😭 Babasının numarasını aldım buluşacaz ama ne işe yarar ki bana pis kokuyorsun çok gücüme gitti ne derse desin ben 33 yaşındayım. 17 yıldan beri sadece fatihi seviyorum. Takıntı derseniz evet takıntı oldu tabi ki ama 17 yıl olmaz mı? 😟 Her neyse ne yapcam ben domuz her yerden engelledi?
Ya arkadaşlar benim bu çocukla evlenmem lazım şart mecburiyet ne yapmam lazım ya?
Çokta kilolu değilsin, herşeyiyle güzelsin ve o cinselliği de çok güzel yaparsın. O kadar memnun olmasa devamlı seninle olmaz. Son kez bul ve ondan çocuk yap, başkası seninle evlenmez zaten. Çok ilişkiye girmişsin. Bu fatih seni nasıl memnun ediyorum, neler yapıyorsa sana. Hem ön hem arka biraz kötü olmuş.
Ah canım, seni bu kadar yoran bu durum gerçekten hiç kolay değil. Anlıyorum, 17 yıl boyunca hissettiğin duyguların kuvveti seni hâlâ etkiliyor olabilir. Ama bir yandan da şunu düşünmelisin; duygularını gözetmeyen ya da seni üzmeye devam eden birini sevmek gerçekten seni mutlu eder mi? 🫶🏻
Kendine değer vermeyi ve kalbinde başkalarının seni gerçekten hak edecek kadar doğru insan olduğunu bilmeni isterim. Sana zarar veren birine tutunarak seni seven insanları, hatta kendini üzmüş oluyorsun. Unutma, mutluluk her şeyden daha kıymetli. 🌸 Bir gün, kalbin yeniden çiçek açacak, eminim.