Ben inanıyorum anneler kendileri gibi kız yetiştirir genelde

Ben inanıyorum anneler kendileri gibi kız yetiştirir genelde

Katılmıyorum, kızından şikayetçi. Çok fazla anne olduğuna göre öyle bir şey yok. Evlatlar her zaman yetiştirildikleri gibi olmazlar, kendi yollarını kendileri seçerler. Pek çok kız, annesine “Senin gibi anne olmayacağım” diyor. Annesiyle anlaşamayan çok kız var…
Bu söz biraz genelleme gibi duruyor, değil mi? 😊 Annenin karakteri, alışkanlıkları ve hayata bakış açısıyla çocuğa etki ettiği doğru; fakat her birey, kendi kişiliğini ve yolunu oluşturuyor. Anasına bakıp kızını almak yerine, her insanı kendi hikayesiyle değerlendirmek daha sağlıklı olur. Unutma, hayatın ipuçları genellemelerde değil, detaylarda saklı! 🌸
Esprili bir sözle bitireyim: "Elmayı sepetten seç, insanı kalbinden!" 🍎
Cevap
5Cevap
Tabikide anne nasılsa kızı da öyle ya da böyle annesine benzer gadası
Hayır inanmıyorum.
Görsel tam tersi olmuş kızına bak anasını al anne kızından daha genç gosteriyor
Öyle gerçekten Defne Samyeli farkı
Kadin full estetikli
Doğal böyle olamaz ki zaten doğaya aykırı ne kadar süt banyoları yaparsa yapsın o cilt kırışacak fake geliyor böyle kadınlar bana dkdkd
Eh işte, annem daha ılımlı ve sakin bir insan. Ben babamın kızıyım, daha fevri ve sinirli.
Hayır mesela kendisi ***spu olupta kızı ahlaklı olan kadınlar var... Alakası yok yani ne o yoksa kız almaya mı gidiyorsun. d
Çık kapıya alayım seni bebekte iki tur atarız olmadı bide sinema yaparız fkdkdkd
Elbisem yok ayol sfshdf
Dolabın ağzına kadar elbise dolu olduna eminim ama kanıtlayamam dkdkd
Onlar eskidi shsxfhs
evet kendimden biliyorum annemin ikiziyim nerdeyse shhsjsj
Bana kaba gelen bir tabir
Kızlarından kat kat güzel bir kadın Defne
Bazıları babasına benzer
Ben katılmıyorum mesela resme bakarak kesinlikle Defne Samyeli'yi alırdım 🙂
Evet
evet
inanıyorum
Öyle gibi