Bir çocuk ailesine bakmak ile zorunda mı?

33 yaşındayım 3 kız kardeşiz ben ortancayım ablam evli ben kendimi bildim bileli çalışıyorum kazandığım parayı hiç keyfime göre harcamak nasip olmadı Sakarya’dan ötesine şehir dışına çıkmadım annemin ve babamın emekliliği yok aileme ben bakıyorum işe yürüyerek gidiyorum bazen paramı arttırıp ekmek alıyorum mutfak masrafını Ticket ile ödüyorum kimseye bir şey demiyorum kirayı faturayı ben ödüyorum kız kardeşim %70 burslu özel üniversitede okuyor onun için burs ayarlamaya çalıştık vermediler çantasına çerez koyuyor onu yiyor gün içinde eve gelince yemek yiyor nişan yaptım Şubat ayında 1 ay dolmadan ayrıldık kredi çekip elbiseye kadar ben aldım ailem imkansızlıktan bir çeyrek bile takamadı her akşam evde bir kavga oluyor artık çok yoruldum saçlarım beyazladı bazen bırakıp gideyim diyorum ama onları aç acık nasıl bırakıcam bilmiyorum

Güncellemeler
5 ay
Annem sürekli nişan yaptın bizi utandırdın rezil ettin diyor sanki kendisini bana bir şey yapmış gibi babam yaşından dolayı iş bulamıyor sırtımda 3 kişiyi taşıyorum anlatmaya çalışıyorum kimse destek olmuyor babamda kenarda köşede gizlice ağlıyor şimdi sonunu düşünmedi mi diyenler olacak bizim eskiden durumumuz çok iyiydi 2 evimiz vardı kiradaydı 2 arabamız vardı sonra elimizden kaydı gitti hepsi eve sadece benim maaşım giriyor
Güncellemeler
5 ay
Ve inanın nasıl oluyor bilmiyorum Rabbim aldığım maaşı iki katı bereketini veriyor hiç bir eksiğimiz olmuyor çok şükür ama bende istiyorum üstüme bir şeyler alayım gezeyim dolaşayım kendime bir şeyler alırken bile sonra alırım diyorum o sonra hiç bir zaman gelmiyor ama anneme babama kardeşime sıra gelince düşünmeden alırım
Bir çocuk ailesine bakmak ile zorunda mı?