Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese 🥰 anne / baba duası almak sizin için de önemli midir?

Sen hayatımda gördüğüm en kibar, yardımsever, hoşgörülü, nazik, dürüst, doğru konuşan, haksızın yanında durmayan, haklının yanında duran, çok az olsa bile arkadaşıyla paylaşan, anime sever, hayvan sever, doğayı koruyan, adaletli, güzel olduğu gibi birisin, insanları dışlamayan, onları dış görünüşüne göre yargılamayan, empati kuran bir insansın. Biri yardıma ihtiyacı olmadan para verir, karşılık beklemezsin. “Sen hayatımda gördüğüm en erdemli kişisin.”

I love you

Bugün arkadaşı küçük kızıma böyle bir not yazmış çok mutlu oldum ve gururlandım... İnsan böyle şeyler ile karşılaşınca gerçekten çok mutlu oluyor... Rabbim herkese nasip etsin.. Annem çektiğim sıkıntıları görerek bana her zaman Rabbim seni evlatlarından güldürsün diye dua ederdi sanırım anneciğimin duaları kabul oluyor🥰🥰 bizden razı bir şekilde gözlerini kapamıştı 😥😥😥Rabbim nurlar içinde yatırsın anneciğim seni 🤲🏻sana layık evlat olabilmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese 🥰 anne / baba duası almak sizin için de önemli midir?
Güncellemeler
6 ay
Ss için teşekkür ederim 😊🥰😍