selam sitenin güzel kadınları yakışıklı sempstik beyleri 😅 bu günkü konumuz bu çocuklarla vakit geçirmeyi seviyormusunuz aranız nasıl mesela yeğen olur komşu çocuğu olur öz çocuğunuz olur hiç farketmez sinemaya parka gitmek oyun oynamak vakit geçirmekle aranız nasıl alalım görüşleri#kimsebilmesinbeni
Benim genel olarak iyidir kesinlikle çocuklar bebekleri filan çok seviyorum yani hayattaki belkide en sevdiğim şey olabilirler birincisi bebekler ikincisi hayvanlar diğeri her şey boş geliyor bana bebek yani sonuçta saf bakıma muhtaç ve çok tatlı ilgi istiyor ihtiyacı var.
Eğlenceli ve güzel sanırım. Çocukların, bebeklerin dilinden anlıyorum. Hatta yetişkinlerle mi, çocuklarla mı dolu bir yerde kalmak istersin deseniz şüphesiz çocuklarla derim. Çünkü çocukların kalbinde hiçbir kötülük, art niyet olmuyor. Bir qilin kadar temiz oluyorlar ☾
Çocuklarlavakir geçirmeyi çok severim. Nereye gidersem gideyim orada ki çocuklarla hemen haşır neşir oluyorum. Çocuklarla çocuk olmak deyimine hemen uyum sağlayan bir yapım vardır.