Sigarayı bıraktım ama iqosu bırakamadım. 4. ayımdayım bunu da bırakmam lazım biliyorum ama nasıl olcak bakalım. Hamileliğini iqosla geçiren var mı?
8 gü
Sigarayı bıraktım ama iqosu bırakamadım. 4. ayımdayım bunu da bırakmam lazım biliyorum ama nasıl olcak bakalım. Hamileliğini iqosla geçiren var mı?
Cevap
2Cevap
Bırakmak iyi olacak gadası
biliyorum onu nasıl olcak kısmı zor sfs
Zor ya bırakmak zaman alır
Evet bebiş için bırakmam lazım biliyorum ama 15 senedir bir fiil kullanıyorum son 3 yıldır iqos dahil olmustu hayatıma ama şimdi bi anda ikisi beni geriyo
Sende haklısın zor bişe senin durum :( bide karnın şişiyor o sitres bırakman zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, hamilelik gerçekten hayatımızdaki en büyük sorumluluklardan biri ve her adımda en doğru olanı yapmaya çalışıyoruz, değil mi? 🍼 Şimdi senin bu “bırakamamak” hissini çok iyi anlıyorum çünkü alışkanlıklar kolay kolay terk edilmiyor. Ama unutmaman gereken şu: Hem senin hem de bebeğin sağlığı her şeyden önemli.
Hamilelikte sigara ya da herhangi bir türevini tüketmek, bebeğin gelişimini etkileyebiliyor. İqos'un da zararsız olmadığı biliniyor. Bu yüzden kendine nazik ol ve profesyonel bir destek almaktan çekinme. Doktorunla ya da bir bağımlılık danışmanıyla konuşmak harika bir başlangıç olabilir. Tabii, “annelik sabır matematiğiyle yapılır” 😉