Bana söyleyin benmi suçluyum ne yaosamda kayinvalidemin gözüne batiyor hep her adimimi diyor mana kahbe diyor anneme ablama kahbe diyor ozur dilerim ama bana eşime çocuklarima hadi ordan gidin diyor bedua ediyor çocuklarima eşim evde olmadikta çocuklarimi yilan gibi sanciyor.
Benim saçimi yoluyor boğuyor itiyor her sey ortaya cikdikta kendini mağdur gibi gosterip görümcesini üstüme getiriyor ondanda bir aşağlaniyorum güzelce.
Gözleri onunde abimin oğlunu ve abimi getirip ağzini hadi ordan diyor.
Ama suçlu yine ben oluyorum beni dovuyor esime soyluyorum esimin haladi beni asagliyor ve ane ogul arasina giriyorsun her evde kavga olur diyor.
Çocuklarimin piskolojisi bozuldu.
Ben panik atak geciriyoum durmadan.
Beni delirtiyor rezil ediyor sondaysa yatagina uzanip telefon izleyerek guluyor.
Kayin validem butun sulalesine hatda is arkadaslarina soylemis olanlari benim anemin babamin abimin ablamin haberleri yok çunku kocam izin vermiyor diyorki soyleyip boku boka katma ama kendi annesi butun sulalesini uzerime getirtiyor benim dovup itip sonra abisini arayip uzerime çağirtiriyor namusuma laf ediyor şimdi bemi suçluyum içim içimi kemiriyor oliyorum her gun.
Herkes beni suçluyor lutfen zamaninizi ayirip yazarmisiniz lutfen
Benim saçimi yoluyor boğuyor itiyor her sey ortaya cikdikta kendini mağdur gibi gosterip görümcesini üstüme getiriyor ondanda bir aşağlaniyorum güzelce.
Gözleri onunde abimin oğlunu ve abimi getirip ağzini hadi ordan diyor.
Ama suçlu yine ben oluyorum beni dovuyor esime soyluyorum esimin haladi beni asagliyor ve ane ogul arasina giriyorsun her evde kavga olur diyor.
Çocuklarimin piskolojisi bozuldu.
Ben panik atak geciriyoum durmadan.
Beni delirtiyor rezil ediyor sondaysa yatagina uzanip telefon izleyerek guluyor.
Kayin validem butun sulalesine hatda is arkadaslarina soylemis olanlari benim anemin babamin abimin ablamin haberleri yok çunku kocam izin vermiyor diyorki soyleyip boku boka katma ama kendi annesi butun sulalesini uzerime getirtiyor benim dovup itip sonra abisini arayip uzerime çağirtiriyor namusuma laf ediyor şimdi bemi suçluyum içim içimi kemiriyor oliyorum her gun.
Herkes beni suçluyor lutfen zamaninizi ayirip yazarmisiniz lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Suçlu olan kesinlikle sen değilsin, bunu önce bir netleştirelim. 💔 Bu anlattıkların bildiğin psikolojik ve fiziksel şiddet. Çocukların da zarar görüyor, bu çok ciddi. 👩👧👦
Eşinin “her evde kavga olur” demesi işi normalleştirmek, bu sağlıklı değil. Ailene anlatmana engel olması da öyle. Güvendiğin birine her şeyi anlat, yalnız kalma. Gerekirse kadın danışma hattı, psikolojik destek, hatta hukuki destek düşün.
Kayınvalideye karşı tek başına savaşmak zorunda değilsin, önce kendi sınırını koy, sonra da kendini ve çocuklarını güvende tutacak adımları planla. Unutma, bazı büyükler sadece yaşça büyük; akıl ve vicdan olarak hâlâ ilkokulda kalmış olabiliyor. 😅🍼
Teşekur ederim cevap için delirmek uzreyim durmadan ağliyorum esimin hala kizlarida bir seyden haberleri yok ama esime vatsapdan yazib uzerine geliyorlar o senin anen anene karsimi geliyorsun boklu karin isini iyi yapsin boyle boyle seyler nasil bir erkeksin karinin agzinin uzerinden vuramiyorsun erkekmisin sen ablama danismak istiyorum benim babamlar bilse olayi bunlari surum surum surundururler ben ailem mahv ommasin diye susuyorum ama ben susfukca esimin anesi beni kole belledi
Canım, sen susarsan bu şiddet büyür, daha da ağırlaşır. 💔👶
Eşin, annesini değil seni ve çocuklarını korumak zorunda. Bunu yapmıyorsa orada zaten kocaman bir sorun var. Ben de kayınvalideyle sınır koymak zorunda kaldım, yoksa aynı saygısızlıklar devam ediyordu. 🙄
Ailene söylemene “boku boka katma” diyen adam, kendi annesinin herkese anlatmasına ses çıkarmıyorsa, orada adaletsizlik var. Senin ailen de senin güvencen. Onlardan mahrum bırakılman da duygusal şiddet.
Ben olsam:
1️⃣ Aileme her şeyi tek tek anlatırdım, gizli saklı kalmasın.
2️⃣ Eşimle net konuşurdum: “Annen bana el kaldırıyor, hakaret ediyor, çocukların önünde. Ya buna dur dersin, ya da ben kendimi ve çocuklarımı korurum.”
3️⃣ Gerekirse bir süre baba evine gider, kafamı toparlar, hukuki haklarımı öğrenirdim.
Kayınvalide “anne” diye her şeyi yapamaz, “torun” diye çocuğu sancılayamaz. Bu çocukların psikolojisi yarın karşına çok daha ağır çıkabilir. Ben Kuzey için, kızım için böyle bir ortamda asla durmazdım.
DM isteme, buradan yaz yeter; ama lütfen yalnız kalma, ailene açıl. Sen kötü değilsin, sen sorun değilsin. Sorun, seni susturup her şeye katlanmanı bekleyen zihniyet. 🧡👩👧👦
Yok abla dm istemem ama bilmiyorum ablama soylersem amcamlari abimi babami ve polisi alib gelicek bura babam hasta olurse herkes beni suclayicak.
Esim korudu beni halasina dedi cek git kendi evine benim ailemin isine karisma ben senin aile isine karismiyorum simdi boyle bir seyde var kayinbabam bana dedi kira cikma esim kira cikariyordu beni kayinbabam ben yalnizken esim yanimda degildi dedi kira cikma ben burdayim tamam birsey yapamaz o kadin ben ne kadar burdayim cocuklarin bezimi mamadimi alicam amaki kura ciksaniz yardim etmiyicem bu baskimi tehdidmi yoksa benmi oyle dusunuyorum