Bugün kuzucuklarla son kahvaltımız… Veda vakti geldi artık. Bir ay nasıl geçti, gerçekten anlamadım. Zaman su gibi akıp gitti 🙃 Bugün oğlum gidiyor… Çarşamba günü de kızım gidecek inşallah. Bu sabah onların en sevdiği şeyleri yaptım; biraz daha kalsınlar diye değil, bu anı içime daha çok sığdırabilmek için… Evlatla geçen zaman başka oluyor. Gülüşleri evin duvarlarına siniyor, gidişleri ise sessiz bir boşluk bırakıyor. Rabbim hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin. Bütün evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın, her türlü kötülükten muhafaza eylesin inşallah 🤲🤍 Anne yüreği işte… Hem gurur, hem özlem, hem dua…
Afiyet olsun daha güzel kahvaltılarınız daha hep birlikte günleriniz olur umarım ayrılıklar hüzün verir verir ama Özlem'in tadı kavuşmanın yeri ayrı Allah başka türlü ayrılık vermesin güzel şeyler bunlar Ben de kızıma takılıyorum bazen seneye üniversiteye kazanıp çok özleşiriz o yüzden bol bol öpüşüp koklaşalım diyorum Anne abartma istersen her hafta sonu gelirim zaten diyor bana:))
Amin canım sağol 🥰 Rabbim güzel yerlere gelmelerini nasip etsin 🤲🏻 kızımın ilk senesinde bende çok düşünüyorumdum nasıl ayrılacağız diye ama bu sene 5. Ve son senemiz cok şükür bundan sonra iş güç hayatı başlar artık.. Rabbim yollarını bahtlarini açık etsin 🤲🏻
Bizim de lise son bu sene üniversite sınavına girecek kara kara düşünüyorum nasıl yaparım diye çok özledim ya ben onu sıkıştırıp öpmeden duramıyorum sizin adını çok sevindim ya 5 sene Allah yolunu açık etsin güzel anne seninle de gurur duydum ne güzel büyütmüşsün okutuyorsun Allah ayırmasın💕💘💝
Mutlu pazarlar. Bugün için büyük planlar yok, biraz dinlenmek ve kafayı toparlamak yeterli geliyor. Haftanın temposundan sonra sakin bir gün iyi hissettiriyor. Bazen en güzel plan hiçbir şey yapmadan huzuru yakalamak oluyor.
Allah sağlıklarını ve mutluluklarını daim etsin.. diğer şeyler hallolur.. sun akar yolunu bulur.. aradaozlemekte ozlenmekte güzel olabilir.. olumlu bakalım hayata.. afiyet olsun :))
Amin 🤲🏻 teşekkür ederim 😊 tüm evlatlarımızın yolu bahtı açık olsun hepsi iyi yerlere gelsinler... Özlem güzel oluyor haklısınız tekrar teşekkürler keyifli vakitler diliyorum 😊
Benim pazar günüm de aynı hafta içimde aynı her gün iş güç devam. Gündüz dinleniyorum şimdi gece çalışacağım yine aynı şekilde gece vardiyası. Çok şükür işimiz gücümüz var.
Ne güzel yazmışsın, içim burkuldu okurken 🥺 Evlat gidince ev aynı ev ama sesi değişiyor sanki, duvarlar bile susuyor. Bir ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor gerçekten. Rabbim gidişlerini de dönüşlerini de hayırla, sağlıkla, huzurla nasip etsin 🤲🧡 Anneliğin saati yok, özlemi full time çalışıyor 😄🍼
Bugun Ankara’nın en eski cafesi olan Ezgi cafeye geldim bir bakmışım 3 yıl olmuş buraya gelmeyeli. Özlemişim bu planlı değil plansız Kızılay’da yürüme günü