Çocuk & Ebeveyn Arkadaşlar eşim hamile çocuğu aldırmasını istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çocuk mocuk istemiyorum aldırsın hem o istedi diye çocuk yaptık şimdi ben istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim Güncellemeler+1 yıl Acil yardımlarınızı bekliyorum Arkadaşlar eşim hamile çocuğu aldırmasını istiyorum? Cevapla Hamilelik Soruları Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl bir canlıya kıymak istiyorsanız, ahiretinizi yakmak istiyorsanız, anne olacak eşinize en büyük psikolojoik darbe vurmak istiyorsanız gidin aldırın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umrumda değil çocuk istemiyorum Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ne kadar çirkince bir davranış, her şeyi yaparken iyi şimdi mi sorun oldu, sizin gibiler yüzünden beni de bu hale düşürüyorlar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Beni de bu hale düşürüyorlar derken Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Çocuğu yapmadan önce düşünecektin bunu ve karşı gelecektin. Oyuncak mı bu iade ediyon sanki Yorumla Soran +1 yıl Bi hata yaptım ve Sonradan farkına vardım Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Daha hayatı göremeden çocuğu öldürmek istiyorsun, katil olma. Eşinin de psikolojisini bozma. Bi daha yapmazsınız yeter. Bunun ağırlığını hayatın boyunca ödeyemezsin Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten devir kötüleşmiş çocuk doğsa kesin günahkar biri olur Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Böyle mi kendini rahatlatacaksın Yorumla Soran +1 yıl Bişey olmaz aldırırız bende pişman olmam Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çok saçma konuşuyorsun kolaymı nasıl alındığını biliyormusun 0 27 Yorumla Soran +1 yıl E doğuncada acı çekecek Yorumla kanka35 +1 yıl sorumluluk sahibi ol bence Yorumla Soran +1 yıl Doğunca acı çekmeyecek mi Yorumla kanka35 +1 yıl çekecek ama evladı için böyle senin mutlu olmaniçin evladını parçalara bölerek alacaklar Yorumla Soran +1 yıl Çocuk istemiyorum Yorumla kanka35 +1 yıl konu öyleyse yapma kadını Yorumla Soran +1 yıl O çocuk istedi diye yaptık şimdi de vazgeçtim Yorumla kanka35 +1 yıl oyuncak almaya benzemez 5likiş ama sonu sorumluluk ister kzıandeğeri yok sende sen anlık hisle hareket ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten toplum kötü bi yolda doğacak çocuk hoca mı olacak kesin günahkar zinakar biri olur Yorumla kanka35 +1 yıl sende zina etmişsin onu karın değil muhtmelen kadın Yorumla Soran +1 yıl Karım Yorumla kanka35 +1 yıl o onayladımı Yorumla Soran +1 yıl E işte burada yazmamın nedeni bu onaylamıyor Yorumla kanka35 +1 yıl canından can almak istiyorsun km ister Yorumla Soran +1 yıl O çocuk bi tek onun değil ve onun kararıylada doğamaz Yorumla kanka35 +1 yıl doğar sen onun bedeninde Yorumla Soran +1 yıl Doğursada çocuğu eline verip boşarım Yorumla kanka35 +1 yıl kadını sendedeğeri olmadığı için Yorumla Soran +1 yıl Çocuğu aldırsa boşanmayız aldırmasa boşarım Yorumla kanka35 +1 yıl ben eşiniyeride olsam şimdi ayrılırım sendenyarın çocuk olmasa bile daha çekici gördüğünde terkedersin sen Yorumla Soran +1 yıl Benim çocuğumu doğurmasın yeter Yorumla kanka35 +1 yıl hak etmiyorsun zaten Yorumla Soran +1 yıl Bak haketmiyorum işte eşimde bunu anlasa Yorumla kanka35 +1 yıl eşin buraya üyemi Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla kanka35 +1 yıl olsa söylerdim veya dm gelirmisn Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sizin sayınız iyice artti he 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Pardon anlamadım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naneleri yiyip sonra o masum çocuğu aldırmak isteyen zihniyetsizler Yorumla Soran +1 yıl Eşim çocuk istedi diye yaptık şimdi de istemiyorum vazgeçtim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bir oyun mu Yorumla Soran +1 yıl Değil ama vazgeçtim kimse benim çocuğumu doğuramaz istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nesin sen Yorumla Soran +1 yıl Allah’ın kuluyum Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Allah’ın kulu olmam hoşuna gitmedi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla
eessma Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oyuncak mı bu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse çocuğumu doğurmasın istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir canlıya kıymak istiyorsanız, ahiretinizi yakmak istiyorsanız, anne olacak eşinize en büyük psikolojoik darbe vurmak istiyorsanız gidin aldırın.
Umrumda değil çocuk istemiyorum
Ne kadar çirkince bir davranış, her şeyi yaparken iyi şimdi mi sorun oldu, sizin gibiler yüzünden beni de bu hale düşürüyorlar
Beni de bu hale düşürüyorlar derken
Çocuğu yapmadan önce düşünecektin bunu ve karşı gelecektin. Oyuncak mı bu iade ediyon sanki
Bi hata yaptım ve Sonradan farkına vardım
Daha hayatı göremeden çocuğu öldürmek istiyorsun, katil olma. Eşinin de psikolojisini bozma. Bi daha yapmazsınız yeter. Bunun ağırlığını hayatın boyunca ödeyemezsin
Ya zaten devir kötüleşmiş çocuk doğsa kesin günahkar biri olur
Böyle mi kendini rahatlatacaksın
Bişey olmaz aldırırız bende pişman olmam
çok saçma konuşuyorsun kolaymı nasıl alındığını biliyormusun
E doğuncada acı çekecek
sorumluluk sahibi ol bence
Doğunca acı çekmeyecek mi
çekecek ama evladı için böyle senin mutlu olmaniçin evladını parçalara bölerek alacaklar
Çocuk istemiyorum
konu öyleyse yapma kadını
O çocuk istedi diye yaptık şimdi de vazgeçtim
oyuncak almaya benzemez 5likiş ama sonu sorumluluk ister kzıandeğeri yok sende sen anlık hisle hareket ediyorsun
Ya zaten toplum kötü bi yolda doğacak çocuk hoca mı olacak kesin günahkar zinakar biri olur
sende zina etmişsin onu karın değil muhtmelen kadın
Karım
o onayladımı
E işte burada yazmamın nedeni bu onaylamıyor
canından can almak istiyorsun km ister
O çocuk bi tek onun değil ve onun kararıylada doğamaz
doğar sen onun bedeninde
Doğursada çocuğu eline verip boşarım
kadını sendedeğeri olmadığı için
Çocuğu aldırsa boşanmayız aldırmasa boşarım
ben eşiniyeride olsam şimdi ayrılırım sendenyarın çocuk olmasa bile daha çekici gördüğünde terkedersin sen
Benim çocuğumu doğurmasın yeter
hak etmiyorsun zaten
Bak haketmiyorum işte eşimde bunu anlasa
eşin buraya üyemi
Değil
olsa söylerdim veya dm gelirmisn
boş ver
Sizin sayınız iyice artti he
Pardon anlamadım?
Naneleri yiyip sonra o masum çocuğu aldırmak isteyen zihniyetsizler
Eşim çocuk istedi diye yaptık şimdi de istemiyorum vazgeçtim
Bu bir oyun mu