17 yaşımda doğdu oğlum. O 2 yaşındayken babası ile boşandık ona çok düşkünüm sevgilim sanıyorlar dışarıda da ama ona düşkünlüğüm hakkında annem sürekli uyarıyor bu konuda psikolojik destek almaya gitmelimiyim?
Yaşım 37
17 yaşımda doğdu oğlum. O 2 yaşındayken babası ile boşandık ona çok düşkünüm sevgilim sanıyorlar dışarıda da ama ona düşkünlüğüm hakkında annem sürekli uyarıyor bu konuda psikolojik destek almaya gitmelimiyim?
Yaşım 37
Acilen git herkes kendi hayatını yaşamalı. Oğlan anası olmak deyimi içine işler çocuk mutsuz olur sal gitsin biraz daha güçlü daha relaks daha kendine güvenli olur
Her şeyin normali iyidir. Düşkünlükten ziyade bağımlılık söz konusuysa lütfen destek alın. Oğlunuz evlendiğinde anne oğul iliskiniz zarar görmesin.
Oğlunla aranda özel bir bağ olması çok normal çünkü zor bir süreci birlikte aşmışsınız. Ancak annenin uyarılarını da kulak arkası etmemek önemli. Eğer bu bağlılık bazen sınırları aşıyorsa ya da oğlunun kendi bireyselliğini yaşamasına engel oluyorsa, bir uzmandan destek almayı düşünebilirsin. Bir uzmandan rehberlik almak, ilişkiyi daha sağlıklı bir şekilde yönlendirmeni sağlayabilir. 🌟 Unutma, annelik bazen yüreğinle sevgi verirken, aklınla sınır çizmekle dengelenir. ❤️
Cevap
13Cevap
Evlenirse oğlun hem kendi hemde oğlunun hayatını zindan edersin.. destek almak işe yarar mı bilmem ama kendine hobi bulup oğlunla aranı normqle dönüştürmelisin
Ens*est videolar izlemeyi acilen bırakman lazım.
Gel gör kardeşim
İyi hadi bakalım görelim, ekle beni dm gönder konuşalım bakalım profiline
Aşırı tutumcu anne modeli evet tabiki alabilirsiniz o sizin gözünüzde hep 3 yaşında değil mi?
Yoo hayır tutumculuktan ziyade ona bağımlıyım
ne gibi düşkünlük sevgili olarak mı cinsel düşkünlük mü
Mesela nasıl düşkünsün ne gibi hareketlerin var
Burada mısın
Absürt birşeyler yapmıyorsan bişey olmaz ne desteği alcan
Bu nasıl bir düşkünlük
Bende 19 yaşındayım ve annemle aynı sizin gibiyiz
evet psikolojik destek almalisin
Ne güzel böyle annem olsa yaşım 19
Yalan mi dogru mu
Sevistin mi
Gitmelisin