
- +1 yıl
Kimse evlenmez seninle emin ol çocuk olmaması ayrı birşey istememek ayrı böyle bir ömür geçmez
Soran+1 yılBenimle çocuk yapmak için evlenen adam adam değildir zaten
+1 yılBen kabul ederdim. Olsa da olur olmasada.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Koçan doğurur bu mümkün artık nede olsa😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğurmak işin küçük kısmı ben birine bakamam kendime zor bakıyorum
Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. evlenince öyle olmaz sende istersin demedi deme
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılİstemiyorum olursa aldırırım yani katil olurum oluru yok çünkü
Soran+1 yılPsikolojik olarak var ameliyat oldum 17 yaşında o da etkilidir belki ama kendimi bildim bileli istemiyorum
Soran+1 yılErgen değilim 25 ime gircem fikir değiştirme yaşını çoktan geçtim
programında yazılım eksikligi olmus :)
10 Yorumla
+1 yılAileyi bir arada tutan tek şeydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma
+1 yılbebekleri çöpe atan anneyi bulduk
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılKaçınılmaz Son 😥😴😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılistememene sebep nedir
00 YorumlaBen kabullenmem.
00 Yorumlaöldürürüm o kadını
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılDemek istediğim sana göre doğru olan kadının çocuk doğurması benim doğrum benim çocuk istememem o yüzden senin doğruna aynen dedim
Soran+1 yılHayırlısı
Cocuk degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk tabi ki önemli
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi