Lutfen yardimci olun hamilemiyim acaba?

Arkadaslar merhaba ben 19 agustosta regl oldum ve 25 agustosta bitti eylul ayina girdik 16-23 arasi olmam gerekirken hic olmadim ve o siralar acayip bi karin agrisi ve bel agrisi vardi neyse 3 ekimde test yaptim erken gebelik testi silik cizgi cikti sonrasinda kan verdim ayni gun ve sonuc negatif cikti neyse ben de normal rutinime devam ettim ama karin ve bel agrim giderek artiyordu regl gunumu bekliyofum 14 ekimde olmam lazimdi olmadim 21 ekim yani bugun bitmesi gerekiyor ama hala olmadim 18 ekkmde uc defa birer saat arayla erken gebelik testi yaptim aksam saatlerinde iki testte negatif cikti ucuncu testte yukardan ikimci cizgi gorundu ama asagi dogru tekrar kayboldu sadece yukardan iki cizgi vardi butun halde degildi yani cizgi goguslerim cok hassas Şu an ve sertlik var dokununca sanki kist var gibi icinde o derece sert komsum arkadaslarim ve esimde karnimin buyudugunu soyluyor normalde 160 boy 75 kiloyum vucudum sıkı gobegim var ama oyle cok dgil Şu an daha da buyuk karnim esim bile diyor snin karnin boyle dgildi diye ve bastirdi biraz biraz sert dedi komsum da ayni skil dedi hatta o da 4-5 ay boyunca bemim gibiymjs ne kanda ne idrarda digru duzgun sonuc alabilmis en son tumorden suphelenmisler ve bakmislar ki kadin hamile lutfen yardimci olun doktora gidiyorum israrla gebe dgilsin diyolar serum antibiyotik lavman falan veriyolar veya adet sokturucu veriyorlar digru duzgun muane de etmiyorlar alttan bakti fakulte kese gorunmuyo dedi 26 eylulde gitmistim onun harici baska bakan da olmadi
Lutfen yardimci olun hamilemiyim acaba?