Aslında gayet güzel biriyim ve bakımlıyım. Ufak tefek estetik dokunuşlarım da var. Bakım teknoljisini takip ediyorum. Bu süreçte baya para da harcadım. Bu nedenle yaşımdan çok genç görünüyorum. 28-30 civarı göründüğümü söylüyor herkes ve yaşımı duyanlar inanamiyor.
Diğer yandan çok iyi bir mesleğim, kariyerim var. Yaşıtlarımın %99 unda olmayan ciddi bir malvarliği birikimim de var. Üste de miras davasının sonuçlanmasini bekliyorum yani ilerde çok daha iyi standartlarım olacak inşallah. Tabi ki maddi durumumu çevremden sakliyorum kimse bilmiyor.
Çok seçici olduğum için hayatima uzun süredir kimseyi almadim. Daha önce çıktıklarım da hüsranla sonuçlandı. Aldatılmalar yaşadim. Son birkaç taniştiğim kimsede de yaşa takıldılar. Yani benden yaşca büyük erkekler bile daha genç birilerini istiyorlar. Duyduğuma göre doğurganlik konusunu öne sürmüşler. Etrafımda 40 yaş üstü tedavi bile olmadan doğal yollarla hamile kalip sağlikli doğum yapan birsürü kadın var ama toplum tam tersi algıda.
Ben de işi şansa bırakmak istemiyorum. Çocuk sahibi olmak istiyorum. Eski erkek arkadaşlarımdan biri yillardir devamli arayip barışmak istiyor. Zamaninda bana çok ilgisidi ve çok kırıcı davranmıştı. Yıllardir aramalarını açmiyordum. Vazgeçmeyip yalvarıyordu ve şimdi tekrar görüşmeye başladım ama eski heyecanım kalmamiş. Eskiden onu başka kızlar kapacak diye ödüm kopardı ve onun benim yanimda olmasindan gurur duyardım, buluşacağimiz zaman kalbim güm güm atardı. Ama yaşananlar ve ayrılık sonrası ben değiştim. Ama artık varliği yokluğu ilgisi ya da ilgisizliği umurumda değil. Soğumuşum galiba.
Bana evlenme niyetinden bahsediyor. Maddi durumu da gayet iyi. Kiraya verdiği üç adet dairesi ve çok iyi kazandiği bir mesleği var. Daha önce evlenip boşanmiş, çocuk yok. Tipi normal. Bilemiyorum. Evleneyim mi evlenmeyip daha iyisini beklemek için yaşım çok mu geç? 41 yaşındayım evlenmezsem artık çocuk şansımı kayip mi ederim. Hiç bilmiyorum. Kafam çok karışık.
Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer