Selamünaleyküm, çok oyuncağım yoktu yani en fazla 4,5 tane ama e sevdiğim ayıcığımdı halen seviyorum ama kayboldu 7 sene önce sizin en sevdiğiniz oyuncağınız neydi?
Çocukken en sevdiğim oyuncağım küçük bir araba setiydi, kırmızı rengiyle gözümde bambaşka bir anlam taşırdı. Her çizgi, her çark sanki benim dünyamın bir parçasıydı. Onunla oynarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmezdim, dışarıdaki gürültü bile sessizleşirdi. O arabayla kurduğum hayaller bugün bile aklımda, çünkü o sadece bir oyuncak değil, saf mutluluğun şekil bulmuş hâliydi. Çocukluğumun en sessiz ama en sıcak anısıydı.
Yırtık, depresyonda ve tek oyuncağım olan kırmızı bir tane, saçı örgülü safinazım vardı. O zamanlar o çok kıymetliydi. Popülerdi birazda. Ben birisini eskittim (pembeydi). Annemgilde kırmızı olanı almışlardı. Oynaya oynaya iyice yıprattığım kırmızı safinazımı annem ve ablam gülerek sobaya atıp yakmışlardı. Yaşın 10 bile değil muhtemelen ki daha donumu tutamıyorum yani, o zamanlar. Ben bir ağla, pir ağla. Hala görürüm oyuncakçılarda safinazları. Ama hiçbiri benim safinazım gibi olamaz, iç çekip geçerim öylece önlerinden...
Bi tane böyle kahverengi tulumlu kahverengi pabuçları olan bir bebeğim vardı babam almıştı küçükken , gözleri mavi boncuk boncuk sonra işte annem yaktı ya da birine verdi hatırlamıyorum of bunu yazarken bile ağlamaya başladım , bi daha da hiç bulamadım o bebekten...
Kaplumbağalı bir oyuncak. Ben pek hatırlamıyorum ama küçükken yanımdan ayırmazmışım hiç, şimdilerde hala duruyor o oyuncak. Ama çoğu anımı hatırlamadığım için bu oyuncakla da oynadığım günleri hatırlamıyorum.
En sevdiğim oyuncaklarım vardı aslında babam o zamanlar Almanya’dan bana oyuncak tırlar getirmişti ve bir tane yaklaşık yarım metre tır şarjlı ve her yerinde ışıklar vardı o zaman o oyuncak gerçek araca değerindeydi öyle diyim sonra bir çuval metal tırlar getirmişti çok fazla oyuncak kırdım ben ama en sevdiğim oyuncak bisikletimdi bana çelik bisiklet almışlardı anca dayanır diye 😂😂
Oyuncak degil'de kahverengi ayıcık vardı birde beyaz arabam vardı ~~ hahahaha en sevdigim oyuncaklar sjdjxjfjdfjfjfjf çok güzeldi beyaz arabadan çok aramıştım bulamamıştım