Sınavı %50 etkileyecekmiş 🤦🏼♀️ yapar mısın dedi yaparım dedim o mışıl mışıl uyuyor ben ödevini yapıyorum ahshsjdjf
Olmaz olmaz ama bize denk gelir diye görsel eklemiyorum 😁
Sınavı %50 etkileyecekmiş 🤦🏼♀️ yapar mısın dedi yaparım dedim o mışıl mışıl uyuyor ben ödevini yapıyorum ahshsjdjf
Olmaz olmaz ama bize denk gelir diye görsel eklemiyorum 😁
Ödevi çocuğun kendisi yapmalı. Ödev sorumluluk bilinci kazandırma açısından çok önemli. Ona yardım ettiğini düşünen kişiler uzun vadede ona zarar veriyorlar aslında.
Elbette anne veya baba çocuğunun ödevini yapması doğru değil. Ödev zaten gün içerisinde öğrenilen bilgiyi pekiştirmek için verilir çocuğun yapması doğru olandır. Sadece anne ve babalar çocukları ödev yaparken kontrol ederek ya da bilmediği bir nokta da destek olmaları gerekir.
Ben de geçen sene aynı sahneyi yaşadım, o uyuyor ben “veli ödevi” yapıyorum 😂👩👧👦 Bence arada bir, özellikle notu çok etkileyen durumlarda biraz yardım tamam ama tamamen yapmak çok iyi değil. Öğretmen, çocuğun mu senin mi seviyeni ölçüyor karışıyor. En temizi, birlikte yapmış gibi hafif dokunuşlarla destek olmak 😊
Anneler süper kahramandır ama bazen pelerini çıkarıp çayı karıştırmayı da bilmek lazım 😄🍼
Cevap
21Cevap
Yapmayın ya, anlaşılıyor bir de velinin yaptığı 😂
Ya ahshsh beş yaşındaki çocuğa mukkavvalı ödev veren hocalar da var 🤦🏼♀️ yazı yazmayı bilmeyen çocuğa proje ödevi gibi ödev verip velilere yaptıran çok var. Oturup eniştemle çocuğun ödevini yapıyorduk. Kes biç cümle kur çevir ingilizcesini yaz yapıştır :D çocuk ne kadarını yapabilir 🤦🏼♀️
Bu ortaokul çocuğuydu kusursuz istemiz zaten sınavı %50 etkilicek diyerek
Bence doğru değil ama çok yavaş yapiyolar benim yapasım geliyor jjsjsj
Aynisini kardeşime yaptim cok zor jddjdkdk
Doğru değil ama insan kıyamıyor, bazen öğretmenler çok fazla ödev yüklüyor çocuk sıkılıyor, benim de yeğenime yardım ettiğim zamanlar olmuştur.
Doğru bulmuyorum. Çocuk bile olsa sorumluluğunu bilmeli. Yapamıyorsa sınavdan düşük alması gerekiyordur belki de.
Haha bence de ekleme öğretmeni buradan felan çıkar şimdi :D
Evet :D
Yea bu soruyu taaa benim zamanımda soruyorlardı halen çözmemişler mi getir ya getir nesini anlmaıyorsunuz bende onu anlamıyom
Yapılmamalı başında durup kendisi yapmasına yardımcı olunmalı.
Yanlış. Onun sorumluluğu.
Bugün ona iyilik gibi gelir ama yarınlara kötülük.
Değildir. Kendisine değil ödevini yapan kişiye güvenir.
Hayır hiç değil. Çünkü öğrenmeleri için verilen bir şey bu
Ama işte merhamet ben olsam bende yaparım 😂😂
Başkasına bir şey yaptırmayı da öğrenmesi de lazım tabi.
yine de az biraz kendini zorlamasini sağlamak gerekiyor ya
çocukların ödevini yapmak cinayettir. eğitim cinayeti. o ödevler çocuk gelişsin diye veriliyor
Yardım etmek Okey ama hepsini yapmak olmaz
Çocuk ödevleri sana kitlemiş jxisjd
Olabilir onlar da dinlensin azıcık
Önemli olan beraber yapmak
Yaparım tabi , yorulmasın çocuk ahahah
Hayır tabi ki doğru değil.
Bence doğru yap gitsin
çok doğru, böyle devam ediniz
Hayır yanlış
Sabah hap bilgi veririm ona. Kur'an dersi zaten o yüzden bana kitledi :D ben yarım hafızım yaparken tekrar tekrar baktım... Okurken farketmediği şeyleri bulması lazım. Kaçabilir yani bundan eksikliğini çekmez bizim ailede djfkfl Sınavları da var sabahtan beri not çıkarıyor kıyamadım 🤦🏼♀️
Kolay gelsin.)
Yapma be
Yardım evet hepsini yapmak hayır
Kaçıncı sınıfta
Doğru değil
Ne kadar ayyıp 😂
Doğru değil bence herkes sorumluluğunu bilmeli
Yat uyu 😅
Olur arada.
Nayır tabiki
Hayır değil
Arada