KAYINVALIDEYLE KAVGA?

Bana söyleyin benmi suçluyum ne yaosamda kayinvalidemin gözüne batiyor hep her adimimi diyor mana kahbe diyor anneme ablama kahbe diyor ozur dilerim ama bana eşime çocuklarima hadi ordan gidin diyor bedua ediyor çocuklarima eşim evde olmadikta çocuklarimi yilan gibi sanciyor.

Benim saçimi yoluyor boğuyor itiyor her sey ortaya cikdikta kendini mağdur gibi gosterip görümcesini üstüme getiriyor ondanda bir aşağlaniyorum güzelce.

Gözleri onunde abimin oğlunu ve abimi getirip ağzini hadi ordan diyor.

Ama suçlu yine ben oluyorum beni dovuyor esime soyluyorum esimin haladi beni asagliyor ve ane ogul arasina giriyorsun her evde kavga olur diyor.

Çocuklarimin piskolojisi bozuldu.

Ben panik atak geciriyoum durmadan.

Beni delirtiyor rezil ediyor sondaysa yatagina uzanip telefon izleyerek guluyor.

Kayin validem butun sulalesine hatda is arkadaslarina soylemis olanlari benim anemin babamin abimin ablamin haberleri yok çunku kocam izin vermiyor diyorki soyleyip boku boka katma ama kendi annesi butun sulalesini uzerime getirtiyor benim dovup itip sonra abisini arayip uzerime çağirtiriyor namusuma laf ediyor şimdi bemi suçluyum içim içimi kemiriyor oliyorum her gun.

Herkes beni suçluyor lutfen zamaninizi ayirip yazarmisiniz lutfen
KAYINVALIDEYLE KAVGA?