Ben anne olsam böyle bir psikilojiye evladımı koymak istemem insaAllah. Sanki hazır doğru insan varsa biz istemedik. Etraf çakal dolu..
Sizin anneniz nasıl?
Ben anne olsam böyle bir psikilojiye evladımı koymak istemem insaAllah. Sanki hazır doğru insan varsa biz istemedik. Etraf çakal dolu..
Sizin anneniz nasıl?
Maalesef çoğu aile o şekilde davranıyor. Sözde çocukların iyiliklerini düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki bu gibi şeyler aceleye gelmez çünkü bir ömür boyu mutsuz olmak var
İnanın kendimi çok kötü hissediyorum
Yani takibinde var ama yani sürekli bir direktif işte konuş vs kimse ben ne düşünüyorum diyen yok
Ya gerçekten insan kendini kötü hisseder sürekli üzerinde bir baskı. Dediğiniz gibi o kadar kötü insanlar var ki insan evliliğe korkar olmuş Bir de bunun baskısıyla gerçekten yanlış tercihe yönünü biliyor insan. Hangi yaşayacak olan sizsiniz ne kadar baskı olursa olsun acele etmeyin. İnanın benim üzerimde aynı şey var herkese bilendi gözler benim üzerimde ama ben takmıyorum tabii siz kadınsınız sizinki daha da zor
Hemfikiriz. Evlilik öyle kolay mı ya hu sadece dünyayı değil ahiretide kapsiyor. Yani söylenip duruyor. İnsan korkacaksa yanlış evlilikten korksun. Ben sığıntı gibi hissediyorum. Yani evde kalmış biri de değilim. Yuzumede bakilir yani ama sanki dünya üstüme yıkılmış gibi tavırlar. Şeytan diyor gelen su bu talibinden biriyle devam et ama işte kafaya yatması lazım her şey tıp veya mal degil
Tabii ki her şey tip ve mal diye sonuç olarak karşınızda sizi anlayacak bir insan olmalı hani sırf evden gideceğim diye de bir evlilik yapmak çok mantıklı değil. Düşünsenize biriyle evleniyorsunuz düşünmeden o insanın ne olduğu belli değil size ne tavırda bulunacağı belli değil değer verip vermeyeceği belli değil hani bir insan kendi evinde huzur ister sevgi ister güzel zaman geçirmek ister bunlar çok önemli.
İşte o yüzden evlenmek için evlenilmez. Ve illa illa görüş denmez. Yetişkin bireylerin kimin kalbimize sinip sinmedigini bilecek yastayiz
Tabii ki öyle işte diyorum ya ailem ailesi bunu anlamıyor. Hani sanıyor ki biz evlenmek istemediğimiz için böyleyiz. Kim istemez ki Güzel bir yuvası olsun karşısında anlayışlı bir eşi olsun duygularını sevgisini paylaşsın bunu herkes ister ama bunu doğru kişiyle ister. Çevreye bakıyorum o kadar mutsuz evlilikler var ki insan gerçekten evlenmeye korkuyor hani artık şu moda girdim ya doğru insan olacak ya hiç olmayacak
Ben de sizin moddayyim. 😂 Artık sokakta yürümeye bile. korkuyorum bırakın evliliği
Çünkü öyle insanlar bir garip 🙂düşünsenize hayatını aldığımız insanın bile 3-4 sene geçmesine rağmen ne olduğunu bilmiyorsunuz. Eskiden insanlar daha doğaldı daha olduğu gibidi şimdi kişiliklerini çok güzel saklıyorlar.
Maskeli balo gibi bir evlilik :)
Maalesef öyle. Siz maskeli balo deyince aklıma o şarkı geldi vardı ya maskeli balo ve onun sahte yüzleri🙂
Böyle bir şarkı var mıydı ya :)
Grup gündoğarken maskeli balo diye yazın 🙂 çok güzel bir şarkıdır dinleyin sözlerini
Bakarım insaAllah 😂 hayatımız maskeli balo zaten
😂 O yüzden dinleyin dedim ya Çünkü sözleri çok güzel. Keşke herkes doğal olsa keşke herkes olduğu gibi görürse keşke herkes bir maskenin ardından saklanmasa da ama nerede
En azından biz böyle olmayalım.☺️ Olmaz mi
Tabii ki olur hem de çok iyi olur 🙂 sayımız zaten az bence de biz öyle olmayalım bari bizim onlardan bir farkımız olsun değil mi.
Tabiki ya, tarzımız farkımız😂😎
🙂 işte böyle her zaman pozitif olalım ki diğer kötülere inat dimdik ayakta duralım. Neyse ki en azından iyi insanlar arada da bir olsa birbirleriyle karşılaşabiliyorlar demek ki 🙂🙏
O zaman yabancı hissetmiyorum ☺️ Allah iyileri tü gibi serpmis buna inaniyorum
Tuz
Evet aynen öyle kötüler fazla olsa da biz yılmadığımız sürece bir gün mutlaka kazanacağız. Ama kötülere de denk geldiğimiz zaman uzak durmamız lazım bence 🙂 Bu arada sorun olmazsa hesabınızı takip edebilir miyim 🙏
Kötülerin yaptığı tek iyilik kötü olduklarını az çok belli etmeleridir.
Hesabım 4 xpr ama hiç kimse ne takip ettiriyorum nede ediyorum prensiben bir gün bu prensiki asarsam ilk sizi eklerim güzel insan ☺️🌸
Prensipli olmak çok güzel bir şey ve prensipli olmanıza saygı duyuyorum. Bu güzel incecik açıklamanız için de gerçekten size çok teşekkür ediyorum dedim ya Ne güzel iyi insanlar İyi ki varlar. Karşı tarafı üzmeden kırmadan bir açıklama anca bu kadar güzel yapılabilirdi 🙂💐 Evet dediğiniz gibi kötüler istedikleri kadar kendilerini saklamaya çalışsınlar bir yerden sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor ve bu da yaptıkları tek iyilik oluyor. Bu arada size saygım bir kat daha arttı 🙏
Biz böyleyiz biz kiriliriz incitmeyi kabul edemeyiz.
Söylediklerim içtenlikli ifadeler emin olunuz.. ☺️
Kötü koku saklanmaz.
Kötü bir ahlakta saklanmaz
İlla çıkar bir sekilde
Çünkü biz empatiyi yapan insanlar Çünkü karşıdaki acaba bu şekilde konuşursam üzülür mü kırılır mı diye düşünen insanlariz.🙂 İnce olmak düşünceli olmak saygılı olmak ne kadar güzel bir şey aslında çok zor olan bir şey değil çok basit bir şey ama maalesef insanların işine gelmiyor.
Çünkü hoyrat davranmak önce katı yüreklere yüktür
Kişi kendine ne istiyorsa başkasına da istemedikçe imanın tadını hissedemez
Zaten vurdumduymazliklar yüzünden cinnetler ayriliklar intiharlar depresyonlar oluyor.
İntihar edenler dahi aslında bicogu bir kere düzgün anlasilmayip dinlenmemistir
Normal sevmek sevilmek saygı duymak ne kadar kolay bir şey değil mi baktığın zaman. Ama insanların birbirini tahmini yok mesela sorulara bakıyorum O da yazmıyor ben de yazmıyorum bakalım ne olacak. Sevgi inat değildir Sevgi o yazsın Ben yazmayacağım demek değildir Sevgi öyle güzel bir duygu ki onun yazmasına gerek yok Ben adım atarım ben onun yanında olurum yani bir kişinin adım atması bu kadar zor olmamalı. Çok doğru söylüyorsunuz insanlar cinnet geçiriyor birbirlerine zarar veriyorlar bunu tek sebebi konuşamamak karşıdakini anlayamamak
Gurur ve kibir şu an birçok şeyin önünde. Nefsani bir olayı değerli hissetmemeyi kendine yedirmeyen insanlar degersizligin de bir duygu olduğunu korkulmasinin manasız olduğunu fark eden insan bu kadar tepeden bakmaz. iletisim nimetini değerlendirir.
İnsanlar rezil olmaktan yanlış yapmaktan saf gibi görülmekten istenmemekten dislanmaktan korkuyor. Halbuki sevilmek kadar sevilmemekte bir gerçektir yeter ki kendimize verdigimuz toleransı karsiyada hak gorelim
Çok doğru tespitler. İnsan çoğu zaman gururla kendini koruduğunu sanıyor ama aslında korkularını saklıyor. Değersizliği de bir duygu olarak kabul edebilmek insanı daha anlayışlı ve alçakgönüllü yapıyor. İletişimi bu yüzden gerçekten kıymetli buluyorum.
Evet neticede insanız bazen birilerinin gözünde değerliyiz birilerinin gözünde kiymetsiziz. Endişeler kabulden sonra hafifler.
Aslında olay şu Ben buyum beni seven bu şekilde sevsin sevmeyen de bu şekilde sevinirsin sıkıntı yok. Herkese kendimi sevdirmek zorunda değilim ya da herkese bir şekilde mutlu etmek zorunda değilim. Kendi karakterim dışına çıktığım zaman insanların mutlu etmek için bu sefer kendim olmuyorum karşımdaki mutlu olurken ben mutlu oluyorum. İşte bunu aşabildiği zaman insanlar her şey daha güzel olur.
Eğer insan ben buyum böyle geldim böyle giderim diyorsa odun geldim odun gideceğim demektir. Sade islenmemis odundan ne çıkar ki ne bir kalem olur ne ne bir sehpa olur. Olsa olsa sobaya ateş olur 😄
Bu misaldeki gibi torpulenebilirsek değer verdiğimizde halimize tavrimiza şekil verebildiysek o zaman bir anlam ifade eder. Elbette kisiliktegln odün verilmez elbette herkesin bir tercihi vardir ama sürekli ben böyle istedimci üslup sert ve keskindir buna dikkat etmek gerekir
O konuda katılıyorum Ben zaten hepimiz dünyaya odun olarak geliyoruz. Eğitim olsun yaşayışlar olsun kendimi geliştirmemiz olsun zaten buna şekil veriyor ortaya güzel bir şeyler çıkıyor. Tabii ki gelişime açık olmak lazım tabii ki insan kendisini geliştirmeli okumalı yaşamalı eleştirilere açık olmalı bu konuda hemfikiriz. Benim aslında bahsettiğim şu olduğumuzdan farklı biri gibi kendimizi göstermeye çalıştığımız zaman bu bizi mutsuz ediyor. Örneğin bir buluşmada bile biriyle buluşuyorsun olduğundan farklı görünmeye çalışıyorsun sırf karşıdaki insanın gözünü boyamak için. Ya ben buyum aslında tabii ki gelişimi açığım tabii ki kendimi geliştirmek için elimden geleni yaparım ama benim karakterim bu benim mizacım bu benim kişiliğim bu karşıdaki insan beni beğenecekse bu şekilde beğensin. 🙂 Sanırım ifade edebildim cümleler birazcık karışık olmuş olabilir.
Anladım anladım :) geliştirmek ayrı huyu suyu saklamak bu yonlere aykırı hale gelip , karsinin gonlunden bir pay bicmek ayrıdır. İnsan nezaketle ve olduğu gibi saygı içinde olması ayrıdır karşıya ince davranışı göstermelik yapması ayrıdır.
Sanırım deneyimler artık karşımızdaki insanın konuşmasından ve üslubundan nasıl olduğu hakkında bize bilgiler verebiliyor. Şunu da fark ettim bir insan iyiyse düşünceli ise empati yeteneği varsa ve ince davranışlar sergiliyorsa karşısındaki insan da onun gibi ise bir şekilde enerjileri tutuyor ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum. Sizin çok güzel bir enerjiniz var gerçekten böyle insanın pozitif yönde etkiliyor. Üslubunuz çok güzel 🙏
Hüsnü zannıniz için teşekkür ederim bey efendi ☺️ bilmukabele.
Ne demiş üstadin biri
Sözün yağmur tanesi gibi olsun incitmesin değil mi, letafet dilin abdestidir efendim
Ne güzel buyurmuş üstat… Söz incitmiyorsa kalbe ulaşır. Bu letafeti taşıyan bir dille karşılaşmak gerçekten kıymetli efendim🙂
Söz kadar sözün misafir edildi muhtapta öyle ☺️
Söz, gönül kapısı aralandığında misafir olur🙂
☺️misafir bey çay mi kahve mi alırsınız😄
Söz bu kadar incelikliyse, misafirlik uzar; çay da kahve de kabul olur.🙂
Uzun zamandır kelimelerin bu kadar gönül yormadan aktığı, insana iyi gelen bir sohbetin içinde olmamıştım.🙂
Şahsen ben de burada böyle böyle kaliteli bir bilinçle sohbet edeceğimi düşünmez idim ☺️
O zaman ayran olsun 🤣🤣
😂 Ayran da olur bu Muhabbet o kadar güzel ki farketmez yani
Tamam 😆 yanında ne olsun peki :))
Şimdi ayrılan deyince akla zaten her zaman bir şey gelir ve ben bu ikiliyi bozmak istemiyoru🙂 simit olsun lütfen
Bu. Arada otomatik düzeltmenin kurban olduğum maalesef 🙂 ayilam 😂😂
Bu arada kendime çok güzel bir kahve yaptım, hemde deniz manzarali🙂 ne dersiniz :))
Tamam size bir ayilan bir de bayılan simit koyalım ben de bir kahvenizi alırım benimki dibek olsun😂
😂 sabah sabah ne güldüm ama. Tamam size en güzelinden bir dibek hanımefendi:) yanında ne istersiniz?
😄 gülmeniz bulaşıcı bey efendi ben de güldüm 🤣 yanında karam çikolata olsun 🫣 deniz martili mi martisiz mi :)
Gülmek eminim size çok yakışır hanımefendi:) karam çikolatanız hazır şu an 🙂 Güneşli ve çok güzel manzara var ama eminim siz gibi değerli bir misafirin geleceğini duyunca martılar da gelecektir 🙂
Gülmek yakişir ☺️ o bir hakikat. Ama tek gülmek hoş olmuyor birlikte gülmek daha premium 😄 martilardan da randevu aldık tamam gelecekler imiş
O zaman gülüşü çoğaltıyoruz, kahveyi dibek seçiyoruz, martıları da misafir listesine ekliyoruz. Daha premium’u zor 😌
Şimdi oldu :)) bence deniz havası iyi gelecek tozlu stresli zihnmize
İyi gelecek, buna eminim. Zihne nefes aldıran şey bazen ortam değil, karşıdaki kişi oluyor:)
Ne demişler kahve bahane martiyi beraber izlemek şahane :) atalarımız böyle demiş 🙈
Atalarımız : Biz öyle mi demiştik hiç hatırlamıyoruz🙂 martıları izlemek bence de güzel olacak ama dediğim gibi yanınızda kim olduğu da önemli. Sanırım ben bu açıdan çok şanslıyım 😉
Bir kaç atamız alzaimerdi hatırlamıyor olabilir çokta şey yapmayın 😄
Hava nasıl peki iyi mi?
🙂 bence de kesinlikle onlar söylemiştir. Hava günlük güneşlik, deniz de muhteşem. Kahve de hazır. Bütün güzellikler tamam şu an en güzelini bekliyoruz:))
Gerçekten bir yorumlaşmada kahve ve deniz keyfi yapacağimi düsunmemistim sizin gibi saygıdeğer biriyle :))
Gerçekten bir yorumlaşmada kahve ve deniz keyfi yapacağimi düsunmemistim sizin gibi samimiyet sahibi biriyle.
:) Güneş bile güzel bakıyor maşallah bu sefer yakmadi
Doğrusu ben de böyle bir anı hayal etmemiştim. Ama bazı sohbetler var, daha başlarken insanın içini yumuşatıyor. Karşıda böylesine saygılı, ince düşünen biri olunca, keyif kendiliğinden anlam kazanıyor. Sanırım asıl güzel olan da bu.:))
Kesinlikle kuru kuru sohbet vardır bir de verdiğin mesajı ambalajının içinden gören biriyle taze ve ipek gibi hasbihal etmek vardır
İkisi arasındaki fark ölü ile diri kadar uçurum ☺️
Ne kadar yerinde bir benzetme…
Kimi sohbetler vardır, kelimeler sadece ses olur; kimi sohbetler de vardır ki insanın içine değerek ilerler.
Sanırım o fark, karşılıklı niyetin temizliğinden ve bakışın sahiciliğinden doğuyor.
Böyle olunca hasbihal dediğin şey gerçekten diri kalıyor, ipek gibi akıyor.🙂
Çok şükür diyelim biz o pamuksu esen rüzgara denk gelebildik diyelim :)
Bu kaoslu alemde arada bizim gibi düşünen bizim hassasiyetimizle toplumda iyiliği fark ettirenleri görmek güclu bir motivasyon oluyor
İnsan bu karmaşanın içinde bazen sadece denk gelmenin bile ne kadar kıymetli olduğunu fark ediyor. Aynı hassasiyetten bakabilmek, iyiliği aynı yerden görebilmek gerçekten insanın içini güçlendiriyor. Sanırım böyle anlar, yolun doğru yerinden geçtiğimizi hatırlatıyor.🙂
Ve mutlu olmanın aslında o kadar devasa şeylere ihtiyaç olmadığını da anlıyorsunuz :)
Bazen bir yorumdaki aynı ortak noktada bazen bir bebeğin gülüşunde bazen bir türkünun yanık sözunde..
Duymadığını da
Mutluluk bazen büyük cümleler değil, fark edebilme hâli aslında. Aynı duyguda buluşmak, masum bir gülüşte durabilmek ya da bir türkünün yanık sözlerinde kendini bulmak… Sanırım insanı diri tutan, hatta hayata bağlayan da bu incelikler.💐🙂
Evet kesinlikle kendimizi bulduğumuz evler bunlar. Yoksa ayakların soğukta kalması gibi ruhun donması aşamasında bu inceliklerin yok olmasının büyük payı var.
İnce ruhlulukta bir ihsan elbette..
Ruh üşüdüğünde insan her yerde yabancılaşıyor. İncelik ise hem ısıtan hem de yolda tutan bir lütuf gibi… Değerini bilen için.
Değerini bilenlerden olmak duası ve temennisiyle insaAllah..🤲🏻🌷
Âmin… Niyeti temiz, bakışı incelikli olanların yolunun da kalbinin de açık olması dileğiyle.💐🙏
Eyvallah efendim bilmukabe 🌸☺️
Siz gibi ince ve nazik hanımefendileri görünce gerçekten çok mutlu oluyorum 🙂💐 kahveniz hazır şu anda tek eksik olan sizsiniz:))
Hanımefendileri demişsiniz bize pek yer var mı acaba 😂😉
😂 ama ama. Bir şey diyeceğim bu telefondaki otomatik düzeltme değil de daha çok otomatik bozma oluyor 😂 sizin her zaman en güzel yerde yeriniz hazırdır efendim 🙂 bütün bu hazırlıklar sizin için 💐
Hih şimdi oldu 🤣 teveccühunuzdur
Yani bir an dedim hani o kalabalık davette davetiyeyi son anda alan teyze kızlarına mi benzedim😂
Siz orayı beğenip duzenlemissiniz bana da davete icabet o serife düşer 😂
Olur mu hiç efendim bütün hazırlıklar sizin için 🙂 Siz gibi değerli bir misafiri ağırlamak Gerçekten benim için çok büyük bir lütuf. Siz varken başkasının varlığına ne hacet. Umarım yapılan hazırlıkları ve ortamı beğenirsiniz, beğeneceğinizden de hiç şüphem yok 🙂
Şimdiden çok heyecanlandım 🫣☺️ havada soğuk görünce kalbim çok ısınır biliyorum kendimi.
Ama neyi gorduğum için? El vecap ordaki detaylardaki işlenmiş neşeli tam hazirbulunuslugu yuksek hareketlerin oya oya dizilisini gördüğüm için 🙈😌
Ne güzel bir fark ediş… Heyecan bazen bakılan şeyden değil, bakışın kendisinden doğuyor.😉 Detayları bu incelikle görebilmek, neşeyi oya gibi işleyebilmek zaten kalbi ısıtan asıl şey. Böyle bir hazırbulunuş, sohbeti de anı da kendiliğinden güzelleştiriyor.🙂🍀
Gören bir de buna vesilen olan var o yüzden bana çok masraflı hareket kalmıyor ☺️
Yakında bu ekranların ötesine geçildiğinde teknolojik olarak torunlarım beni hatırlasın 😄
Bazen büyük jestler değil, doğru anda yapılan küçük dokunuşlar kalıcı oluyor🙂. Ekranlar değişir ama hissedilen şey hatırda kalır; torunlara gerek kalmadan.😉
Hafıza kaydımiz yeter evet. Ama birileri de emsal alsa hoş olmaz mı :) her daim hatırlayıp onu tekrar tekrar yaşanmasına köprü olmak için
Evet, bazı anlar emsal olacak kadar sahici oluyor. Hatırlanması da yeniden yaşanması da bu yüzden mümkün. Köprü dediğimiz şey de belki tam olarak bu samimiyet.🙂
Nasıl ki acıları tekrar tekrar anlatmak onun acısını güncelliyorsa , anıları da arada hatırlamak bu kıymetin tekrar hissedilmesine sebep olur bey efendi 😌
Acı hafızada yer edince kanıyor, anı ise hatırlandıkça iyileştiriyor. Hangisini beslediğimiz, yolumuzu da belirliyor.🙂 Biz hangi yoldayız hanımefendi 😉
Biz simit ile AYIRAn yolundayız bey efendi 😂😂😉
Yani yolumuzdan sapmayalım mı diyorsunuz hanımefendi 😉😂 şöyle bir teklif yapsam termokumuzu alsak sandalyelerimizi alsak gitsek şöyle kıyıya bir otursak da dalgaların sesi eşliğinde sohbetimize orada devam etsek nasıl olur sizce? 😉
Sapmış olmayalim ya,😂 yeterince kaybolduk Peki olur 😌
Bazen kaybolduğumuz şey aslında kendimizi bulmaktır bence 😉 Teşekkür ederim bu nazik davetimi kabul ettiğiniz için. 🙂 Bu arada şunu gerçekten belirtmek istiyorum son zamanlarda bu kadar keyifli bir sohbet yapmamıştım.
Bilmukabe ben de aynı hissiyatı taşıyorum ☺️
Rica ederim 🌿
Bir şeyleri yitirmeden kazanma dandiktir.
Sağlaması gibi bir şey sanırım :)
Emek verilmeden, bir bedeli olmadan gelen şeyin kıymeti de derinliği de olmuyor. Sağlaması yapılan kazanımlar insanı daha sahici bir yerde tutuyor.💐😉
Evet İnsanoğlunun fıtratında uğrasarak bir şeyleri konumlandırmak o konumlandırılanin ömrunu uzatıyor.
Ter veya göz yaşı dökmeden veya bunun için eli başa efkarlica koymadan gelen her bir şey yazilarak suya emanet edilir
Emekle yerini bulan şey zamanla kök salıyor, kalıcılığı da buradan geliyor. Yazılıp suya bırakılanlar geçici; insanın içinden geçerek gelenler ise iz bırakıyor.🍀
Dilden çikip boğazdan geçmeyenlerin ulaştiği yer sadece kulaklardir fakat kalpten yoğrula yoğrula gelenlerin, dert edilip büyük bir mücadeleyle gelenlerin ulaştigi yer 🤍 tir. Buraya giriş zor çıkışta zordur.
Söz kulakta kalabilir, ama kalbe varanlar insanın içinden geçerek gelir. Emekle dert edilmeden yoğrulanın yolu kısa, izi de silik oluyor; zor girilen yerlerin kıymeti ise tam da bu yüzden eksilmiyor.🍀
Aynı eksenden bakıyoruz :) aklın ve kalbin menzili bir ☺️ eee haydi martılar termuslari kaptı bekletmeyelim soframızı 🤣🤣
Aynı eksenden bakmamız, aynı şekilde düşünmemiz ve her şeyin gerçekten kalpten geldiğini bilmemiz zaten bence bu kadar iyi anlaşmamıza neden oldu 🙂 birbirine anlayan iki kişi değilde birbirini anlayan iki tane kalp var şu anda. Ama biraz önce de dedim bütün güzellikler burada bir şey eksik bunu tamamlayacak olan da sizin varlığınız hanımefendi 🙂 gelin artık ve ortamı varlığınızla güzelleştirin. Kahvenin tadı muhabbet ve daha anlamlı olsun dalgaların sesi de melodi gibi bize eşlik etsin..
Demek ki ruhlar aleminde siz bir selam vermissiniz ruhumuza ☺️ yoksa bu kadar iletişimsel olarak aynı hıza mümkün olmaz idi :))
Geldüm geldüm. Yanımda sütte getirdim olurda kahveniz dökulurse içine koyarsınız :))
Demek ki selam yerini bulmuş 😊 Aynı hızda ilerleyen sohbetler tesadüf olmuyor zaten. Süt de çok ince düşünülmüş; dökülürse telafi var, dökülmezse keyfi kalır. Varlığınızla ortamı Neşe kattınız hanımefendi. Ne mutlu ki bana bu kadar içten tebessüm edebiliyorum mesajlarınızı okurken. Çünkü her şey çok içten ve çok samimi. 🙂💐
Bişi diycem yanlış dusunulmekten rahatsız hissettirilmekten korkarimda sizden bildirim gelince mutlu hisssetmem tek taraflı mi 🙈😂
İşte aslında dediğim olay tam da bu aynı düşünceleri aynı duyguları paylaşabileceğin biriyle konuşmak ne kadar mutlu ediyor insanı değil mi 🙂💐 şu an benim için bildirimler o kadar anlamlı ki ve her bildirim gelince yüzümde inanılmaz bir tebessüm oluyor ki anlatamam.
Buna sevindim desem 🫣😌
Kim bilir dünyanın hangi köşesi dediniz ama teknolojinin bu yani cidden takdir edilmesi aynı duygulara ve aynı tonlara insanların sohbetlerini kesistiriyor ☺️
Hayata en güzel şey aslında karşılıklı duygulardır. Aynı şeyi düşünmek aynı şeyi hissetmek ve aynı oranda mutlu olmak. Evet gerçekten teknolojinin bu yani çok güzel yanında seni anlayan insanlar yokken Çok uzaklarda Bir yerde seninle aynı düşünen aynı hisseden biriyle karşılaşma mucizesine sahipsin. 🙂 İyi ki geldiniz hanımefendi 💐🙂
Biliyorum yanlış anlaşılma potansiyeli çok yüksek bir sorunun altında karşılaşıldı 😂 Allah kahretmesin🙈ama cidden ben yani olduğum gibiyim hiçbir rizasizlik veya sürüklenme yok bu sohbeti yaparken tamamen rızam ve ruh uyumunu gozettim 😌
O yüzden hoş gördüm Bey Efendi 🤭
Anlaşılıyor zaten… İnsan niyetiyle, duruşuyla kendini ele veriyor. Bu sohbette de bir rızasızlık ya da savrulma değil; karşılıklı bir uyum ve nezaket var. O yüzden gönül rahatlığıyla ilerliyor.🙂🍀
Derin nefes aldım 😂
Aynen bunun en büyük ispatı diğer yorumlardir.
Fark orada 😃
Mutlu olmak aslında çok basit Yeter ki karşında seni anlayan Senin gibi düşünen bir insan olsun. Mutluluğun tarifi kişiden kişiye göre değişmekle birlikte benim için Şu anda en uygunu telefon başında varlığıyla mutluluk sebebi olan bir hanımefendiden mesaj gelmesini beklemek 🙂
Demek ki neymiiiiş 😂bazen beklemekte dadliymis 😅
Mutluluk anda gizlidir ve ani susleyenlerle alakalidir.
Öyle peri masallarinda , Mecnun rüyalarında değil :)
Ve demek ki neymiş hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacak insan Çünkü mutluluğun nerede ne şekilde geleceği hiçbir şekilde belli olmuyor. Bazen güzel bir sözde bazen içten bir mesajda bazen bir şekilde hayatına giren seni anlayan bilen bir insanda🙂 ne kadar güzel seninle aynı düşüncelere sahip ve seni anlayabilen bir insanın olması. Güzel sözleri süslü kelimeleri her insan kullanabilir önemli olan kalpten geldiği gibi konuşabilmek ve bunları duygularla süsleyebilmek 🙂🍀
Umutsuz olmamak lazım, en azından bizim gibilere yakışmaz. Yapmacık olmadan ☺️ kibarliktan kırılmadan zarafetin makyajında aynı duygusal sistematige bağlı bir iletişim , iletişim kurulmaktan sevinç duyulan kişi yüzde gamze oluşturuyor bu kasvetli dünyada 😌
İyi ki varız ya 😂😂
Kesinlikle…🙂 Umudu diri tutan da bu zaten; yapmacığa düşmeden, nezaketi incitmeden kurulan bir iletişim. Böylesi temaslar insanın yüzünde gamze, ruhunda ferahlık bırakıyor. İyi ki bu ahenge denk gelmişiz.🍀 🙂 Bence de iyi ki varız. Uzak olsak da birbirimize kalpler ve duygular her zaman yakınlıkta olsun 🙏🙂 tabii ne kadar uzağız onu da bilmiyorum 😂😂
Bu dünyada misiniz takriben 😂yani hani Marsta biliyorsunuz hayat var 🤣
😂 sizin nerede olduğunuza bağlı hanımefendi eğer siz mars'ta iseniz ben de orada olmayı tercih ederim.
Ben dünyadayim ya daha vademiz toparlanmadi 😂 Mars'a otubusle geliniyorsa ben de gelirim 😅
😂 bence olduğunuz her yer yaşanabilir hanımefendi. Otobüs konusunda hemfikiriz uçağı tercih etmem. Bu arada çay da hazır bekliyorum sizi 😉🍀
Yükseklik fobim var da 😅 yani ya uçağın kanadı koparsa 😐
Kahve ayran bittiyse çaya gelebiliriz 😂
Uçağa daha önce bindim ama sanki otobüs yolculuğunun tadı bir başka oluyor 🙂 ya da araba yolculuğu. Seyahat etmeyi çok severim. Evet bence de çaya geçelim artık yanında Ne istersiniz hanımefendi:l🙂
Ben uçağa hic binmedim bey efendi :) o yüzden biraz tirsiyor olabilirim 😂 aramızda kalsın
Yanında petibör var mi onu batitacagim 🤣
Tırsmayın hanımefendi Ben yanınızda olduktan sonra bence çok rahat binersiniz 😂 bu kadar mı olur şu anda petibörü aldım zaten çayımın yanında batırıp batırıp yiyeceğim 😉 arada bir çokokrem'i arasına sürüp yediğim de oluyor.
Ciddi misiniz yanınızda petibör mu var 😂😂
Petibör olmadan asla çay içmem 😂 yani şu anda düşünüyorum Gerçekten bu kadar mı tesadüf olur 😉
Bunun adı Tevafuktur aslen 🤣🤣🤣 diyorum ya ruhum ruhunuza selam vermis
Hani iki insan bu kadar mı birbirine benzer diye düşünmekten kendime alıkoyamıyorum hanımefendi 🙂 ne güzel dünden beri İyi ki diyorum. İyi ki de selam vermiş
😂 benzerlik aynı ruhların kategorisinde olmakla açıklanabilir.
Bir gün geçmiş bile zaman mutlu olunca hızlı akıyor bakın :))
Bundan sonra siz de karam yerseniz akliniza ben gelirim 😅
Evet şimdi baktım da 125 tane mesaj olmuş ve o kadar güzel geçiyor ki zaman hiç farkında değilim:)) aslında dünden başladı bu incelik bu zariflik bu düşünceli haller. 🙂 Ve ne mutlu ki bu şekilde ilerledi. Gözüm telefonda acaba bildirim gelecek mi mesaj gelecek mi diye. Karam konusuna gelince okuldaki odamda bir kutu mevcut her gün yemezsem duramıyorum 😉
Heyt masaAllah 😅 bence bizim kadar yorumda konuşan KS tarihinde nadirdir 🤣ne dersiniz?
Karam konusunda da başa baş gidiyoruz 🤣🤣demek ha
Sarı bildirimin sevindirici etkisi var ardındaki kişi sevindirdigi için :))
Öyle görünüyor ki kelimeler de bizi sevmiş 😊 Yorumda bu kadar yol alan sohbet nadir bulunur zaten. Sarı bildirimin ardındaki niyet daha da sevindirici. Tabii ki daha önemlisi bildirimi kimden geldiği😉
:)) Benden geliyor tabiki 😎😆
Kelimeler bize hizmet eder, bizim hizmetkarimizdir bey efendi:)
Evet zaten önemli olan sizden gelmesi hanımefendi yoksa bildirim bahane:)) kelimeler sizi tanıdıktan sonra hizmetkar değil de sanki kalbinden geçenlerin duygularımın sözcüsü oldu gibi. Sizi tanıdığımdan beri kelimeler daha anlamlı daha güzel 😉
Kelimeler bu cumlelerinizi likeledi ☺️ o zaman hani yanlış anlamayın yüksekten uçan yere çakılır 😂 ifadelerimi okuyup gönderiyorum ama Neşet baba demiş ya kalpten kalbe bir yol vardır görünmez hah o duraktayiz 😅😂
Sanırım mesele uçmak değil, aynı yolu hissedebilmek. Kalpten gelenin durakları zaten sessiz ama derin oluyor.😉😉
Derinlere girebilenin yuzmeyi de bilmesi şart derler.. ☺️
Derinlik cesaret ister ama asıl marifet orada sakin kalabilmek. Yüzmeyi bilen için derinlik korkutmaz, anlam kazanır.🙂💐
Valla ben simitle bile derinlere açıldım batacaktim pek sakin kalamadim gidiyordum neredeyse😂
😄 O da işin doğasında var… Derinlik herkesin ayağını bir ara yerden kesiyor zaten. Mühim olan panik yapmadan tekrar yüzeye çıkabilmek
Benim acilen yüzme kursuna gitmek lazimda yok ki 🤣
Ne mutlu ki karşınızda bir yüzme öğretmeni duruyor hanımefendi 😂
Mesleğiniz bu mu? 😂
Beden eğitim öğretmeniyim 😂
Bu kadarda tevafuk biraz büyüleyici oluyor 🤣🤣🤣
Tevafuklar bazen insanın kendine bile gülümsetiyor gerçekten.🙂
İnsan yaptığı işle, hayata bakışı arasında bir bağ kurunca daha anlamlı oluyor.
Sizin dünyanızda bu bağ nereden kuruluyor hanımefendi 😉
Benim bağlarim dayanaklarim çok köklü bey efendi :) sarsilmaz, ben davranışlarıyla bir yanlislik yapıp sarsmadikca gayet yerinde bir yerden kuruluyor. Böylece yaptığım ettim benim huzurum oluyor
Bu netlik insanın içini rahatlatıyor doğrusu. Davranışın özü bozmadığı yerde duruş da huzur da kendiliğinden yerini buluyor.🙂 Bu arada sizin mesleğiniz ne diye sorsam hanımefendi? 😉
Tahmin edin bakalım 😂
Beden eğitimi Öğretmeni diyeceğim ama Evren bu kadarını da yapmaz diyeceğim o yüzden Ben yine de öğretmen seçeneğini seçiyorum branş belirtmeden 😂
Dini inancınız nedir yanlış anlasilmayacaksam☺️?
Yok yok beden egitimi öğretmeni değilim 😂o kadarda olmaz.
Ama ögretmenim efenim :))
Yanlış anlaşılacak bir soru değil, niyet güzel olduktan sonra konuşulmayacak konu yok.
İnancımı sakin, gösterişten uzak ama içten yaşamayı tercih ederim ( Müslümanım 🙂)
Bu arada öğretmenlik zaten başlı başına bir disiplin, merak ettim hangi branş?
Evren deyince 🤣 Tevbe estağfurullah 😂
Bebeler sınıfı öğretmeniyim
😂 anladım zaten o yüzden sorduğunuzu hanımefendi. Bebeleri çok severim zaten sevdiğim için öğretmenlik mesleğini seçtim. Bu arada gerçekten aramızdaki mesafeyi çok merak ettim birbirimize çok mu uzağız. Kalben ve zihin olarak yakın olduğumuzu düşünüyorum da mesafe olarak soruyorum 🙂
Anasınıfı biraz zor ama yinede hoş güzel gelecegin tohumlari ellerimizde şekilleniyor :) insaAllah.
Ögretmenin sorunlarini ancak öğretmenler anlar. Sistemin en fedakar kesimdir öğretmenler bilmez miyim hocam 🤣
Ben Güneydoğu siz?
Bizi bizden başka hiç kimse anlamaz zaten öğretmenim. Dışarıdan bakınca bizim yalnızca derse girip çıktığımızı sanıyorlar ama bilmiyorlar ki çocukların her türlü sorunlarıyla her türlü dertleriyle ilgileniyoruz 🙂 Ben de Mersin'deyim Öğretmenim 😉
Memnun oldum hocam ☺️
Bırakın anlamasinlar😃zaten anlarlarsa daha çok burunlarını sokarlar her seye
Ben de çok memnun oldum Hocam gerçekten bu kadar iyi anlaşmamızın bence sebebi belli oldu 🙂 Yok yok anlamasınlar zaten anlamıyorlar bu kadar karışıyorlar Biz de anlarlarsa okuldan çıkmazlar. Ben de doğu görevimi Siirt'te yapmıştım 🙂
Aaaa buraların şehirlerine hakimsiniz demek ☺️ne güzel siirtin buryani meşhur diye biliyorum
Ögretmenler candandir hocam tabi hepsi değil ama birçoğu diyelim:)
Ben profesyonel top oynadım dönemlerde doğu'nun her şehrine gittim yani bayağı bir hakimim oralara🙂 Siz de bayağı hakimsiniz sanırsam. Güneydoğu Bölgesi güzeldir seviyorum Ben oraları. Neyse en azından çok fazla uzak değilmişiz düşündüğüm zaman 🙂
Ben de bebekken Mersin'e gelmişim. akrabalarımız orada var hocam 😆
Mersin güzeldir hocam çok seviyorum ben ve 15 seneden beri de buradayım ben. Hani şu şekilde düşünüyorum artık Deniz olmayan bir yerde yaşayamam ben. Evimi de O yüzden denizin kenarında tuttum. Sabahları uyanıyorum balkona çıkıyorum elimde kahvem deniz'i izlediğim zaman güne inanılmaz pozitif başlıyorum🙂
Denizi seven için deniz vazgecilmezdir hocam ☺️ben de dışarı cikiyorum toprak görüyorum medeniyetin izlerini hatırlıyorum boyle böyle besmeleyle güne başlıyorum ☺️
Ne güzel yaşadığın yerden yaşadığım ortamdan bir şekilde zevk almasını bilmeli insan 🙂 eğer bunu başarabiliyorsan her zaman pozitif kalabiliyorsun. Beklerim hocam yolunuz düşerse Mersin'e inşallah artık rehberinizde var 😉 o kadar da plan yaptık yani bir kahve için bir çay için yanında da petibör 😂
Valla gelirsem mihmandarim sizsiniz 🤣gayrusina gerek yok.
Biz de bekleriz buralara gelin gezmeye ziyaretlere turistik yerlere 😆
Petibörler ezilecek bakın 🤣
İnşallah hocam neden olmasın belki de sizi beklemeden ben gelirim bir kahvenizi içmeye yanında da Karam 🙂 yani mutlaka zaten buraya gelirseniz sizi bir yere bırakmam zaten. Hazır rehber daha ne olsun. Sizi termosla karşılarım söz 😂
Bordo termos olsun 😆
Zaten sadece size güvenirim ben orada.
Birazdan misafirler gelecek yardıma da gelseydinuz 🤣🤣
🙂 istediğiniz renk termosla hazır bekleyeceğim. Hatta iki tane termos birinde çay birinde kahve.
Çağıran Siz olunca eğer yardıma seve seve gelirim 😂 ama elinizden de bir kahve içerim
Cömertlik böyle belli oluyormuş demekki 😆😆
Bu arada birazdan kapı calinicak sizin cevaba geç dönersem pıt pıt olmasın kalpcegiziniz hani haberiniz olsun bu sebeple olur ☺️🫣
Dediğim gibi karşıda sizin gibi zarif ve ince bir insan olunca cömertlikle kaçınılmaz oluyor 🙂 bunu söylemeniz iyi oldu sizden cevap gelmeyince kalbim pıt pıt olurdu acaba unutuldum mu diye. Geç döneceğinizi bile bile gözümü yine telefondan ayrılmayacagima emin olabilirsiniz 😉
Merhaba 😃hocam merhaba: ))
Bazen bir insanı mutlu etmek için bir merhaba bile yeter:)) merhaba sayın hocam hoş geldin 🙂
Mutluluk mu oldum yani ☺️ hoş gördüm. Siz de hoş geldiniz efenim :)
Ben de hoş buldum efendim Evet mutluluk oldum hem de bayağı 🙂 merak ettim dedim acaba misafirler hiç gitmeyecek mi burada unutuldum mu neyse ki tam zamanında bir merhaba geldi kalbi ısıtan 💐
Gittikleri gibi hemen bir kaç isten sonra kondum pencereye 😆
Siz neler yapıyorsunuz:). Sizin misafirlerde böyle mi
En güzel kuş 🙂 ben neler yaptım hanımefendi siz yokken evi birazcık toparladım sonra kendime yemek yaptım Bu arada çok güzel yemek yaparım 🙂 Umarım bir gün misafirim olursanız kendiniz de tadına bakarsanız hanımefendi:) benim misafirlerim maalesef geldikleri zaman gitmek bilmiyorlar genelde sabahlıyorlar bende o yüzden 3-4 günden beri misafir kabul etmemeyi tercih ediyorum 🙂
Marifetinuzi yine konusturmussunyzdur :)) şimdi ne menemenlee ne makarnalar yapiyorsunuzdur 😃Sizin misafirler yatılıymus 🤣bizim misafirlerin bazıları da kafasına eserse yatılı oluyor.
Menemenler makarnalar benim için basit yemekler hanımefendi:) siz bana Ne istediğinizi söyleyin ve arkanıza yaslanin. Kuracağım sofranın yalnızca tadını çıkarın 🙂 ambiyans ve lezzet konusunda bana güvenin yeter:) Evet evde tek başıma olunca arkadaşlar bazen yatılı gelebiliyorlar. Sizin misafirler de o zaman sürpriz yumurta gibi 🙂
Herkese sizin gibi hayırlı arkadaşlar lazım 😆 tatil. merkezi gibi :))
Evinizde tekseniz gelmem caiz olmazda dışarda piknikte size salata yaparım 🤣🤣
Çok memnun olurum efendim sizin elinizden salata yemeyi çok isterim 🙂 olur mu öyle şey eğer beni misafirim olursanız evi size bırakırım ben giderim annemlerde kalırım sizin gibi misafiri dışarıda bırakır mıyım ben 🙂 lütfen bu konuda itiraz yok evim sizin evinizdir. Hatta şöyle söyleyeyim normalde Ben odamı hiç kimseye vermem benim odama girmek yasaktır ama sizin için odamı da feda edeceğim 😂
Öyle olur mu ya sizi evinizden odanizdan niye edeyim ben bir öğretmen evinde kalırım ☺️ hem ben emanet ev dokunmaya cekinirim.
bu arada niye yasak , rejim mi kurdunuz ne yaptınız 🤣🤣
😂 ben birazcık titizim de genelde yatağıma kimseyi uzandırmam o zaman kimseyi geçirmem hanımefendi Ama siz değerinizi bilin bakın hiç lafı bile geçmeden size odamı feda ettim 🙂🙏 lütfen olur mu öyle şey Ne demek emanet ev zaten annemlerle karşılıklı oturuyoruz Siz benim evimde kalırsınız Ben annemlerde kalırım bırakır mıyım ben sizi hiç öğretmenler evimde bana bu hiç yakışmaz vicdan azabından uyuyamam 😂 rejim değil de kendi çapımda bağımsızlık diyelim 😂
Ben utancımdan sizin evinizde nasıl kalıcam , bardaklar düşer🫣🫢😅catallarin yeri değişir.:))
Anneniz der ki hayırdır evladım kıyamet mi koptu 🤣🤣
Ne olacak kırılan bardak olsun kalpler yerine 🙂 yeri değişen çatal olsun Yeter ki nerede olduğumuzu bilelim. İtiraz yok bu konuda lütfen beni kırmayacağınızı düşünüyorum. Hem daha çay yapacağız kahve yapacağız simit ayran yapacak çok şeyimiz var. Merak etmeyin zaten geldiğinizde gezmekten eve uğramaya pek fırsat kalmayacak gibi 🙂
Bence annem ne oldu da bu ev daha tertipli düzenli olduğu diyebilir 🙂
🙈🙈🙈:)) En çok gezdirmek istediğiniz yer neresi desem 😅
Ben hiç hatırlamıyorum. Salincakli yerde pembis kiyafet gitmişim bebikken. Orası da neresi bilmiyorum🤣
İyisi mi anneniz şüphenin fitilini ateslesin 😆
Gezilecek yer o kadar çok ki Bir de sizin gibi değerli bir misafirim olunca ister istemez heyecanlı bir bir gezi olacaktır 🙂 ama sizi ilk olarak yerköprü şelalesi'ne götürmeyi düşünüyorum. Ondan sonrasında artık bir doğaçlama yaparız. Yerköprü şelalesine gitmeden önce güzel bir kahvaltı yaparız dışarıda ondan sonrasına yanımızda termosumuzu da alırız geze geze gideriz 🙂 Siz özellikle nereye gitmek isterseniz hanımefendi götürebilirim sizi Yeter ki isteyin 😉
Ne güzel işte çocukluğunuzdan beri buraya hiç gelmemişsiniz tekrar gelişiniz ve buraları gezmeniz benimle kısmet olursa çok mutlu olurum 🙂
Bence de şüphenin ateşlensin bakalım ne olacak 😉
Valla geçen sene gelecektim Mersin'e ciddi bir hastalık sahibi yakınıma refakatçi olacaktım. Nasıl olmadı ☺️ Ben hiç tanımam ki orayı minik bir derede olsa benim için hoş ve güzel olur
Heyecanlanır sam gözünüzü kapatın🤣
Ben doğaçlama yapmayı çok severim 😉 O zaman şöyle yaparız şelaleye her türlü götüreceğim sizi zaten ondan sonrasına birlikte bakarız size nereye gitmek istediğinizi sorarım ona göre bir plan yaparız. Gideceğimiz yerleri gidebileceğimiz yerleri size sıralarım bence bu şekilde uyması daha iyi olur. En azından artık Mersin'e geldiğiniz zaman kime uğrayacağınız belli oldu 🙂
Sizi işinizden etmiş olmam dimi :)
Ben o anki mutluluğun heyecanınızı bastıracağını düşünüyorum 🙂
Tamam yinede gözünüzu kapayın 😅😅😅
Sizin gibi değerli bir insanı misafir etmek benim için gerçekten çok büyük bir onurdur 🙂 sanırım hayatımda yapacağım en güzel şeylerden biri bu olacak. Ama arabayla giderken heyecan yapmayın gözümü kapatırsam ne olur söyle 😂
Şöyle sonra olacak 🙂
Fatiha okuruz🤣 gözü kapalı da suremiyor mudubusc☺️
🙂 şu şekilde yapabiliriz direksiyonu Siz tutun pedallar bende o şekilde gidebildiğimiz yere kadar gideriz ama bence siz yine de arabadayken heyecanlanmayın bence 😂
Olanla ölenin çaresi yok 🤣
Yani hanımefendi her türlü heyecanlanırsam yapacak bir şey yok mu diyorsunuz 🙂
Bu arada ben en son yardıma geliyordum sonrası ne oldu gelecektim de 🙂
Sanırım uyudunuz hanımefendi 🙂 demek ki misafirler sizi bayağı bir yordu ama ben çağırın demiştim benim suçum yok 😉 eğer uyuduysanız şimdiden iyi geceler uyumadıysanız yine yazarsanız Ben buralardayım bir mesaj kadar yakınım:))
Hakikaten yatmisim özür dilerim 🙈😐 telefon elimden kaymış☺️🥺🙈
Ya nasılda dalıp gitmişim öyle ya 🤣 baya ekşınlı yorucu oluyor 😂
Günaydın hanımefendi 🙂 ne özüru olur mu öyle şey aslında ben teşekkür ederim o ana kadar uykulu iken bile mesaj çekmeniz ne hoş 🙂
Yine kahvemi tek başıma içiyorum ama hanımefendi nerelerdesiniz iyice unutulduk sanırım 🙂
Afiyet olsun afiyet olsun :) dün nasıl bir kamyonluk yorgunluğa erdiysem dengek şaştı 😂
Hani cilekli sütüm ya 😆 nerde tek başınıza içince bogazinizdan geçiyor mu 😂
Boğazımdan geçmediği için yazdım ya hanımefendi 😂 çilekli sütümüz ve karam hazır hadi bekletmeyin artık 🙂 dün belli ki misafirler Çok yormuş Ama ben demiştim yardıma geleyim diye 😂
Tek başıma çok zor oldu ya 😂 sizin eliniz hızlı mıdır hocam?😅(bu ayıp bana yeter şu soruyu da sordum ya bir beden eğitimciye)
Rüyamda siyasilerin arabalarının anahtarı yere düşmüştü onu alıyordum yaw Allah için ne alakam var ya , haberler psikolojimizi bozdu 🤣🤣
Eliniz hızlı mıdır nedir hocam siz oturun ve yalnızca beni izleyin derim 😂 bundan sonra size haberleri izlemeyi yasaklıyorum 😂 oradan iki tane anahtar aldıysanız da birini istiyorum sizden.
Bir tane tek aldım 😆 dedim ayip olur arkaya geçeyim oturayim ayakkabim koltuğun yanına değdi toz oldu dedim nasıl * şimdi 😂😂😂😂 fakirin derdi hocam ya. Öyle ne araba sevdam vardır ne bir şey ama yani ben de kendimi uzak tutmam lazim haberlerden hocam 🤣 yarın da meclise girersem şaşırmayın😂
Tamam hocam bundan sonra ben size emanet edeceğim ☺️
Nasıl temizleyecem dedim
Tamamdır emaneti aldım Artık ben bundan sonra bana emanetsiniz sayın hocam 🙂 merak etmeyin ben size çok da güzel bakarım bundan hiç şüpheniz olmasın. Gönlünüz ne kadar da çok rüyada bile mütevazi bir insansınız. Ama dediğim gibi bundan sonra haberlerden uzak duruyoruz ona göre. Dün ben de siz yattıktan sonra neleri gezebileceğimiz hakkında planlar yaptım ben de o iş 🙂
Yaaa 🙈 emanet dedikte sizi tanimasamda içimde bir nebze güven gibi bişi oluştu her nedense 😅
Bakın ben oranin yabancisiyim. Hiçbir yeri de bilmiyorum. Biraz da muhafazakarlım öyle her yerede gitmem 🙈😁 ona göre :))
🙂 bana her konuda güvenebilirsiniz hanımefendi. Merak etmeyin sizi istemediğiniz bir yere asla götürmem Ben zaten her şeyin farkındayım ona göre sizi götüreceğim yerleri ince eleyip sık dokuyarak seçiyorum 🙂 Evet işte yabancısı olduğunuz için yanınızda ben varım bana da her konuda güvenebilirsiniz. Bu arada ben hayatım boyunca ne sigara içtim ne de alkol aldım O yüzden böyle mekanları da merak etme hiçbir şekilde gitmeyiz 🙂 dedikleriniz tam olarak anlaşılmıştır
Mersinde belki bunlar yaygındır ama sizin bunlara dikkat etmeniz muhteşem bir şey masaAllah ☺️
Mescit var mıdır orada 🙈gideceğimiz yerde :))
Yok siz olduğunuz için asla kaybolmam bundan ismim kadar eminim.
Siz de buraya gelseniz ben sizi kaybolmabiza izin vermem ama karış karista gezdiremem amaa :)) çünkü neden arkama asiretimi takarlar 🤣
:)) Ne güzel işte siz ben bir de aşiret hep birlikte gezmiş oluruz 😂 sizin yanınıza geldiğim zaman kaybolmayacağından adım gibi eminim zaten 🙂 merak etmeyin Ben sizi mescidi olan bir yere götürürüm Yeter ki siz isteyin yeter ki içiniz rahat etsin. Bugüne kadar o konuda kendime çok dikkat ettim dediğim gibi ne içki içtim ne sigara içtim ama sorsanız sizin kadar dinime bağlı mıyımdır 5 vakit namaz kılıyor muyum maalesef bir türlü başlayamadım ama inşallah başlayacağım 🙂 Bu arada gerçekten kalbiniz çok güzel bunu söylemeden de edemeyeceğim hanımefendi
Namazsiz ben aslaaaaa.😅 Namazı terkeden dinini yıkmış olur. Sizin gibi ahlaki güzel birinin tek nazarı sanırım kılmıyor oluşu , Rabbim nasip etsin☺️
Yaaa her şeye de bir çözümunuz var :)) öğrenciniz olmak isterdim hocam🙈
Ne güzel hocam İnşallah Ben de sizin gibi başlayabilirim kısmet olur:) insan her şeye bir çözüm buluyor yeter ki istesin diye düşünüyorum sizin gibi bir insan da karşımda olunca çözüm de kaçınılmaz oluyor benim için:)) ne güzel olurdu sizin gibi bir öğrencinin olması o zaman okulda dersleri bırakır sırf sizinle konuşurdum 🙂
Beraber çalissaydik aynı okulda benim minik çocuklara top oynatirdiniz😅😅 ne güzel olurdu kısmet 🤣
Ertelemeyin 21 gün kilarsaniz insaAllah alışırsıniz. Namaz cennetin anahtarı sorguda siratta ilk soru bu bunu geçerseniz no problem :)
Ya gecemezseniz ya cennette kahvem yarın kalır :(((
Öğrencilerin sevdiği bir hoca olduğunuz vibesini verdiniz 😅
Sizinle aynı okulda çalışsaydım zaten her zaman yangınızda oldum Ve çocuklarınızı tabii ki top oynatırdım sayın hocam sonuç olarak arada siz varsınız:)) başlayacağım Rabbimin izniyle en kısa zamanda cennette sizi yalnız bırakmak olmaz;) kim bilir belki de ileride sizinle aynı okulda çalışmak kısmet olur ne olacağını bilemeyiz 🙂 Bu arada sağ olsun öğrencilerimle aram iyidir hani çoğunun beni sevdiğini düşünüyorum çünkü öğrenciler kendilerini sevildikleri zaman bunu anlıyorlar zaten. Buraya geldiğinizde size okulumu da gösteririm tabii isterseniz 🙂
Hocam ben şuna çok inanırim bir ögrenci hocayı severse dersi sever ☺️
Sizin gibi birinin beni cennette kahvemi yalnız bırakacağını düşünmek 🙈 gerçi orada nasıl beni tanıyacaksınız 😂elimde kahve varsa o benimdir.😆
Hatırlarım beden eğitimi derslerini çok sevmezdim. 🤣Çünkü hocayı sevmezdim. Sizin gibi değildi ki :))) bize eşofmanı zorunlu tutuyordu. Ben de dışarda giymeyi tercih etmiyordum. Ögrencilerin en büyük şansı iyi bir ögretmene denk gelmektir.
Tabiki okulunuzu da görmek isterim 😁 bu bakiyim nasıl 🤔😌
Güzel düşünceleriniz için söylemleriniz için gerçekten çok çok teşekkür ederim:) her kurduğunuz cümle her söylediğiniz söz yüzümde o kadar güzel bir tebessüm oluşturuyor ki:) Gerçekten ne söylediğini bilen karşıdaki insanı nasıl mutlu etmesini bilen bir insansınız:) sizin gibi bir insanı cennete de tanıyabileceğini düşünüyorum direkt Karam isteyen var mı derim zaten siz ortaya çıkarsınız 😂 Bu arada eminim sizin için de aynı şey geçerli öğrencilerine sizi çok seviyordur:)) inanılmaz pozitif bir insansınız inanılmaz neşeli bir insansın. Kendinizi öyle güzel geliştirmişsiniz ki hani ne kadar övgü dolu sözler söylesem eminim size az gelir:) sizin gibi bir insanla tanışmak sizin gibi bir insanla aynı ortamda bulunmak sizin gibi bir insanı gezdirmek Gerçekten beni çok mutlu edecektir 🙂🙏💐
Çok teşekkür ederim efendim ne demek ☺️ dediklerimin içtenliginin ardindayim :)) evvela hüsnü zannıniz için Allah razı olsun 🙈
Ahahaha🤣 karamdan beni bulmak ha aklıma hayalime mafsalima sigmazdi😆 alemsiniz :)) ya biri daha karam yiyorsa kısmet değil mi o zaman nasıl bulacaksınız 🥺😀
Tebessüm ettiğiniz için ben de tebessüm ediyorum☺️
Öğrencikleri ben de seveyrum ya civcikler 🤣beni perisan etselerde yawrularim onlar. Üvvv hocası kurban heyran 🤣🤣
😂😂 içtenlik doğallık her insana nasip olmayan şeyler bu sizde fazlasıyla var. Merak etmeyin karam olayında birden fazla kişi ortaya çıkarsa çay kahve ve martıları da bir şekilde ortaya katarım ben 😂 Evet bazen bizi çok yorabiliyorlar ama yüzümüze bir gülmeleri gözlerindeki parıltı bütün vurgunluğa değiyor. Güzel sözlerinize ve içtenliğinize Umarım layık bir insanımdır 🙂🙏
Bu hayata hayat sirke olmaya gelmedik sayın hocam ☺️
Müslüman dediğimiz zaman sıkıntı veren değildir , sıkıntiyi goturendir benim fikriyatima göre 🤭 bunu da yaparken farkında olmayandır :))
Evet ama o yorgunluğun tadını vicdanla sosladigimda anlıyorum ki doğru yoldayım
Hayatlara dokunduğumda , o hayatlarda gördüğüm bir parinti beni aşiri mutlu ediyor ☺️
Layık olduğunuzu düşunuyorum😌 testide ne varsa o sızar hocam.
Yapaylik sezmedim hocam , bu tarif edilmez
Hayata sirke olmaya değil, ferahlık olmaya gelenlerin yolu zaten vicdandan geçiyor hocam.🙂
Dokunduğunuz yerde kalan o parıltı da niyetin sessiz ama en net delili.
Bazı şeyler tarif edilmez, sadece hissedilir… sanırım tam da o yerden konuşuyoruz.🙂
Aynen hocam :)
Ferahlık ariyoruz. Hayat fazlasıyla parçalı bulutlu bari biz uymayalim :)
Hisler birini kendisi yapar.
Bu her zaman kelimelere dönüşmez
Elbette ki zamansal kısalık ve site itibariyla bazı hükümleri hızlı vermek doğru değil ama Kemal Sunal'ın dediği gibi görünen köy uzakta değildir 😂 ben de bu sözü esas alıyorum.
Hayat yeterince parçalı bulutlu zaten hocam, biz bari havayı daha da karartmayalım.
Hisler çoğu zaman kelimelerden önce konuşur, zaman da tercüman olur.
Bazı köyler uzakta değildir ama insan yine de yürümekten keyif alır.🙂
Evet her şeyin yeri ayrıdır. Ne derler cenazede veya onun katmanında bir seyse moralinin bozulsun ama bunun dışında dahi mutlu olsa bile kederli takılmayı konfor olarak belirlemiştir var. Bu da bir alışkanlık.
Canını kendi içinde tüketiyor çurutuyor bu tipler.
Elbette her daim aynı modda olunmuyor. Bazen huznunde yeri ayrıdir. Güzeldir göz yaşı dökmek ama üzülmek için cabalamakta var olan bir gercek
Katılıyorum hocam, bazı insanlar hüznü bir hâl değil de alışkanlık hâline getiriyor.
Oysa keder yerinde güzeldir; sürekli taşınırsa insanı ağırlaştırır.
Ben ferahlığı bilinçli bir seçim olarak görüyorum, kendini tüketmemeyi de bir sorumluluk.
Aynen en azından cabalanmali hocam. Teslim olunmamali.
Borcu bilmem ne kadar hastası var işi yok belki belki çocuğu olmuyor yani bu gibi birçok çeşitli dertlere sahip olmak insan olmanın sonucu ama diyorlar ya bazen üstüne gidince olmaz, biraz esneklik bırakmak gerekiyor yoksa o dertler kara bir girdap gibi insanı içine çeker
Caba şart ama insan kendine nefes alacak bir pencere de bırakmalı.
Yoksa dertler çözülmüyor, sadece üst üste birikiyor.
Biraz esneklik, biraz tebessüm… bazen en güçlü direnç şekli bu oluyor.
Biz de bitiyor sayın hocam biz de.
Herkesin dertlerle mücadele etme stili başkadır.
Evet hocam bizde bitiyor da işte bazı insanlar dediğim gibi öyle karamsar oluyorlar ki düştükleri yerden kalkmak için hiçbir şekilde uğraşmıyorlar ondan sonra da niye benim başıma geliyor diyorlar. Her insan bir defa da olsa dibi görmüştür gerçekten buna rağmen savaşanlar bir şekilde bulundukları yerden kalkıyorlar diye düşünüyorum. Bu arada sizinle her konuyu konuşmak her konuyu tartışmak o kadar iyi geliyor ki 🙂
Yaaa :)) ins sinirimi asmiyorumdur 😂İçinizi dökebilirsiniz 😌 iyi bir dinleyiciyimdir aynı zamanda. Hatrinizda kalsın.
Eskiden gördüğümüz bir bela musibete dahi şu an hazırladığımızda o günkü gibi uzulmuyoruz. O anki seviyede acıyı tasimiyoruz. Bu da acının imtihanın o anı kapsadığını gösterir.
Bazen hayat alt üst olmadan imar ihya olmaz ki.
Estağfurullah hocam 🙂 sinir asmaklık bir hâl yok.
Dinleyici olmanız kıymetli, yeri gelince hatırımda tutarım.
Dediğiniz gibi; acı anı kapsıyor, zaman insanı değil yükü eğitiyor.
Bazen de hayat yıkmadan inşa etmiyor… sanırım mesele o enkazda kaybolmamayı bilmek.
Yüklerimiz eğitilmis mıdır hocam? Yoksa hala zamani var mıdır? En çok yükü eğiten nedir?
Sanırım hocam, yüklerin tamamı bir günde eğitilmiyor 🙂
Bazıları yaşanıyor, bazıları bekliyor, bazıları da zamanı gelince anlam kazanıyor.
En çok eğiten şey ise bana göre; kaçmadan taşımaya niyet etmek ama altında ezilmemeyi öğrenmek.
Yüklerden kaçmamak yani onu kabul etmek yüklerin etkisini azaltıyor sanki hocam ☺️
Görmezden gelmek, şikayet etmek daha da kötulestiriyor. Tabi yükun içeriğine cinsine ve çozulebilirligine de biraz bağlı bu
Sayın hocam Ne olursa olsun yüklerimiz ne kadar ağır olsa da dertlerimiz ne kadar fazla olsa da onlarla bir şekilde yüzleşmemiz gerekir 🙂 görmezden gelmek ertelemekten başka hiçbir şey değildi tekrar o sorunlar karşımıza çıkacaktır maalesef çoğu insanın anlamadığı durum bu 🙂 bence sohbet çok güzel gidiyor bir kahveye ne dersiniz 😉
:)) yüzlesilen yükün korkutucu maskesi düser vesselam.
Kahveniz de hazir ☺️maşallah
Ben niyetliyim hocam. Siz yerine de içer misiniz 😂😂
Kadın asansörde kaldı :( bi bakiym
Allah kabul etsin hocam 🙏 Rabbim gönlünüze göre niyetinize göre versin inşallah. 🙂 Hemen gidin kurtarın lütfen 🙏
Amin Allah razı olsun hocam ☺️
Kurtarıldı çok şükür 👍🏻🍃
Allah sizden de razı olsun sayın hocam 🙂 kurtarılacağından hiç şüphem yoktu Çünkü işin içinde siz varsanız çözülmeyecek sorun yoktur diye düşünüyorum:))
Cümlemizden :))
Ya bu asansörler skınti , millet yumruklayinca kakldigini anlıyoruz. Ya duymasaydik :/
Kardeşim gitti çıkardı saolsun. :))
Ben asansörden korkarım Maalesef o yüzden genelde yürüyerek çıkmayı tercih ediyorum:)) kapalı alan fobim var sayın hocam dikkat etmem lazım:)) bu arada hocam Güneydoğu dediniz de en son o şekilde kaldı Güneydoğu'nun neresinde yaşıyorsunuz Özel değilse 🙂
Benimde fobim var direkt kelime i şehadet getiriom o derece😆 ama yinede biniyorum ya ne uslanmaz insanım😂
Sizce nereli olabilirim iki tahmin?
Şırnak olabilir mi sayın hocam ilk tercihimi böyle kullanmak istiyorum 🙂
No no no 😁
O zaman 2 hakkıma geçiyorum her ne kadar Diyarbakır demek istesem de Gaziantep diyorum 🙂
Maalesef 😀
Olsun önemli olan yarışmak da önemli olan tahminde bulunmaktı yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😂 bu kadar da yeteneksizim
🤣🤣Urfa siye küsmüş le haberin olsun 🤣🤣
😂 olsun çok yaklaştım diyeceğim ama yaklaşamadım bile.
Gaziantep az biraz yakın hocam 😂
😂 Teşekkür ederim hocam incecik gösterip yine beni teselli ediyorsunuz. Mersin'de en sevdiğimiz komşumuz da bizim Urfalı ,, bizim için gerçekten çok değerlilerdir. Görev yerinizde peki orası mı hocam?
Memleketim burası hocam ☺️ evet burada görev yapıyorum. Siz aslen mersinli misiniz?
Ayy canım hemserilerim 🌷🫣☺️
Onlara bakınca artık Algida seçicilik olur hocam belki bu aralar 😂😂
Evet hocam öyle olacağından hiç şüphem yok zaten benim için çok değerlerdi bizi tanıdıktan sonra eminim daha da çok değerli olacaklar benim için 🙂 Ben aslen hataylıyım Hocam daha doğrusu babam hataylı annem Mersinli. Biz de Mersin'de yaşamaya karar verdik bir şekilde:)) İnşallah gelirsiniz Kısmet olursa sizi onlarla da tanıştırırım 🙂
Bu arada çok geçmiş olsun Hatay hepimizin kanayan yarası.🌿
Mersin de Urfa gibi sıcaktır ama bi tik nemlidir sanırım ☺️
Nasip 🤭
Validenize babanıza hurmetlerimle efendim.🙏🏻
Teşekkür ederim sayın hocam Evet maalesef Hatay doğup da büyüdüğüm yer gerçekten olan şeyler bizi çok üzdü 🙏 her halimize şükür. Evet burası da çok sıcak yazın burada nem de var o biraz sıkıntı ama yine havası güzeldir. Başım üstüne selamlarınızı hemen iletiyorum 🙂🙏 Siz de çok selam söyleyin lütfen 😉
Rica ederim 😇hocam
Allah'a şükür olsun geçti gitti umarım canlarinizda mallarinizda bir zaiyat yoktur.
Ve Aleyküm selam ☺️
Ev vardı hocam o gitti sıkıntı değil mal mülk gitsin de hocam canlara bir şey olmasın maymun bir şekilde kazanılır çok şükür rabbim güç versin sağlık versin gerisi önemli değil 🙂
Size ailenize bir şey olmamış ya mühim olan bu hocam.
Acı tecrübeler yaşandı ama geçti, Urfa'da deprem bolgesiydi sel. bolgesiydi yıkılan evler oldu.
Allah bir daha yasatmasin
Amin hocam dediğim gibi Rabbim sağlık versin gerisi bir şekilde halledilir zaten her halimize çok şükür size de çok büyük geçmiş olsun Evet doğru söylediniz Şanlıurfa'da bayağı bir şeyler yaşadı Umarım sizde de hiçbir şey yoktur 🙏
Yok çok şükür. Ama akrabamin evi yıkıldı. Onun dışında iyiyiz Elhamdülillah.
Öğrencilerime bile tatbikat yaptırmıştım ondan sonra bu olaylar oldu. şu an insanlar daha bilincli
Tabii ki daha birisi sayın hocam Ama mesela bizim okulda da tatbikatlar oluyor maalesef öğrenciler Çok fazla ciddiye almasalar da bunların kendileri için yapıldığını bilmiyorlar elimizden geldikçe Biz de bilinçlendirmeye çalışıyoruz 🙏
Hocam sizin ortaöğretim mi ilköğretim mi
Hocam sizin lise mi ortaokul mu?
Ortaokul hocam benimki 🙂
Tam ortası hocam 😂 burdan sonra ya elif olur ya odun olurlar aslinda
😂😂 hani şöyle söyleyeyim Hocam ben sayısal çıkışlıyım gerçekten ilerisini gördüğüm öğrencilerime matematik bile anlatıyorum boş derslerinde diğer öğrencilerime de iyi bir insan olmaları yönünde yardımcı olmaya çalışıyorum
Ben matematiği pek sevmem bana da anlatın hocam 😂😂😉
Sizin gibi öğrencim olacaksa eğer zevkle anlatırım hocam 😂 siz isteyin yeter
😂 😂 😂 Saolun hocam
Rica ederim hocam ne demek 😂 hangi konudan başlamamı istersiniz 😂😂
Aparatif olarak Trigonometri hocam 😂
😂 matematik bilmiyoruz ama aperatif olarak trigonometriyi kullanıyoruz öyle mi sayın hocam 😉
Hani aramızda kalacaktı😂😂😂 doğal sayılardan da başlamak gururuna dokundu hocam 😁
😂😂 sizin gibi bir öğrenciye sahipsem en baştan başlarım hocam sırf birazcık uzun sürsün de siz yanında kalın diye 😉
Hepsini ogreneceksem seveceksem?😂
Merak etmeyin Ben hem hepsini size öğretirim hemse hepsini çok güzel sevdiririm 😉 arada motive de ederim
😌 Ya ben ne savap işledim acaba😂
😂 eğer öyle düşündürüyorsan ne mutlu bana aynı şey benim için de geçerli 😂 böyle bir öğrenciye sahip olmak herkese nasip olmaz
😂Ögretmenligin yükünden eski zamana akıp vesilenizle ögrenci de oldum hocam 😂
😂 sizi eskiye götürmek bir nebzede öğrencilik günlerinizi hatırlatmak beni çok mutlu etti😉
🤭Evet öyle oldu. İftar vakti yaklaşıyor 😂
İftarda istediğiniz bir dua var mi?
Çok çok teşekkür ederim sayın hocam Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın başka da bir şey istemem bir de sevdiklerimize sağlık versin 🙂🙏 Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
TamamAmin insaAllah hocam.☺️iftarda edilen dualar duanin kabul olduğu zamsnlar çünkü :)
Rabbim dualarınızı kabul etsin hocam hayırlı iftarlar şimdiden 🙂🙏
Teşekkür ederim hocam.🤲🏻☺️amin
Eic için teşekkür ederim Sayın Hocam🙂🙏
Rica ederim bey efendi hakkinizdi.🌿
Her zamanki gibi çok nazik ve incesiniz efendim 💐
Bilmukabe Efendim 😌 dal incelikten insan kabaliktan kirilir 🌿
Estağfurullah efendim, incelik kalpten gelir; söz sadece onu ele verir.🙂💐
Ele verdi mi bari :)
Vermez mi 🙂 kalpten geliyor ki bu güzel cümleler sohbette bu kadar güzel oluyor 🍀
Yok ya eğer sizin için hakkiyla güzel olsaydı ben eig vesilesi olmasa tekrar sizinle hasbihal edemezdik.😁😉
Şöyle söyleyeyim size sabahleyin zaten çok erken uyanmak zorunda kaldım hastanedeydim maalesef teyzem evde küçük bir kaza geçirmiş onunla uğraştığım için yazamadım. 🙏 Eve girer girmez zaten mesajımızı gördüm anında size cevap verdi hatta şu kadarını söyleyeyim inanın Bir fırsatını bulsam yazacaktım zaten size hanımefendi yoksa Eig gerek bile yok size yazmam için🙂💐 o kadar güzel bir sohbeti bence yarıda bırakmak olmaz Ne dersiniz. Yapacak çok şey var hayaller boşuna mı gitsin 😉
Öyle mi :(( af buyurun
Çok ama çok geçmiş olsun
Teyzenizin neyi var?
Umarım hiçbir şeyi yoktur :((
Şöyle söyleyeyim daha önce zaten beline düşmüştü kalçada kırık vardı hani tekrar düşünce kuzenlerin panik yapmış direkt beni aradılar. Platin de vardı bacaklarında O yüzden çok korkmuşlar çok şükür bir şey yok ama ayağına 14 tane dikiş atıldı maalesef. Hani platinlerde bir şey olmaması ayağında bir şey olmaması bizim için tek teselli kaynağı oldu. Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için Güzel dilekleriniz için 🙏💐
Rabbim bir daha göstermesin ne kadar feci bir olay olmuş:( birazda yaşı varsa geç kaynasiyor gec iyilesiyorlar.
Allah razı olsun hemende Hızir olmuşsunuz 🥹
Çok çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için amin inşallah cümlemizi Rabbim korusun 🙏 Ben ailede böyleyimdir bir sıkıntı olduğu zaman direkt beni ararlar elimden geldikçe herkesi koşmaya çalışırım 💐🙏
Yardıma ihtiyacı olana yardım etmek her kulun vicdani boyutunda yer almaz. Siz de bu haslet varsa birgün sizin de basiniz dara ugramasinda uğrarsa onun dönüşü olacağına inanıyorum. Siz karşılıksız yapsanizda bu böyledir
Çok şükür o konuda asla kimseyi darda koymam. Rabbim sağlık verdikçe hep de bu şekilde olacağını inanıyorum 💐🙏 güzel düşünceleriniz Gerçekten beni çok mutlu etti. Özür dilerim yoldaydım anca cevap yazabildim 🙏
Estağfurullah bey efendi. Asıl ben özür dilerim disaridaydim Şu an yaziyorum :)
Kar yagiyor
Benim yerime de gezin lütfen hanımefendi karın tadını çıkarın 🙂💐 bizim okula da yağmış bugün fotoğraf atıyordu çocuklar ama merkeze yağmadı 🙂
Bizim buraya her zaman yağmıyor 😂arabanın üstüne yağmıştı
Bir kaç tane fırlattım kızlara 🤣🤣
🙂 dikkat edin de vurmayın lütfen iyice siper alın. Burası inanılmaz soğuk şu anda gerçekten ısınmakta çok güçlük çekiyorum 😂
yok mu bir kaban 😂😂 cebime kadar vurdular beni.
Eldiven getirmeyi unutmuştum ya 😃😀
Ben hemen geliyorum, sizin için kendimi süper ederim hanımefendi 🙂 değerinizi bilin lütfen
☔ Var mı :)) siz de hasta olmamış olursunuz
Batman gibisiniz herkesin zor aninds yetisiyorsunuz maşallah😌
Teşekkür ederim ama şemsiyesiz gelsem daha iyi olacak sizi de kendimi de korumam lazım 🙂 tabii öncelikle önemli olan sizsiniz hanımefendi. Benim için değerli olanlara her zaman yetişirim 💐
Ama süper bir yağis var :) yerler kaygan besmele çekin.
Geleceğiniz varsa görecegnzde var.
Merak etmeyin kücuk boyutta karntopu atacağım 🤣
Ama bir dakika ben sizi korumaya gelirken Siz niye bana kar topu atıyorsunuz bu işi bir terslik var 😂 besmelemi çektim geliyorum yoldayım lütfen kahvem sade olsun 😂
Bu arada üşütmeyin lütfen kendinize dikkat edin kar sevinciyle hasta olmayın 🙂💐
Tamam içine sanki taş mi koydum 😂
Masumca karşılamak için atacaktım
Evet hemen. eve kaçtım buz gibiydi :))
☕☕ Buyrun
Kusura bakmayın lütfen uyumuşum daha yeni uyandım baktım ki mesaj atmışsınız mesajınızı karşıliksiz bırakmayın dedim 🙏 kahvelerde soğumuştur Ben gelmeden ellerinize sağlık Çok düşüncelisiniz 🙂💐
Hayırlı huzurlu geceler😌
Kahvenizi de ben içtim. Kısmet :)
Merhabalar hanımefendi 🙂 nasılsınız bugün. Umarım dünden kalma bir soğuk algınlığı yoktur
Merhabalar Bey Efendi:) Elhamdülillah ala külli hâl. Siz nasılsınız? Yakınınız nasıl oldu?
Çok şükür usumuyorum da iyiyim. Sizin haliniz nasıl? Mersin ne durumda?
Teşekkür ederim efendim çok ince benim naziksiniz. Çok şükür daha iyi kırık çıkmaması gerçekten çok iyi oldu. Sağlığınıza duacıyız Biz de. Üşümemizde soğuk almamanıza çok sevindim 🙂💐 hava soğuk ve yağmur yağıyor. Camın kenarından dışarıyı seyrediyorum ve kahve mi içiyorum. Orada durumlar nasıl?
Rica ederim. Afiyet olsun
Ben teşekkür ederim kibarliginiz için.:)
burada durumlar kıyamet gibi bir yandan yollar kapalı bir yandan millet oyun oynuyor bir yandan şaşkınlık var 😂
Ben de bugün acaba yaylaya mı çıksam diye düşünüyorum orada da kar var:)) buyurun müsaitseniz birlikte gidelim sizi de gezdirmiş olurum hanımefendi 😂 kahvemi aldım şu anda içiyorum niyetli olduğunuzu düşündüğüm için size teklif etmiyorum 🙏🙂
Bugün niyetli değilim bir meyve suyumu alırım sizden portakallı olsun 🤣bir de sipariş ediyorum ya 🫣
Yaylada ne işiniz var bu soğukta 🤔
Ordaki kar iyiyse bir kardan kız yapın merak ettim 😂😂
O halde bugün niyetli değilsiniz hemen portakal suyunuz geliyor hanımefendi 🙂 bence portakal suyu tek başına gitmez yanında da bir karım olmalı:)) böyle düşündüm de bilmiyorum gider miyim gitmez miyim siz olsanız kesin giderdim de tek başına şimdi o yol çekilir mi diye düşünüyorum. Kardan kız yapıp hayatımın aşkını buldum diye de bir paylaşım mı yapsam 😂😂
Ben de zaten portakal suyunu tek içmeyi sevmiyorum 😁 bak geçen daga tirmanmaya çalışanı polisler indirdi sizi de böyle yaparlar 😂
Aaaa böyle bir paylaşim yapsanız millet size hemen hayırlı olsun gelir siz merak etmeyin 🤣🤣
Yanında da bir karınız mi 🤣😉
Karım olacak o 😂😂 hanımefendi sizden de bir şey kaçmıyor ha gözünüzden hiçbir şey kaçmasın anında vurun 😂 yok Yok benimki daha değil daha çok yayla gibi. Hadi ama portakal suyu hazır bekletmeyin artık 🙂 Evet sonunda aradığım aşkı buldum diyeceğim buna en çok da annem mutlu olacak 😂😂
Karım da karım diyorsunuz yani 😂😂he karınız olacak he hala klawyeniz bu konuda ısrarcı 🤣🤣
Ben ne yaptım ya 😂
Hiç demeyin ya bu paylaşımdan da belli annelerimiz sanki yeniden babamizla evlenecek gibi mutlu oluyorlar🤣🤣
Acaba annelerimizden sonra klavyelerde mi bize bir şekilde işaret veriyor 😂😂 ben doğruyu yazsam da klavye bazı şeylerde ısrar ediyor. Olay gerçekten farklı boyutta sanki evlensek annelerimiz bizden daha çok mutlu olacak gibi 😂😂 gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor hanımefendi Çok dikkatlisiniz O yüzden size karşı kelimeleri seçerek kullanıyorum 😉💐
İnanın ki ben çok gariban bir insanım😂
Klawyeniz göz citlatti :))
Artık ne kadar annenize karı hakkında yorum yaptıysanız klawye ezberlemiş diyormusum tabi şaka 🤣 klawyem benimde aşırı bilmediğim şeyler yazıyor zapt edemiyorum.
Annelerimiz bı bıraksa da biz zaten ne yaptığımızı biliyoruz hocam ya
Tabii ki canım çok saf temiz ve iyi niyetli olduğunuzdan asla şüphem yok 🙂💐 bu konuda sizinle hemfikiriz. Artık klavye ne kadar motive olduysa ne yaparsam yapayım konuyu direkt oraya getiriyor. Annemle anlaşmış mı artık bilemiyorum. 🙂 Maalesef annelerimize kalsa doğru insan diye bir şey yoktur evlenirsin ya da evlenmezsin bu kadar. Hani hayatını kuracağın insanla iyi anlaşman lazım konuşarak o insanla aynı evde yaşayacaksın bir ömür yaşayacaksın bu gibi şeyler masal gibi geliyor onlara 🙂
Yine beni bırakıp nerelere gittiniz 🙂💐
Annem bir kamyon misafir çağırmış yemek işlerinde yardım ettim ☺️ yok bırakır mıyım öyle estağfurullah 😁
Evlilik kolay mi hemen öyle onsuz yapamayacagin duyguda biriyle yuva kurarsin
Annelere göre birtakım eylemlemleri yaparlarsa o insanlar iyidir
Gelir gider istemediğim taliplerimin mutlu olduğu haberlerini verir 😀🤣 ne yapım diyorum Allah mutlu etsin 😂
Demek ki düşünceli ve ince olduğunuz kadar çok yeteneklisiniz de hanımefendi 🙂b sizi alan yaşadık klasik tabirini bir kenara bırakıp gerçekten sizinle bir insanın mutsuz olma ihtimali yok diyorum 🙂💐b unutulmamak güzeldir özellikle karşıdaki insan sizin için değerli ise 🙂
Nerden biliyorsunuz ☺️😀 belki insanın burnundan getiriyorum dur :)
🙂 getiren siz olun ben razıyım 💐
Kıyamam ben ki 🙈🙂
Hiç kimseye mi. kiyamazsiniz yoksa bana mı 😉💐
Herkesin yeri ayrı ama size bir tık daha fazla kiymak beni üzer ☺️
🙂 buna da şükür deyip teşekkür ediyorum hanımefendi çok incesiniz 💐
Rica ederim ☺️
Yağmur devam ediyor mu?
Yağmur şu anda durdu 🙂 deniz kiyisinda dolaşmak için uygun şartlar var eşlik etmek isterseniz 💐
Donmam dimi :) orada olmasamda benim yerime gezer misiniz
Yok yok üşümezsiniz merak etmeyin 🙂 elimde termos da var istediğimiz zaman kahvemizi içeriz. Gönül isterdi ki birlikte gezmek Ama şu anlık için sizin yerinize de gezebilirim 🙂💐
Sessizliği sever misiniz?
Çok severim ya siz?
Yerine göre hocam 😌 bazen ruh halim kalabaliklari sever bazende sadece rüzgar sesi olsun isterim
Huzur ne zaman nerede hiç belli olmuyor hocam 💐
Anlık huzur frekansı yüklenebiliyor.
Huzur şu an sessizlik benim için birde sizinle sohbet 💐
Şimdi dışarıda misiniz:)
Evet dışarıdayım yürüyorum buyurun gelin 💐🙂 bekliyorum ona göre
Elim köpüklü🥹
İyi turlayin , yokuslardan. kosun 😂
Turumu bitirdim şu anda eve doğru yol aldım 🙂 bu kadar yorgunluktan sonra bir kahveyi hak ettiğimi düşünüyorum. Bu arada kolay gelsin size de yardım lazım mı diyeceğim ama korkuyorum olabilir derseniz 😂
Ben yaparım 😓yok yardım istemem Teşekkür ederim.
Afiyet olsun siz kahvenizi için efenim.
Bu işin şakası tabii ki hanımefendi her türlü konuda yanınızda olurum bunu öncelikle belirtmek isterim. Sizle birlikte ne olursa olsun birlikte yapmak beni çok mutlu eder 🙂💐
Şimdi işler daha kolay geldi :)
Aslında işin sonu yormaz Yeter ki yanında seni mutlu edebilecek biri olsun 💐🙂
İşler beraber yapılınca çok eğlenceli oluyor 😁
Tabii ki eğlenceli olur dediğim gibi Yeter ki yanında yeni anlaşacağım biri olsun 🙂💐 sizinle zevkle her işte varım hanımefendi 🍀
Sizinle savaşa da gidilir mi☺️☺️
Barış'ı tercih ederim Ama benimle her yere gidilir 🙂🙂
Savaşta barış için değil mi
Barış için savaşa varım ama bazı savaşlar yalnızca çıkar için
Kan dökülmesin çocuklar ölmesin.
Bu zaten en önemlisi, çocuklar hep yaşasın benim en hassas noktam. Rabbim sevdiklerimizi korusun onlarla sağlık versin başka da bir şeye gerek yok..
Ben bu hayatım biyunca öldürülmelere hep karşı oldum. Haksizliga kotuluge
Hepimiz kardesiz
Tabii ki öyle normalde dosta yaşamak insan gibi yaşamak varken maalesef insanlar birbirine zarar verebiliyorlar. Para hırsı çıkarlar insanlar içindeki kötülüklerin artmasına daha da fazla sebep oluyordu. Allah korkusu ve vicdanı olmayan insanlardan her zaman korkarım ve korkmuşumdur.
Benim ailem haksızlık yapmadığı için bu topraklarda bedeller ödedi. Öyle kolay mı..
Çünkü dürüst olmak gerçekten bu hayatta çok zor, kötü insanlar çok ki, haksızlıklar o kadar çok ki. İnsan bazen isyan etme noktasına gelebiliyor.
Canınız sıkkın gibi sanki bugün biraz
Yok aslında bu konu geçmişe götürdü üzdü biraz
O zaman lütfen bu konuyu konuşmayalım Çünkü gerçekten sizin üzülmenizi asla istemiyorum 💐
Tamam peki :) siz ne yapıyorsunuz. Gececi misiniz
Bilmiyorum bugün çok uykum yok 🙂 Yağmur çok güzel yağıyor cam kenarında oturdum, dalgaların sesini dinliyorum yağmur'a çok güzel eşlik ediyorlar. Siz peki ne yapıyorsunuz?
Teyzemin sohbetini dinliyorum😅 bir yandan
burada her yer kap karanlık ☺️
Şiir yazar misinis
Bazen karanlığı da severim sessizliği dinlemek iyi gelebiliyor 🙂 şiir yazarım Yeter ki ilham gelsin 🙏 Siz Peki şiir yazmayı sever misiniz
Şiir yazardım sonra kaybederdim
😁😁
Ben de mesela bir anda şiir yazıyorum sizin gibiyim O anda aklımdan geçenleri sözlere döküyorum 🙂 mesela ben hayatta komik kafiyeli dörtlükler de söyleyebilirim anında bu yeteneğin vardır
Bir tane örnek var mıdır.
🫣😅
Bir soru sordunuz,
Sohbet ettik yorumda.
Her şey güzel gidiyor,
Kahve içer miyiz sonunda 🙂😂
Bir cevap yazdınız, gülücukler açti yuzumde
Cümleleri serdiniz hayal denizinizde
Bir kahve teklifini" karım"la. 🤣suslerken
Karami uzattım gördünüz mu dergahı elinizde.. 😅
Şiir yazdiniz, kahveyle süslediniz
Bir de “karam” deyip aklımı çeldiniz
Dergâh dediniz ya, iş orada biter,
Şairi gördüm, sözleri güçlüymüş dersiniz 😏
Ben kalemi kırmış şairim
İçimdeki tekamule sahibim
Bir karam oldu ağzıma tat veren
Bu fakire geceler mi olur şiirim.. 😉☕
Kalem kırıldıysa gönül yazsın biraz,
Tekâmül dediğin yolda gülmek de farz.
Karam tat vermişse eğer bu fakire,
Şiir olur geceler, sabahı bile yaz 😉
Olur mu şiire meksurul kalbin figanı
Keder olunca yüz gülermis yoktur hüznün zamanı..
Şair bey
Siz de mi kirdinix kaleminizi🙂
Kalemi kırabilirsiniz ama gönül kalemi hiçbir zaman kırılmaz. İlham geldi mi yine kalpten gelen duygular ağıza ve kaleme dökülür hanımefendi. Özellikle Siz gibi değerli insanlar karşımda olunca 🙂💐
Bazen kalpten yazılır ama gözlerden okunur. Şiir gibi bakışlar olur..
Gözlerin anlattığı bir şey varsa, kalemin susması hiç sorun değil.
Gözler anlatmaktan yaşlanmaya vakit bulamaz..
Yaşlanmıyorsa gözler, sebebi anlatacak çok şeyleri olmasıdır belki.
Neyi anlatır?
İçinde birikenleri anlatır… zamanında söylenemeyenleri, yanlış anlaşılmasın diye içine atılanları. Bazen de yalnızca doğru kişinin anlayacağı duyguları… Gözler yaşlanmaz çünkü hâlâ anlatacak umudu vardır.
Ne cehennem buyutmussunu kalbimizde..
Aslında en güzeli de bunları bakışlardan anlayacak bir insanın hayatınızda olmasıdır.
Hiçbir söz söylemeye bırakmadan hal gözüyle anlamak bu çok kıymetli..
Hal gözüyle anlayacak bir insan da varsa hayatında.. bir kahve 🙂
Günaydin hayırlı sabahlar Kahveci hocam Bey 😅
Günaydın hanımefendi 🙂💐 kahvesiz güne başlamak olur mu hiç? 🙂 Buyurun birlikte içelim zerafetinizle günümu aydınlatın 🍀
Günaydin efenim☺️ pişi pişi yaptık. Yerde sofra hazır siz buyrun😅
Çok da severim hani bu güzel teklifi reddetmeyeceğim Bir de özellikle karşıdaki Siz olunca hanımefendi 🙂
Bana bakarsanız hiç yiyemem 🫣🤣
Sizin tarafa bakmam hanımefendi Ama siz de alttan Altan bakmayacaksınız 😂🙂
Sır tutar misiniz 😅
Tabii ki tutarım 😉
Ben baksamda çaktırmam 😅😎
Ama ben yakalarım 🙂 göz göze geliriz bir şekilde 😂
O zaman önunuzdeki pisiler gider 😅
Boğa burcu olmama rağmen şu anda sizinle göz göze gelmek yemekten daha önemli bence 😉
Boğa burcu olanlar yemeği çok sever
Bugün itibariyle boğa burcu size küser :)
Evet ama dediğim gibi hayatta bundan daha önemli şeyler de vardır öncelik sıram değişti 🙂 Bu arada hanımefendi sizin burcunuzu hiç sormadım aslan demeyin de 😂
Benim burcum sevilmez 😅
Burç değil de onu taşıyan önemli bence 🙂 ikizler mi yoksa 😂
Hayır kesinlikle ☺️
Siz konusunda sürekli tahminlerimde yanılıyorum hanımefendi 🙂
Çok tehlikeli bir burç deniyor sanırım😂
Siz böyle konuştukça gizem daha da derinleşiyor 😂 ve işte o burç
Hangisi 😅
Akrep mi 😂
Hihi 🫣
😂 akrep iyidir ya en iyi anlastigim burçlardandir
Kaç tane akrep var çevrenizde 😂
Biz kötüyüz aynen :)
En iyi arkadaşım akrep 😂 biraz zordur ama karşıdakine güvenince sonuna kadar yola çıkılır.
Bayan mi ☺️
Yok değil 🙂 ama akrep zordur biliyorum boğa da zordur aslında tabi güvenene kadar
🫣 akrep uçlarda yaşar ama çok samimidir
Evet evet biliyorum 😉 hani dediğim gibi akrepte de bu arada da bir nokta vardı eğer o noktayı geçebilirse karşıdaki insan sonuna kadar gider ikisi de.
Akrep severse çok sever sevmezse onun çaresi yok.😂 Güven noktasi
Evet evet biliyorum onu bu boğalar için de geçerli. Dediğim gibi bir Güven noktası var o Güven noktası sağlanırsa sonuna kadar gider 🙂 burcumun en güzel özelliği sadakattir 😉
Siz kendinize sadakat noktasında 100 üzerinden kaç veriyorsunuz ☺️
Sadakat konusunda gerçekten mütevazi olamayacağım kendimi yüz üzerinden yüz veririm bu konuda çok iddialıyımdır 🙂 Evet belki karşıdaki insanı zor bağlanırım Güven konusunda ama bağlandığım zaman da sonuna kadar giderim 🙂
Güven tek kullanımlık 😌 insan bir binayı kolay kuramaz , yıkmak iki dakikayı almaz..
İşte o binayı kurduğun zaman da ne şartlarda kurulduğunu unutmamalı insan. Sevgi, aşk kolay bulunan bir şey değil ama bulunduğu zaman da hak etmek lazım. 🙂
Elmas bulmak gibi bir şey ☺️
Bazen o elmaslar karşımıza çıkıyor önemli olan onu görebilmek 😉
Öyle mi 😳😂
😂 öyle değil mi sizce hanımefendi 💐
Öyle, peki kaç yaşındasınız ☺️😂 bu tecrübeleri kaç senede elde ettiniz bu yüzden 🫣😅
Şöyle söyleyeyim her yaşın bana göre bir güzelliği vardır ve her yaşımda bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum 🙂 44 yaşındayım hanımefendi. Ama şu da var ki gerçekten kırklardan sonra insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor olgunlaşıyor özellikle bir erkek için.
44 defa masaAllah hocam. Olgunlugunuz her sozunuze yansımış maşallah ☺️
Çok çok teşekkür ederim sayın hocam böyle düşünmeniz Gerçekten beni çok mutlu etti. 🙂 Hani dediğim gibi her şekilde kendimi geliştirmeye çalışıyorum yetiştirmeye çalışıyorum sporumu yapıyorum. Bu arada Gerçekten siz de öyle her konuda kendinizi gerçekleştirmişsiniz , gerçekten çok ince ve narinsiniz🙏
Rica ederim ☺️ ben de kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama hep kalabalıklar içinde yalnız başıma mücadele ediyorum
Kalabalıklar arasında tek başına mücadele eden insanlar gerçekten çok güçlü insanlardır. Ben her zaman böyle insanlara saygı duyarım. 🙏💐 Kendini geliştirmeye açık olan insanlar her zaman empati davranışında bulunurlar ve karşı tarafın ne hissettiğini anlamaya çalışırlar. 🙂 Belki de bu yüzden çoğu zaman yalnız kalıyoruzdur 😉 o kadar yanlış arasında doğru olmak kolay değil
Evet hocam beni ancak siz anlıyorsunuz şuanda.
Çok zorluklar çektim ama iyi ki de çektim
Bunlar bana hava yol su elektrik olarak döndü ☺️☺️
Hocam bakın çok başarılı insanlar gerçekten güzel yerlere gelen insanlar özellikle çok büyük sıkıntılar çeken insanlardır. Her şeyin değerini her şeyin anlamını daha iyi bilirler. Mutlu olmak için küçük bir sebep bile bu gibi insanlar yeter. 🙂 Anlıyorum hocam gerçekten düşüncelerinizi de anlıyorum sizi de anlıyorum tanışmasak da yüz yüze gelmesek de düşüncelerinizi duygularınızı kalpten hissediyorum 🍀
Büyük başarılar büyük zorluklardan sonra gelir.
Eller cepte hiçbir mutluluğun tadı anlaşılmaz hocam
Belki çok rahatlıkta olsam bu perspektifte bakmazdim
Hayat hepimize bir şekilde iyi yönü de gösteriyor kötü yönünü de gösteriyor. Önemli olan yaşadığımız şeylerden ders çıkarabilmek ve ona göre hayatımıza bakabilmek bence. İlişkilerde böyledir, insan yaptığı yanlışları doğruları görür ona göre hayatına devam eder. Önemli olan her şeyden ders çıkarabilmek eğer ders çıkarabiliyorsak bundan sonraki süreç hepimiz için daha iyi olacaktır.
Ama bu zamanın gribidir hocam aşırı doğru hareketli insanlar anlaşılmaz, ve yalnizdir
Sayın hocam yanlış olup etrafımda kalabalık olacağına doğru olurum ama yalnız olurum daha iyi..
Tabiki öyle ama araba bile dört teker gider 😅
O yüzden doğru insan önemli 😉
Kesinlikle ☺️
Bu arada sayenizde bir şey daha öğrendim ki sizi anlayan bir insan olduğu zaman uzakta öyle güzel bir heyecan ve mutluluk yaratıyor ki 🍀💐
Bence uzaklık sadece izafi ☺️
Bir parmak kadar yakın olabilmek farklı bir hissiyat 😌
Ne kadar güzel söylediniz. 🙂 Ve bir mesajın bir insanı bu kadar çok mutlu etmesi. Gözünü telefondan alamamak ne kadar güzel bir şeymiş. 🍀 Duyguyu yaşamak
En son 459 mesaj olmasından belli bizim muhabbetimizin bey efendi 🫢😌
🙂 Evet ben de şimdi ona bakıyordum hanımefendi. Sizinle mesajlaştığımdan beri hani böyle size sanki mesaj yazmayınca kendimi boşlukta hissediyorum 😉 Ne oldu ki böyle acaba 😉
:)) maşallah diyelim. Siz benim burada kim olduğumu tahmin edebilirsiniz mi hic
Maşallah dedim bile 🙂 benim sizle ilgili tahminlerin maalesef hep kötü olduğu için bir şey diyemeyeceğim. Peki siz benim kim olduğumu tahmin edebiliyor musunuz 😉
Ben burdaki hiç kimseyi pek tanımıyorum ki 😅
Peki merak ettiğim şu hiç burada profiliniz açıkken soru sordunuz mu 😉
Çok defa :)
Bakın şimdi merak ettim 🙂 Ben de çok soru sorarım aslında..
Allah Allah acaba yorum yapmış miyim sorulariniza😅
Kim bilir belki de 🙂 belki ben sizin sorularınıza yorum yapmışımdır bilemeyiz 😂
Belkide 😅😅
😂 düşünsene daha birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimize bu kadar iyi geldiğimizi düşünüyorum. Siz ne dersiniz bu konuda hanımefendi?
Zaten ilgincide bu ya bey efendi ☺️☺️☺️
Siz de ne var acaba 🙈😌
Ve sizden mesaj geldiği zaman yüzümdeki eşsiz mutluluk hanımefendi 🙂🍀 Çünkü birbirimizi anlayabiliyoruz aynı şeyleri seviyoruz aynı şeyleri düşünüyoruz. Bence önemli olan da bu. Kalpten hissetmek bu olsa gerek 💐 insan merak ediyor değil mi bu kadar iyi anlaştığı kişinin kim olduğunu
Merak ediyor tabiki etmez mi🙈
Peki hiç düşünür müydünüz buradan biriyle bu kadar iyiye anlaşacağınızı ya da bir mesajınız sizi bu kadar mutlu edeceğini hanımefendi 🙂 ilginç bir şekilde dediğim gibi gözüm sürekli telefonda mesaj gelecek mi gelmeyecek mi bakıyorum geldiği zaman yüzümde bir tebessüm oluyor 🙂 sayenizde mutluyum
Ben bazen sayfayı güncelliyorum var mı diye sarı bir bildirim ve bu sorudaki gizli bildirimini görünce bu 4 gündür merakla açıyorum☺️ ve merak yerini huzura bırakıyor.
İctensiniz hocam bu benim dikkat ettiğim bir şey :)
Hayır umidum yoktu
Aynı şekilde sayfayı sürekli yeniliyorum o güzel mesajı gördüğüm zaman anında okuyun ve o anın tadını çıkarayım diye 🙂💐 içtenlik her insanda olmayan bir şey dediğim gibi karşılıklı olduğu zaman daha da değerli oluyor. Karşıdaki insanı sizi de anlıyor olması daha da güzellik katıyor her şeye 🍀
Kızlar soruyor gibi bir sitede güzel bir tevafuk ☺️
Hani hayat tesadüfleri sever derler ya bir şekilde karşılaşacaktık ve ne mutlu ki sizin gibi bir insanı tanımak şerefine nail oldum hanımefendi 🙂🍀 varlığınızın huzur olduğunu belirtmek isterim
Eyvallah hocam ☺️ bilmukabele.
Huzur nedir hocam?
Huzur, insanın içini acele ettirmeyen bir duraktır.
Acelede zorakilik vardir
Her şeyi yavaş yavaş daha güzeldir bence sindire sindire. Yavaş yavaş yapılan şeyler bence daha sağlam oluyor. Bu arada ne zaman bitsin bu meçhulluk ikimiz için de 😉
Sizce :))
:)) artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum sizin görüşünüz ne peki hanımefendi
Olabilir :))
:)) tüm mesajları çekerken bile inanılmaz bir heyecan sardı dört yanımi
Ben de :)) nasıl olabilir simdi
O zaman şöyle yapalım hanımefendi isterseniz ben hesabımı gizliden normal görüntülenmeye alayım 🙂 hazır mısınız?:))
Hazırim 🙏🏻🙈
O zaman başlayalım 🙂
Ben anne olmadan önce annemin baskısı vardı, şimdi anne olunca onu daha iyi anlıyorum ama baskıyı hâlâ yanlış buluyorum 👩👧👦💜 Evlilik, “herkes yaptı sen de yap” diye olacak bir şey değil. Annenle sakin sakin konuş, “doğru insan”ın aceleyle bulunmayacağını anlat. Unutma, yanlış evliliktense geç evlilik daha iyidir; gelen damat/gelin değil, huzur olsun yeter. 😉
Cevap
5Cevap
Yapıyor, ne zaman evleneceksin diyor bazen, geçiştiriyorum
Çok bunaldım :(
Ayni senin gibi benimkide ustelik yasadigim seyi bilmesine ragmen
Ne yasadiniz
3 yillik sevgilim 2 yilda nisanli kaldik 5 yilimi verdigim kisi dugune 5 ay kala aldatildigimi yakaladim
Çok çok geçmiş olsun ne kadar acı bir tecrübe.. herkes kalbinin ekmeğini yer.. ağınız yerde kalmaz..
Kapattim ben o defteri artik hedef kariyere odaklandim
En iyisi
Sen napiyorsun annene karsi
Tartışma Şu an
Sen nasil kacar yol buluyorsun peki kendine
Evlen diyorlar da o iş öyle olmuyor
Aynen.. ah şu gençleri niye anlamazlar ki
Kanka onlar da aynı yoldan geçti. İnsan yanlışa sürüklenebiliyo onlar da öyle olmayalım istiyo
Baskı yaparak iyilik istenmez
Herkesin aileyi yapıyo. Baskı yapacak annen var en azından
Yapıyor gibi
Bu baslangiç
Ben savuruyorum , sana taktık vereyim mi
Ver
Gel anlatayım
Benimki de yapıyor
Ben kötü hissediyorum
Yarın düğün var de geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar