arkadaşlar ben pcos hastasıyım düzenli regl olmuyorum bugünlerde mide bulantım var karın ağrım ve baş ağrım var az önce de test yaptım silik çizgi çıkmış acaba regl mi olacağım yoksa hamile miyim göğüs ucumda hassasiyet de var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
arkadaşlar ben pcos hastasıyım düzenli regl olmuyorum bugünlerde mide bulantım var karın ağrım ve baş ağrım var az önce de test yaptım silik çizgi çıkmış acaba regl mi olacağım yoksa hamile miyim göğüs ucumda hassasiyet de var
Cevap
9Cevap
Merhaba, çok silik çizgi, yani pozitif denebilecek gibi değil. Em son ne zaman regl oldun
Ben düzensiz oluyorum en son ağustosun başında oldum
Üzerinden bir buçuk aydan fazla zaman geçmiş, döllenme olmuş olsa, en az 6-7 haftalık hamile olmuş olman gerekir. Düzenli ilişkin oluyor mu
Hayır en son 3 hafta önce oldu
Reglin kaç gunde birdir
Belli olmuyor bazen her ay oluyor bazen iki ay sonra oluyor
Girdiğin ilişki tarihine bakılırsa ovulasyon dönemine denk gelmemiş, gebeliğe dair başka belirtiler var mı
Bulantı baş ağrısı karın ağrısı meme ucunda hassasiyet bunlar var bende en çok bulantı zorluyor
İşte bunlar hem premenstruasyon döneminde hemde gebelikte görülen ortak belirtiler
Yeni dönemde silik çıkar böyle kanda belli olur
Ne kadar zamanlık bir şey bu yani
Benimde böyle çıktı doktora gidip kan testi yaptım grizondasın belli değil 1 hafta sonra tekrar gel dedi inşallah değilimdir diye dua ediyorum
Bende🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Evli değilsin sanırım
Konuşalım mı istersen bende endişeliyim çok
Çizgi var pozitif kaç haftalık ya da kese oluşmuş mu diye beta baktırın hayırlı olsun
Yani silik bir çizgi var bununla net konuşamayız hastanede test verdirsen daha sağlıklı senin açından
çift çizgi yoksa değilsin
Ama tıktan etlerine ve tırnak yapına bakınca Bvitami eksikliğin var sanırım. Tırnak eti kenarları soyulur. Protein de az alınırsa tırnak ve saç yapısı düzensiz olur. AMAAAA internetten tshis koyacak kadar denyo değilim bu işin uzmanı hekimler , doktorlar var. onlara danış bence.
Evet b12 ve d vitamini eksikliğim var ilaç kullanıyorum😅😂😂
Şifa olsun .
Olmamış tekrar deneyin
Ama silik çizgi var
Herkes hayırlı olsun diyor
Kim attırdı içine
Tekrar yap balım ama değilsin bence
Tebrikler bir adet nur topu çocuğunuz oldu
Hamilesin, gözün aydın.
Evet hamilesin
hayırlı olsun, analı babalı büyür umarım.
Hamilesin
adini abdurrezak koy
Hamilesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, silik çizgi genelde pozitif olarak değerlendirilir, ama emin olmak için birkaç gün sonra tekrar test yapmanı öneririm. PCOS düzeni karıştırabileceği için sonuca tam güvenmek zor olabilir. Bir de kan testi yaptırırsan daha kesin bir sonuç alırsın. 😊 Unutma, bazen mutluluk, küçük bir çizgide saklıdır! ❤️