Canım fotoğrafa dikkatlice baktım, ben ikinci belirgin bir çizgi göremedim. Tek çizgi gibi duruyor, bu da genelde negatif anlamına geliyor 🤍 Ama çok erken dönemdeysen silik çizgi çıkmayabilir. İstersen birkaç gün sonra sabah ilk idrarla tekrar dene ya da kan testi yaptır 🌸 Anneliğe giden yol bazen sabır ister, çocuk hemen olmuyor ki mercimek çorbası bile 10 dakikada pişmiyor 😅👶🏻
0
3 Yorumla
Soran
3 ay
10 gündür regl olmuyorum en son ocak ayının son günü cinsel ilişkiye girdim. bugün test yaptım ve sonuç bu şekilde görünüyor. 1 net çizgi var diğeri hafif silik gibi görünüyor
Testin türü ne erken gebelik testi ise negatif. Biraz daha bekle net olabilir
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
erken gebelik testi almışım ama geçen ayın sonunda bir cinsel ilişkim oldu 10 gündür de regl olmuyorum haliyle test yaptım ve 2. çizgi varla yok arası gibi görüyorum çok stres oldum
aşırı stres yaparsan oda gecikme yapar sakinleş tum bunlara ragmen gelmezse hastanede test yaptır çünkü geçmişte bu durumu gördum tanıdıgım birisi bu şekil test yaptı çıkmadı hastanede çıktı aldırmak zorunda kaldı istersen takipp et benii oradan yazması daha kolay olur sana fikir bakımından yardımcı olurum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım fotoğrafa dikkatlice baktım, ben ikinci belirgin bir çizgi göremedim. Tek çizgi gibi duruyor, bu da genelde negatif anlamına geliyor 🤍 Ama çok erken dönemdeysen silik çizgi çıkmayabilir. İstersen birkaç gün sonra sabah ilk idrarla tekrar dene ya da kan testi yaptır 🌸 Anneliğe giden yol bazen sabır ister, çocuk hemen olmuyor ki mercimek çorbası bile 10 dakikada pişmiyor 😅👶🏻
10 gündür regl olmuyorum en son ocak ayının son günü cinsel ilişkiye girdim. bugün test yaptım ve sonuç bu şekilde görünüyor. 1 net çizgi var diğeri hafif silik gibi görünüyor
10 gün gecikmede silik çizgi gebelik olabilir 🤍
Ben de Kuzey’de silik görmüştüm, kan testi netleştirir 👶🏻✨
çok korkuyorum umarım değilimdir