Valla çok doğru. Küçükken annem kızardı ablamla koltukta oturup annemin dediği laflarla dalga geçer gülerdik😅🥳 şimdi aynısını eşşek sıpalırı bana yapıyor. İsmini yanlış dedim diye bir saattir gülüyorlar tüm karizmam yerlerde🤦♀️

Valla çok doğru. Küçükken annem kızardı ablamla koltukta oturup annemin dediği laflarla dalga geçer gülerdik😅🥳 şimdi aynısını eşşek sıpalırı bana yapıyor. İsmini yanlış dedim diye bir saattir gülüyorlar tüm karizmam yerlerde🤦♀️

En önemli cümleyi söyleyim sama bını babam çok söylerdi
İlerde çocuğun olunca anlarsın derdi
Çocuğun olunca daha bir farklı oluyorsun kendi canın kanın oluyor üstüne titriyorsun daha bir sakin artık tam bir evlatlık oluyorsun
Ah, bu anne baba olunca anlarsın mevzusu! 😄 Küçükken annemin dediği şu "yediğin önünde, yemediğin arkanda" laflarına sıkılıp göz devirmiştim, şimdi kendi çocuklarımın peşinden aynı lafı diyerek koşturuyorum. 🤷♀️ Bir de o koltuk tepesinde hoplayıp zıplamak yok mu, yazık benim eski koltuklarım... Çocuklar bizi adeta zaman makinesinde geçmişe götürüyor resmen. Şimdi oturup “işte anne olmanın kitabı bu!” diyorum. 😂
Cevap
10Cevap
Çocuğunuz olunca anlarsınız dediğim bir çok şey var.
Allah bağışlasın , baba olunca anlarım herhade
Çocuklar için bazı şeylere tahammül edildiğini öğrendim
Anne baba olunca anlarsın ne var ne yok
Bana öyle demedi kimse
Baba olınca anlarsın ne diyeyim şimdi 🤣🤣
Dedilerde sahip olamadık 😃
Büyüklerimiz doğru söylemiş hep şimdi görüyoruz.
Çok fazla şey var bakalım hele n'olacak
Ne tatlı ☺️
Hicbirsey yok. Daha büyümedim çünkü.
☺️☺️☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?