Bahsettiğim 1-4 yaş arasındakiler. Çevresinde bu yaş grubu olmayanlar 5-9 arasına göre de cevap verebilir.
Hepsiyle iyi
Çocuğuna bağlı
Pek değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuklar genelde benden korkuyorlar, çocukları çok severim hatta bir kız çocuğum olsun diye yıllardır hayal kurarım ama maalesef benden korkup ağlıyorlar.
Yeğenim 1 buçuk yaşında ve erkek, ara sıra dövesim geliyor, özellikle şımartılarak büyütülmüşse alıp çöp konteynırına fırlatasım geliyor.. O kadar nefret ediyorum şımarık ve laf dinlemeyen çocuklardan...
Benim çocuklarla aram baya iyi, hele 1-4 yaş arası tam bayıldığım yaş grubu 🧸 Onların dünyasına girince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Oyun, hikaye, saçma sapan şakalar... Hepsine varım. O yüzden ankette "Hepsiyle iyi" diyorum. Anneliğin kuralı şu: Sabır + sevgi = Çocukla süper anlaşma formülü 😄💕
Cevap
12Cevap
Hep kızım olsun isterdim.
Çocukları severim. Ama uzun vadede bakabilir miyim, sıfırdan bir tohuma annelik edebilir miyim tartışılır
Çocuklarla çocuk olurum çıkarsız severler eğlenmeyi bilirler
1-4 yaş arasiyla anlaşamayacak bir durum yok ki yaş büyüyünce sıkıntı 🤣 evet aram iyidir.
Hepsi ile aramıydı ama kız çocukları da Başkadır
Çocukları çok sevmekle beraber biraz da Çocuğuna bağlı =))
Çocuğuna bağlı şımarık sevmem
Genelde iyidir anlaşırım
Evet, çocukları çok severim onlar da beni sever.
Tamamen çoğunun yapısıyla ilgili derim.
Fazlasıyla iyidir knka diyenler bile var hatta haftaya biriyle date çıkacağız hshah
Evet iyi
Babayım çok severim
Bebeklerle çok iyi
Kötü
Sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?