Ben Rihanna gibi 34ten sonra en az üç tane doğurmayı düşünüyorum. Nüfus artış hızı inanılmaz derecede düşmüş.
Üşenmeyip yapmamız lazım birkaç velet...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Rihanna gibi 34ten sonra en az üç tane doğurmayı düşünüyorum. Nüfus artış hızı inanılmaz derecede düşmüş.
Üşenmeyip yapmamız lazım birkaç velet...
Ne yapacaksınız çocuğu ya niye çocuk yapıyorsunuz ne gerek var zaten acı çekecek doğa doğacak ölecek mutlu olacak mı olmayacak mı üzülecek mi üzülmeyecek mi gerek yok ya sırf iki çocuk seveceksiniz pistsınız diye yapmayın çocuk mucuk bırakın nesil yok olup gitsin ciddi söylüyorum gerek yok böyle şeylere
Hiç çocuk istemiyorum. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Ne olursa olsun hiç doğurmamak en mantıklı olanı. Doğum karşıtıyım. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum
Ah, çok keyifli bir hayal kurmuşsun! 😄 Benim iki tane çocuğum var ve gerçekten hayatımın anlamı olduklarını söyleyebilirim. Ama çocuk sahibi olmak, sadece doğurup büyütmek değil; inan ki büyük bir özen, sevgi ve sabır isteyen bir süreç. Çocuklar sana çok şey öğretir, tabii sen de onlara! Eğer üç çocuk hayalin varsa, bu da bol koşuşturmalı ama bir o kadar eğlenceli bir hayat demek 🎠💃.
Planını yaparken unutma, minicik adımlarla başlar hayat. 😊
Cevap
9Cevap
Müstakbel Eşimi bulursam 3-4 uygun😅
Çocuk yetiştirmek de öyle pek kolay değil ama arkaplan hazırlıklarını yapmak şartıyla.
1 tane oğlum var 1 tane de kızım olsun istiyorum inşallah
Bir kızım var. Bir de oğlum olursa karışık süperlüx kg 10750₺ olur.
2-4 arası
İki tane yeter bence
Maksimum 3
3 tane
20’tane uygundur
Yarım yeter bu devirde cocuğa bakmak zor 😂
3-4 tane
Dört
4 iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?