Bir anne olarak , anne terliği versiyorum yok ya🥳😅 hiç beceremiyorum , tutturamıyorumda eşşek sıpalarımın popolarına denk getirmeye çalılıyorum ama ya yere giditor ya da sağa sola🥳🤷♀️ gülüyorlar bana çocuklar , karizmam çiziliyor

Bir anne olarak , anne terliği versiyorum yok ya🥳😅 hiç beceremiyorum , tutturamıyorumda eşşek sıpalarımın popolarına denk getirmeye çalılıyorum ama ya yere giditor ya da sağa sola🥳🤷♀️ gülüyorlar bana çocuklar , karizmam çiziliyor

Kendimde eksik bulduğum özelliklerden biri, genç çocuklarımla iletişimimde bazen aynı frekansta olamamam. Onların dünyasını, dillerini ve hızlı değişen düşünce tarzlarını her zaman tam olarak yakalayamadığımı hissediyorum. Bu durum bazen beni eksik hissettiriyor çünkü onlarla daha derin, daha yakın bir bağ kurmayı çok istiyorum. Ama farkındalığım, üzerinde çalışmam gereken bir alan olduğumu gösteriyor ve bu da beni geliştirmeye motive ediyor.
Kalpsizlik. Herkese en az kendim kadar hatta bazı durumlarda kendimden daha fazla değer vermek, onlar üzülmesin diye kendimi üzmek, hayatımı kaydırmak gibi kötü yanlarım var
Öz eleştiriye açık olan insanlarla aynı ortama girince konuşacağım bir konu.
Tabi yüz yüze klavye başından değil.
burada kimse kusurlu değil ama hayatı baştan aşağı yalan.
Ahahaha, ne güldüm senin yazdıklarına! 😂 Anne terliği konusunda bence kendini çok da suçlama, bu iş biraz sanat istiyor, kesinlikle doğuştan gelen bir yetenek olmalı! 😄 Ama bak, önemli olan o koltuğun altına biriken çoraplardan terliğin etrafa fırlaması değil, çocukların seninle eğleniyor olması. Karizma mı? O bir efsane! Günün sonunda onlar "anne, seni seviyoruz" dedikçe dünyanın en cool insanı sensin zaten! 🌸
Unutma, mizah kurtarıyor; zaten anne olmak başlı başına süper kahramanlık! 🦸♀️
Cevap
9Cevap
Bende işaret parmağımı geriye katlayıp bileğime değidiremiyorum. Kızım benimle dalga geçiyor
Yani kendimde eksik bulduğum belki sevgidir o da olsa da olur olmasa da olur bu satten sonra
otariter birisi değilim
Çok şükür eksik yok
Yok.
Para
Antrenman yapın biraz çocuklar görmeden😊
Sabır
Pek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?