Görümcemin bebeği 4 aylık hep anne sütü içiyormuş mama vermiyormuş sizce böyle birsey imkanı var mı?

Benim bebeğim 21 gün küfeste kaldığı için memeyi Red etti ondan sonra ne kadar ugrassakta memeyi almadı doğduğu ilk gün emmisti neyse şu an sütümü pompayla sagiyorum 2 aylık oldu bebeğim sütüm yetersiz olduğu için mama takviyeside verdim herkes tepki gösteriyor mama verdiğim içinde çocuk ac mı kalsın ne yapim niye memeden vermediğim için mamalar pahalı diye kaynanam ve görümcelerim üstüme çok geldiler lohusaligimda eşimi de doldurdular evde huzurum felan kalmadı bende rahatsız olduğum için tepkimi koydum esimde bana kızdı saygısız davranmışım diye süte kafayı takmışlar sanki bebeğe süt vermemisim de bu lohusalik sürecinde çok kırdılar beni şu an evlilikten de soğudum tek çabamam bebeğimi büyütüp eşimden de ayrılmayı düşünüyorum beni resmen ayaklar altına attı hepsi bana laf söyledi çok kırgınım eşime de ailesine de bebeğime bakamam diye üstüme geldiler daha yeni bi anneyim

Görümcemin bebeği 4 aylık hep anne sütü içiyormuş mama vermiyormuş sizce böyle birsey imkanı var mı?