Evlilik çocuk sıkıntı?

Herkese selam arkadaşlar 29 yaşında 3 senelik evli biriyim 1 yaşında çocuğum var ve eşimle boşanma aşamasına geldik gibi bir şey zamanın gereksiz harcamaları ve çocuk olduktan sonra eşimin çalışamaması beni aşırı derecede yordu maddi anlamda tek başıma çalışıp kira vs ödüyorum. Kendi ailemizinde durumu belli olduğu için onlardan da destek alamıyoruz kartlarım şişti ne onlara da ödeme yapamadığım için ne bir kredi alabiliyorum nede başka bir şey ve bu durumda ilişkiyi ve aile içi sohbeti olumsuz etkiliyor ve eşim1/2 defa böyle nasıl olacak böyle olursa nasıl devam edecek gibi cümleler kurdu hiç bir şey diyemedim onunla çalışması gerektiğinin farkındayım bunu zaten konuşmuştuk ama şu an çocuk daha küçük olduğundan dolayı bir yere bırakmamız biraz zor gibi yaklaşık 400 K borcum var akşamları işten geldikten sonra bir marketin kuryeliğini yapıyorum 10:11’e kadar aileyle vakit geçire biliyordum doğru düzgün nede yetişebiliyorum bu gibi süreç nasıl atlatılır ne yapılır ne yapmalıyım birilerinin aklına ihtiyacım var
Evlilik çocuk sıkıntı?