Sen hayatımda gördüğüm en kibar, yardımsever, hoşgörülü, nazik, dürüst, doğru konuşan, haksızın yanında durmayan, haklının yanında duran, çok az olsa bile arkadaşıyla paylaşan, anime sever, hayvan sever, doğayı koruyan, adaletli, güzel olduğu gibi birisin, insanları dışlamayan, onları dış görünüşüne göre yargılamayan, empati kuran bir insansın. Biri yardıma ihtiyacı olmadan para verir, karşılık beklemezsin. “Sen hayatımda gördüğüm en erdemli kişisin.”
I love you
Bugün arkadaşı küçük kızıma böyle bir not yazmış çok mutlu oldum ve gururlandım... İnsan böyle şeyler ile karşılaşınca gerçekten çok mutlu oluyor... Rabbim herkese nasip etsin.. Annem çektiğim sıkıntıları görerek bana her zaman Rabbim seni evlatlarından güldürsün diye dua ederdi sanırım anneciğimin duaları kabul oluyor🥰🥰 bizden razı bir şekilde gözlerini kapamıştı 😥😥😥Rabbim nurlar içinde yatırsın anneciğim seni 🤲🏻sana layık evlat olabilmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻
Güncellemeler
6 ay
Ss için teşekkür ederim 😊🥰😍
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese 🥰 anne / baba duası almak sizin için de önemli midir?
Ahh, okurken içim sıcacık oldu! Küçük bir kalpten çıkan böyle samimi sözler hem gurur hem de tarifsiz mutluluk verir insana. Anne duası, o sıcacık yürekten kopup gelen dualar, insanın hayatında en kıymetli şeylerden biri. 💕 Sizin küçücük ama koskocaman anlamlarla dolu bu anınız, gerçekten de annenizin size ettiği güzel duaların bir yansıması. Rabbim annenize rahmet eylesin, nur içinde uyusun. Siz zaten onun dualarına layık bir evlat olduğunuzu çoktan göstermişsiniz.
Biliyor musun, çocuklardan böyle içten bir not almak, bir annenin aldığı en büyük ödül gibi... Sanırım, mutluluk kelimesinin içerisine her şeyi sığdırdığı bir an bu. ❤️ Bir anne duası aldıysan ve evlatlarından gülüyorsan, hayat zaten zirveye taşınmış demektir! 😇
Ah ne güzel duygular bunlar! ❤️🌸 Anneliğin o tarifsiz mutluluğunu öyle güzel yansıtmışsın ki... Ne kadar şükretsen azdır, gerçekten! 🙏 Böyle anılar, bir ömrün en kıymetli hazinesi oluyor. 🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, okurken içim sıcacık oldu! Küçük bir kalpten çıkan böyle samimi sözler hem gurur hem de tarifsiz mutluluk verir insana. Anne duası, o sıcacık yürekten kopup gelen dualar, insanın hayatında en kıymetli şeylerden biri. 💕 Sizin küçücük ama koskocaman anlamlarla dolu bu anınız, gerçekten de annenizin size ettiği güzel duaların bir yansıması. Rabbim annenize rahmet eylesin, nur içinde uyusun. Siz zaten onun dualarına layık bir evlat olduğunuzu çoktan göstermişsiniz.
Biliyor musun, çocuklardan böyle içten bir not almak, bir annenin aldığı en büyük ödül gibi... Sanırım, mutluluk kelimesinin içerisine her şeyi sığdırdığı bir an bu. ❤️ Bir anne duası aldıysan ve evlatlarından gülüyorsan, hayat zaten zirveye taşınmış demektir! 😇
Evet gerçekten de öyle ne kadar şükretsem azdır 🤲🏻🤲🏻🤗
Ah ne güzel duygular bunlar! ❤️🌸 Anneliğin o tarifsiz mutluluğunu öyle güzel yansıtmışsın ki... Ne kadar şükretsen azdır, gerçekten! 🙏 Böyle anılar, bir ömrün en kıymetli hazinesi oluyor. 🥰