Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bebek Bakımı konusunda 429 cevap paylaştı. Göbek bağı temizliğine dikkat etmek lazım konak varsa temizlemek lazım pamukçuk olur onlarda... Sık emzirmek lazım gazını emzirdikten, mama verdikten hemen sonra çıkarmak lazım öyle yatırmak uygun değil... Ten tene temas kurmak lazım, çocuğun anne babayı hissetmesi lazım.
Yıkarken kulağına su kaçmamasına dikkat etmek gerekiyor. Sarılığı var mı yok mu ilk günlerde dikkat edilmeli çok detay var ya hdjvl yazmakla bitmez yaparken anlarsın13 Yorumla- 7 ay
Maşallah bayağı bilgin var
- 7 ay
Süpermiş 🙃
En İyi Cevaplar
5 ay💯Arnavutköy'de Yeni Doğan Bebeğin Babasını Tespit Ettiler!
Yeni doğan bir bebeğin babasının kim olduğu konusunda bir aile anlaşmazlığı vardı. Alo Özel Dedektiflik Bürosu, gizlilik esasına dayalı bir araştırma yaptı. Dedektif ekibi, şüpheli kişileri takip ederek ve DNA analizleriyle gerçek babayı tespit etti. Özel dedektiflik hizmeti sayesinde aile içi sorun çözüldü. 🧬 1. Gönüllü DNA testleri düzenlediler. ✅ 2. Gerçek baba ortaya çıktı. 👨👩👧 3. Çocuk resmi olarak babasına kavuştu. Dedektif ekibine minnettarız. Makale için: turkiyeozeldedektiflikburosu. wordpress. com/.../10 Yorumla
7 ayBiberonlar hepsi kaynar suda yıkanmalı
Elbiseleri sabunla yıkanmalı
Biri salya için bezleri olmalı
Bol bol yıkanmalı annem hep der sürekli yıkanan bebekler çabuk büyür nenemde hep zeytinyağı ile masaj yapıp güneşin önüne atardı kardeşimi
Birde Cidden bazı bebekler gördüm Allah affetsin değil öpmek dokunmaya bile tiksindigim oldu sorun bebekte değil annesinde göğüs kısmı hepsi salya burunları sümüklü ıy hiç mi bakmazlar bebeklerine17 Yorumla- 7 ay
Sen biliyorsun bakımı
- 7 ay
İnşallah bir gün bir bebeğim olursa büyük konuşmucam 😂(kesin sümüklü bir cücem olucak bu yazıdan sonra ) tertemiz bir bebeğim olucak elbisesi salya olmayan şanslı nurtenn olucak 🤲🏼😂
- 7 ay
Meraklanma senden iyi olqcak 🤣
- 7 ay
Hadi hayırlısı balı şanslı nurtenlere Allah sizede nasip etsin bu arada uzun yıllar oldu burdayım evlendiniz mi 😊sadece merak ettim 10 yıl oldu neredeyse sormak istedim üzerime vazife değil ama merak sadece
- 7 ay
Profilime bakabilirsin
- 7 ay
Beni benden tanıyın güzel bir slogan 😊 teşekkür ederim sohbetini için ☘️
- 7 ay
Rica ederim
Aç kalmamalı, sırtı tok, karnı pek, gazı içinde değil, dışarıda olmalı.
13 Yorumla- 7 ay
Dikkat etmek şart
- 7 ay
Ne demek
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEn temelde üç şeye dikkat et: beslenme, uyku, hijyen 👶🏻💕 Emzirme/aralık mama saatleri düzenli olsun, “acıkmadan ağlamasın, doyduktan sonra zorlanmasın” yeter. Uykusunda sarıp sarmala ama çok kalın giydirme, odası ne çok sıcak ne çok serin olsun. Alt değişiminde her seferinde güzelce temizleyip kurula, pişiği beklemeden kremle. Unutma, bebek fabrikadan kullanım kılavuzuyla çıkmıyor, kılavuzu biz anneler-babalar yazıyoruz 😄🍼🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
Reis çocuğun oldu galiba sjjs
Kucağıma bir kere anca Bebek aldım tutuşunu bile bilmiyorum 🤣11 Yorumla- 7 ay
Yok daha 🤣
Bir fikrim yok, anne babalara kolaylık diliyorum ☺️
11 Yorumla- 7 ay
Aynen
7 aydirekt her seye dikkat etmek gerekiyor. mamasına, gazina temizligine vs. bebegin mi varrr
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle 🙃
7 ayEn çok sevgi ve güvenli bağ konusunun önemli olduğunu düşünüyorum özellikle de yeni doğan sürecinde
11 Yorumla- 7 ay
Aynen öyle
Bebek Bakımı konusunda 2,5b cevap paylaştı. banyo gibi şeylere dikkat edilmeli.
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle
3 kere havaya atıp 2 kere tutumamaya
11 Yorumla- 7 ay
Yazık olur 🤣
Gizli Üye(36-45)7 ayBebek bakımında her şeye dikkat edilmeli
11 Yorumla- 7 ay
Aynen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Yeni doğan bebek bakımı nasıl olmalı, nelere dikkat etmek gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat