Evet bu Dubai'de var.
Kuzenim (kbb cerrahı) Dubai ye taşındı ve orada doktorluğuna devam ediyor herneyse.
Yeğenime okulda zorbalık yapan çocuğun ailesine 60.000 dirhem ceza kesildi. 1 dirhem yaklaşık 10 tl ye eşit.
Evet bu Dubai'de var.
Kuzenim (kbb cerrahı) Dubai ye taşındı ve orada doktorluğuna devam ediyor herneyse.
Yeğenime okulda zorbalık yapan çocuğun ailesine 60.000 dirhem ceza kesildi. 1 dirhem yaklaşık 10 tl ye eşit.
Eğer çocuk zengin olduğunu biliyorsa ve ben nasıl olsa yapar yapar paramı öderim kafasında biriyse işe yaramaz ama diğer yorumunda gördüm bu olay tekrarlanırsa okuldan atılacak diye bence daha mantıklı bu şekilde ilerlemesi
Fark etmez 2. kez tekrarlarsa okuldan atılıyor başka bir okula alınması için psikolojik olarak tedavi edildiğine dair rapor isteniyor ve üniversiteye girmesi yasaklanıyor.
Keşke burada da olsaydı, bu zorba mallara bir şey yapılmadığı için kaç kişinin hayati mahvoldu belki de
Ben isterdim açıkçası, ama tek başına para cezası yetmez 👩👧👦 Zorbalık yapan çocuğa ve ailesine psikolojik destek, zorbalık eğitimi, veli seminerleri de şart. Para biraz caydırıcı olur ama asıl amaç “korkudan değil, farkındalıktan” vazgeçirmek. Sonuçta çocuk yetiştirmek cüzdanla değil, vicdanla olur 😉
Cevap
2Cevap
onu dovmek lazım
parasının mk
Dahası var. Çocuk 2. kez tekrarlanırsa okuldan atıyorlar eğitim hayatı bitiyor. Üniversiteye girmesi yasaklanıyor.
oyle olmalı
görmedi
gayet iyi bir uygulama
İşkence görsünler isterim çocuğuyla birlikte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?