İnsanlar ergenliğe girince genelde agresifleşirler. Anne babaya âsi olurlar. Şahsen ben epey agresif, hırçın, fırlama biriydim.

İnsanlar ergenliğe girince genelde agresifleşirler. Anne babaya âsi olurlar. Şahsen ben epey agresif, hırçın, fırlama biriydim.

Ben ergenken çok katı ve sert keskin çizgileri, inançları olan, kendi bildiği doğru dışında başka doğruyu kabul etmeyen, burnunun dikine dikine giden, hep de büyük sözler söyleyen bir ergendim. Zamanla bunları biraz daha yumuşattım tabii ki ama bu yaptıklarımın hepsinin henüz karakterim ve kişiliğim oturmadığı ve bir kalıba oturtmaya çalıştığım için olduğunu düşünüyorum. İnsan kendisinin nasıl biri olduğunu sorguluyor ve çözmeye çalışıyor. Ben kimim, ne yapıyorum, nasıl biriyim, neden yaşıyorum vs vs. bir sorgulama süreci, içsel çatışmalar gibi durumlar hırçın ediyor bence insanı
Zor bir süreç olmuştur. Senin için değil, anne baban için tabii :D
yok ya onlar daha çok bana hayatı zindan ettiği için zannetmiyorum :D
@Asafdg dayak yemek hoş ya da olması gereken bir şey mi mesela? anne babaların çocuklarına ne olursa olsun şiddet uygulaması doğru değil. şiddet uygulayan kişinin de psikolojik sorunları vardır zaten. neden bu tarz bir yorum yaptığınızı anlayamadım.

Kavgaciydim. Cok agiz burnum kan gelirdim eve.
Düzeldin mi bari
Evet. Simdi ise cok sakin olgunlasmis biriyim.
Yeni hâlin bu galiba :D

Bir söz isitmistim. Güclü olmak birinin yüzünü dagitmak degil bunu yapabilecek seviyede olup kendine hakim olabilmektir.
Güzel söylemiş
Masum görünen şeytanlardan olabilirim accuk
Çok sheqilll 😀
Çarpışkan
Ben ergenken tam “sessiz sakin ama içi kaynayan” tiplerdendim 😂 Dışarıdan uslu, içeride dramalar, tripler, günlükler… Anneme babama çok asi olmadım ama odama küstüğüm çok olmuştur. Ergenlik fırtına gibi geçiyor, önemli olan gemiyi batırmadan limana varmak 💁♀️👩👧👦
Cevap
4Cevap
Yarı okul, yarı iş çalışarak geçti ama enerjiktim işten sonra arkadaşlarla takılırdık gece saatlerine kadar
evlerden ıraktım sürekli isyan eden ölmek isteyen ailesine her şeyi zorlaştıran.
Normalde iyiydik de 12 yaşımdan sonra falan çok meraklı oldum, ve baya rahattım
Ee sonrası peki ne geldi başına
Bir şey gelmedi zamanla olgunlaştık
b. k gibiydi her şey ya hatırlatma
Düzeldi mi bari
düzelse ne olacak 17 yas gitti
Ben tam tersi daha sosyal daha neşeliydim
Aşırı melankoliktim. 😄
Ergenligin dibini yaşadım bı ergen naparsa eksiksiz yaptım ailem iyi katlanmis
Sessiz sakindim hala da öyleyim
hatirlamiyorum mk :D
Sen ölmüşsün hacı :D