2 gayet ideal
1 ay
İleride kaç çocuğunuz olsun istiyorsunuz?

böyle bir ülkeye çocuk getiren ancak evladının kötülüğünü ister. 18 yaşında bir avrupalıya bakıyorum bir de türk evladına. avrupalı 8-10 ülkenin aşağısında inen yok... Türk? 1 tane olursa öpüp başına koy çerçevelet. Resmen gençleri açık hapishanede ölene kadar zengin adamlara köle niyetine hibe ediyor anne-babaları... Zaten siz hayatınız boyunca köle olmuşunuz bir de çocuk ossurup yeni köleler sunuyorsunuz bu göbekli adamlara. %0.001 lik kesmi Geri kalan tüm halkı 10 kere yaratıcak paraya sahip. Neden? vergi adaleti iş adaletinin olmayışı ve yasaların elastik bant gibi uzayabilmesinden dolayı. Devletin müthahhitlere ve yandaş insanlara çalışmasından dolayı. Geri kalan halk köle hem de eskisinden daha ucuz köle... eskiden yeme içme ulaşım barınma gibi giderleir olurdu köle shiplerinin... Şimdi veriyo 3-5 kr ne bk yersen ye istersen 10 işte çalış...
Cevap
23Cevap
İkiz olacak ise iki tane ama ayrı ayrı olacaksa bir tane yeter.
3 tene isterim..
Nasip tabi ama evlilik zor gibi... Bu yaştan sonra olursa da tek sefer de 3 üz falan olsun istiyorum ☺️
3 tane olsun istiyorum. 3 numaralar hep tatlı oluyor. Sırf onun tatlılığı için üç tane istiyorum
O da olursa tabi
Yapan olursa ablaam
Ben bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. O sorumlulukta olduğumu da düşünmüyorum.
Çocuğum olsun istemiyorum ama fikrim değişir istersem bir tane erkek çocuğum olsun isterdim.
Ya 0 ya da 1 ekksjdj en fazla 2 fazlalığa gerek yok lskjd
şu an 1 tane olacak Allah'ın izniyle. İleride ne olur bilemem. Ama şuanlık yeter bence.
2 bir erkek bir kız tabi Allah-u Teala nasip ederse
Buna eşim olacak insan karar vermeli, neticede o zor ve sıkıntı süreçleri en fazla yaşayan onlar...
İkizlerim olsa yeter bi kız bi erkek. Tabi çocuk istemiyorum o ayrı
eskiden cokcok istiyodum ama asiri tatili ve gezmeyi seven biri oldugum icin cok cocukla yapamam:( max 2
Bu devirde maalesef tek bir tane yeter bakamayacagi cocugu dogurmamali insan sadece kendini kanitlamak adına
Çocuk sorumluluk demek baba olmak şu aralar istemiyorum çok sorumluluk başıma dert alamam yok onun okulu sınavı gezmesi yemeği ben uğraşamam çocukla cocukla
Eğer bebek bankası tercih edilecekse 1 ancak evlilik olursa eşinin de fikri sorulmalı
3 den fazla olursa net çöpe atarım
Çocuk bu çocuk
O zaman camii avlusuna bırakırım
Püğ baba olma sen
Çocuğu olmayan birine veririm o zaman
Şimdi ki aklım olsa, sıfır...
şu an bı tane var sanrm bı tane olarak kalck 😏
2 iyi aslında
maximum 3
2 tabi ki ama 3 te olabilir fazlası no
En İyi Cevap