Eşim hamile çocuk bana çeker umarım dediğim için küstü, gönlünü nasıl alırım?

Ben ece seramikte çalışıyorum üniversite mezunuyum 60 bin lira maasim var şef oldum yeni esimde lise mezunu calismiyor neyse ben göbeğini esir aldım öptüm kızımla konuşuyor gibi yaptım kızım babasına çekecek okuyacak meslek sahibi falan olacak diye niye bana çekmesin mi dedi bende dedim ki okusun falan anlamında dedim kocasına muhtaç kalmasın anlamında kötü bir şey demedim dedim beni beğenmiyorsun her şey okumak mı dedi ya ne alakası var seni sevmesem evlenirmiyim seninle dedim sen bu evin temel diregisin annemizsin uni mezununa değişmem seni dedim dedim ama gönlünü nasıl alırım çok yanlış anladı beni?

Güncellemeler
8 ay
Arkadaslar bana hak verende olmuş hak vermeyende öncelikle eşimin şu an karnı baya sisti doktor erken alalım falan dedi agriyor karnı eşimin şu an çünkü strese girdi baya bende izin aldım desteklerinizi bekliyorum baba olucam kızım olacak 😃
Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar güzel bir çiçek yaptırdım çevrelerine de çikolata meyve gibi şeyler koydurdum birde ayakkabi aldim nike marka eşime hediye ayaklarını öptüm özür diledim yanlış anladın beni dedim senin güzelliğin yeter dedim oda dudaklarımdan öptü agladi sende kusura bakma özür dilerim sinirlerim bozuk bu aralar dedi ellerimizle yedirdik birbirimize mutlu son 😀
Güncellemeler
8 ay
Arkadaslar kizimi eve getirdik sağlıkla annesinin kucağında evimizdeyiz 😃
Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar şu an eşim uykusuz kaldı ahahahahah agliyor bebek sürekli beni çağırıyor ama uykuya devam edicem şimdi gidemem hiç 😃
Eşim hamile çocuk bana çeker umarım dediğim için küstü, gönlünü nasıl alırım?