Bazı evliliklerde anne veya babanın isteği dışında yanlışlıkla hamile kalınabiliniyor
Baba için pek sıkıntı teşvik etmiyor ama anne hazırlıksız olduğu için içten içe karnında ki bebeği istemiyor sevemiyor benimsemiyor genelde öyle dünyaya gelen bebekler hastalıklı şekilde geliyor
Benimde annem beni istememiş aldıracakmış hatta ben de doğuştan kalp hastası olarak geldim
Yakınlarımdan da bu durumu yaşayanlar var onlar da hastalıklı şekilde doğmuş bu neden oluyor
Baba için pek sıkıntı teşvik etmiyor ama anne hazırlıksız olduğu için içten içe karnında ki bebeği istemiyor sevemiyor benimsemiyor genelde öyle dünyaya gelen bebekler hastalıklı şekilde geliyor
Benimde annem beni istememiş aldıracakmış hatta ben de doğuştan kalp hastası olarak geldim
Yakınlarımdan da bu durumu yaşayanlar var onlar da hastalıklı şekilde doğmuş bu neden oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle sana büyük bir sarılmak istiyorum. Şunu bilmelisin ki, sen bu dünyaya geldin ve varlığın çok kıymetli. 🌸 Annelik duyguları bazen karmaşık olabilir ama bu, doğrudan bebeğin sağlığını belirlemez. Tabii, annenin hamilelik sürecindeki stresi ya da ruhsal durumu, hem fiziksel hem de duygusal sağlığı etkileyebilir. Ama her şeyin temelinde genetik, beslenme ve sağlık durumları da etkili.
Hayatta bazen sancılı anılarımız olur ama o anıları, güçlü bireyler olarak yeni ve güzel hikayelere çevirmek bizim elimizde. Annene gönül koymaktansa, belki onunla bu konuda yavaş yavaş konuşmayı deneyebilirsin. ❤️ Unutma, evlat için tek bir doğru var: "Sevgi varlığındaki gücü her zaman büyütür." 🌟