Lütfen Dün evde hamile olduğumu öğrendim elim ayağım birbirine dolanıyor çok korkuyorum sevgilime söyledim 2 yıldır sevgiliyiz aldirmami istemedi çok ısrar ettim ama izin vermiyor ne yapicağimi bilmiyorum aralıksız ağlıyorum ailemin haberi yok 19 yaşındayım onu bebeği aldırmaya nasıl ikna edebilirim zaten nasil istediğini de anlamıyorum içten içe biraz istiyorum ama olmaz nolur yardım edin lütfen bi erkek nasıl ikna olur böyle bişeye
Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar trollendinizzzzz ahahahahahah tavsiyeler için teşekkür 🙏🏼 sjsuxuiddkxj
Hamileyim sevgilim bebeği aldirmama izin vermiyor?
Bunların hiç birisi bir çocuğu öldürmeye sebep değil. Aç küretaj videosu izle biraz daha için dışına çıksın. Günah sizin günahıniz sübyanin hiç birşeyde dahilisi yok. Evlenir büyürtursunuz çocugunuzu
Peki sana aldırma evlenelim diyor mu yoksa evlenmeden mi doğur diyor
0
6 Yorumla
Soran
5 ay
Evlenmek istiyor
Cevap sahibi
5 ay
Eğer aldırmanı istemiyorsa evlen Peki sen sevmiyor musun evlenmek istemiyor musun?
Soran
5 ay
Onu çok seviyorum ama korkuyorum bi çocuğa nasıl bakicamki daha çok genciz
Cevap sahibi
5 ay
Evet daha çok gençsiniz ama o istemiyorsa tek başına karar verip aldırman da doğru değil birlikte karar vermemiz lazım. Bir işi var mı bir geliri var mı peki
Soran
5 ay
Durumları iyi çalışıyoda zaten ama parayla cozulmezki ya bakamazsam çok büyük bir sorumluluk
Cevap sahibi
5 ay
Ailen var onun da ailesi var onlar da sana yardımcı olurlar böyle kötü düşünme belki de çok güzel bir aile olacaksınız
Erkekler Ne Diyor
Ya doğur be ne güzel aldırma sakın büyüt mis gibi canından can
Nasıl buyutucem 19 yaşındayım o sorumluluktan Korkuyorum yapamazsam
Bir şekilde büyütülür bence erkek arkadaşının da fikri değişir çalışırsın edersin relaxx
Vazgeçermi yani bebekten
Valla onu bilmem de ben hayatta vazgeçmez doğmasını isterdim tabi herkesin düşüncesi farklı neyse ya sizin bileceğiniz bir şey
Hem domal hem korunma hem çok kork, yok öyle bir dünya. Bu güzel müjdeli haberi ailenle paylaş torun geliyor ne de olsa sevinirler
Korunuyorduk aynen çok sevinirler
Nasil korunuyordunuz
Nasıl bebeğimi öldürürüm. Onun parça parça edilerek sökülüp çıkarılmasini sağlarim bana yardim edin mi diyorsun.
Gitmesi daha iyi kötü bir ailede buyumektense ben ona bakmayı beceremem hiç bişey bilmiyorum nasıl çocuk buyutucem
Bunların hiç birisi bir çocuğu öldürmeye sebep değil. Aç küretaj videosu izle biraz daha için dışına çıksın. Günah sizin günahıniz sübyanin hiç birşeyde dahilisi yok. Evlenir büyürtursunuz çocugunuzu
19 yaşındayım diyorsun herşeyi yapıyorsun sonunu düşünmeden, çocuk kaç haftalık
Bilmiyorum evde dün testi yaptim
Öğren çok geç olmadan yoksa katil olursun, veya erkek arkadaşına söyle seni istesinler
Peki sana aldırma evlenelim diyor mu yoksa evlenmeden mi doğur diyor
Evlenmek istiyor
Eğer aldırmanı istemiyorsa evlen Peki sen sevmiyor musun evlenmek istemiyor musun?
Onu çok seviyorum ama korkuyorum bi çocuğa nasıl bakicamki daha çok genciz
Evet daha çok gençsiniz ama o istemiyorsa tek başına karar verip aldırman da doğru değil birlikte karar vermemiz lazım. Bir işi var mı bir geliri var mı peki
Durumları iyi çalışıyoda zaten ama parayla cozulmezki ya bakamazsam çok büyük bir sorumluluk
Ailen var onun da ailesi var onlar da sana yardımcı olurlar böyle kötü düşünme belki de çok güzel bir aile olacaksınız
ona sormana gerek yok ki
Aldirirsam benden ayrilicak ve ben onu seviyorum
aldırmazsan ne yapacak?
sevgili sonuçta yarın bir gün terk ederse o çocuğa ne olacak?
Evlenelim diyor
o zaman nişan yapsın
karnın şiştiğinde insanlar "hamile kaldığı için evlenmek zorunda kalmış" diye düşünecek
Umursamıyo işte bunları ve ben bebeğe bakamam zaten istemiyorumki
o zaman aldır
Evlenin siz
Yapamam