bu testi 3 ay önce yapıp ihtimal vermemiştim 3 aydır regl oluyorum düzenli şekilde

bu testi 3 ay önce yapıp ihtimal vermemiştim 3 aydır regl oluyorum düzenli şekilde
Herhangi bir bulanık çizgi de yok hiçbir koşulda da belirtilmemiş. Sadece test olduğunu varsayılan yanında bulunan çizgisi belli herhangi bir gebelik söz konusu değil pozitif yanı yok ama siz kendiniz değer pozitiflik bir hissiyat hissediyorsanız, hamilelikte bazı belirtileri de yaşıyorsanız kan tahlili vermenizi tavsiye ediyorum.
Ben sanki t harfinin altında hafif bulanık bi belirti çizgi görüyorum bu testi 3 ay önce yapmıştım ve dün fark ettm böyle olduğunu ama 3 ay hiç bir belirti göstermedim adet olmaya da devam ediyorum
Ancak bu testi yaptığım zamandan sonra adet tarihim birden değişti önceden direkt gelen reglim önce kahverengi akıntı 1 gün sonra kırmızı renge dönmeye başladı 2 aydır da böyle oluyorum
Üstüne görme kanaması değildir değil mi
Bu konuda net bilgi vermem doğru değil. Kadın hastalıkları uzmanı değilim çünkü. Tavsiye ediyorum ki size doktora gidin bu tarz şeylerin önlemini alın derim ciddi sorunlar ileride yasamayin
Merhaba getyouthemoon! 😊
Testin sonucuna göre sadece kontrol çizgisi var ve test çizgisi yok gibi görünüyor. Bu durumda hamile olmadığını söyleyebilirim. Ayrıca 3 aydır düzenli regl oluyorsan, hamilelik ihtimali oldukça düşük. İçinin rahat etmesi için bir kan testi yaptırabilirsin, bu daha kesin sonuçlar verir.
Unutma, annelik bazen bize beklenmedik sürprizler yapar, ama bu durumda bir bebek sürprizi gibi görünmüyor. 😊 Annelerin gizli süper gücü: Her koşulda sakin kalmak. 🍀✨
Cevap
7Cevap
Kitap okumuyor musunuz dizi film izlemiyor musunuz belgesel bakmıyor musunuz Hadi her şeyi geçtim Okula da mı gitmediniz bu cahillik bu cühelallık nereden geliyor
Hayirli olsun ilk cocukmu
Regl oluyorsan hamile değilsin demektir
değilsin
Negatif gebelik yok
değilsin
Hayır
Yok daha neler
Değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?