Böyle hafifi tatlı vardır ya kasede ya da fincanda falan yapılıyor içine meyve atılıyor eee sonra bisküvi ya da çekilmiş fındık falan koyuluyor rayına adını bilmiyorum ama hafifi ve güzel bir tatlı idi ;)
Yapayalnızım deme hocam bence ailen var işte yalnız değilsin ailesi olmayanlar da var. Olaylara hep tek bir açıdan olumsuz şekilde bakma. Sen kendine alırsan herkes sana acır unutma. İnsan kendi kendine değer katar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yürüyüş yaptım geldim şimdi kahvaltı yapıcam sonra biraz dinlenir alışveriş yaparım.
Oh oh maşallah güne baya hızlı başlamışsın sen. Güzel
Evet 😎
Valla ben biraz geç uyandım şimdi oturup ders çalışıcam hactasonu vize var. O yüzden yapacak bir şey yok :)
Laptopuma format atıyorum..
Ahaha kolay gelsin bro halledersin çok sürme
1 saate format biter ondan sonra sürücüler yüklenecek, vakit kalırsa arabaya biraz temizlik yapacam.
Tamam işte plan güzel devam böyle
Ramazan bi geçsin de ajs
Niye kız ramazan da geçilmiyor mu? :)
içilmiyor
Ahha ne içilmiyor mesela?
su ahskdb
Gönderiyorum suyu hemen :)
Tatli yapmayi dusunuyorum
Hmm hangi tatlı var aklında mesela?
Cilekli aklinda bir fikir var mı ?
Yaani aslında şerbetli tatlı severim ama çok yiyemem ağır geliyor. Hafif süstlü tatlılar yapar mısın, sever misin yani?
Tatlinin herturlusunu severim ama sutlu hafif tatlilar favorim
Böyle hafifi tatlı vardır ya kasede ya da fincanda falan yapılıyor içine meyve atılıyor eee sonra bisküvi ya da çekilmiş fındık falan koyuluyor rayına adını bilmiyorum ama hafifi ve güzel bir tatlı idi ;)
Magnolya diyorsun😍🍓🍓🍓evet cok guzel bir tatlidir
Aaa evet ondan isterim bak, yapar mısın? 😊
Evde cilek vardi, ama aksama pastaci kremali cilekli mini tartlar yapiyorum degisiklik olsun diye normalde magnolyayi da cok guzel yaparim
Hmm eline sağlık şimdiden.😊 yalnız mangolyamı istermiş lütfen :)
@zevksuyuuuu hellö nasılsın?
Köye gideceğim.
Neren kötü bu?
Ailem köye gidelim diyor. Arkadaşım yok, sevgilim yok, yapayalnızım. Başka gidecek yer yok.
Yapayalnızım deme hocam bence ailen var işte yalnız değilsin ailesi olmayanlar da var. Olaylara hep tek bir açıdan olumsuz şekilde bakma. Sen kendine alırsan herkes sana acır unutma. İnsan kendi kendine değer katar.