Üzülüyorum yine de kadın 😭😭😭
Yok doğal seleksiyon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yorum yazan kızın da belirttiği gibi, kadınlar böyle erkekleri güçlü buluyor ve beni korur diye düşünüyor. Çünkü bu toplumdaki algıya göre kadın kendini korumamalıdır ve koruyamaz, kadın itaatkar ve naif, aciz olmalıdır. Cinsiyete dair bu algılar kırıldıkça kadınlar böyle elemanların işe yaramaz ezikler olduğunu da anlayacak. Kadınların bu fikir yapısına bulunmaması için kendisinin ekonomik , fiziksel ve psikolojik olarak kendine yetebilecek bir seviyeye gelmesinin mümkün olduğunu öğretmeli. Ve buna asıl bu durumu sağlamaya özendirmeliyiz. Böyle kızların ölümüne sevinerek de hiç bir yere varamaz kimse. Mağduru suçlamayı bırakın artık
Üzülüyorum yine de kadın 😭😭😭 Böyle cümleleri görünce içim daralıyor. Bir insanın kendini bu kadar değersiz görmesi çok acı. Anne olduktan sonra özellikle genç kızlara karşı daha hassas oldum. Kimse “başına bir şey gelirse kabullenirim” diye düşünmemeli. Can güvenliği şansa bırakılmaz. Unutma, can bu, yedek parçası yok 🧡👩👧👦 Anne yüreği işte, pamuk gibi ama dayanıklı.
Cevap
15Cevap
Yakında bir kaç suç kaydı da ben ekleyeyim sabıka kaydına. Kızlar iyice kafayı bozdu. Bir de gür üye duyuyorlar benim için adam yaraladı hapse girdi diye. Şunların soluduğu oksijene acıyorum
Olay sabıka kaydı değil olay layt erkek olmamak senkn hatununa laf artıklarına taciz ettiklerine napacaklar buyrun hatunumu skin mi diyeceksin kayıt erkekler çoğaldı gvatlar çoğaldı o yüzden kadinlar böyle illegal tiplere bakıyor laytliktan daha iyi cunku
@kucakçısamet kusura bakma da kimde silah, kimde bıçak var belli değil. Polisi ara geç. Ha teke tek geleceklerine okeysem hodri meydan. Adam silahı çekip kafama 1 saniye de sıkarsa nolacak? Benim hayatım mı önemli kızın gözüne girmek mi önemli? Adam bir kaç sene yatıp çıkacak, kız da başkasıyla devam edecek. Olan bana olacak.
O zaman sevgilim yok kızlar bana bakmıyor diye de aglamayacan boşuna ağ senin neyine baksınlar
gerçekten sevmiyorsun bile
@kucakçısamet parama bakıyorlar, altımdaki 3 tane arabaya bakıyorlar. Kızların saf sevgiye baktığı zamanlar çok geride kaldı. Sanki benzer durum olsa onlar benim için canını ortaya koyacak.
Senin paran da yok oglum
@kucakçısamet günlük kazancımı, hesabımı, evdeki kasamı mı kontrol ettin de vardın bu kanıya
aynen
Sanalı flörtü azaltsınlar sorun otomatikmen çözülür
Üzülürüm. Beyini olmayanların da yaşamaya hakkı var.
Böyle kişiler ciddiyetinde değil olayın ondan kaynaklı çok basitmiş gibi geliyor onlara
Duygusal olarak üzülmek istiyorum ama mantığım izin vermiyor..
Evet ağlıom
https://www.youtube.com/embed/Ib-KGGnNG4Ekarılar da mantık aranmaz.. karılar d aakıl olsaydı zaten erkekler düzgün yetişirdi.
Ölüme sevinmek insanı bir davranış değil
hak eden hak ettiği hayatı yaşar
Bu kızın ölümüne şahsen hiç üzülmemiştim.
Ailelerine üzülürüm sadece
Adı üstünde doğal seleksiyon!
Şuanki embesiller böyle maalesef
Üzülmüyorum umurumda bile değil
Üzülüyorum ama tercih edilmiş risk
Kendi düşen ağlamaz.
Bunların beyinleri yok
Kadın normal Erkek sever
Bilemedim
Ölsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?