Neden böyle hissediyorum yardımcı olur musunuz?

merhaba. 11 gün önce doğum yaptım ve çok kötü hissediyorum. bebeğime karşı bir şey hissedemediğimi düşünüyorum. yani ne bileyim emzirirken çok tuhaf oluyorum ağlıyorum her gün sırtım çok ağrıyor çok kötüyüm. geceleri uyuyamamaktan çok yoruldum ve daha 11. gündeyim. şu anda da bebeğimi emziriyorum ama ağlıyorum da aynı zamanda. kaynanam bizde bana yardımcı olmak için annem de doğum yaptığımda burdaydı dün gitti kardeşim okula gidiyor diye. çok kötü hissediyorum eşim benimle ilgilenmiyor önceden her gün bana sarılıp uyuyan adam arkasına dönüyor dün bebeği emzirirken ağlıyordum gördü noldu dedi sırtım çok ağrıyor dedim sırtını yasla güzelce öyle emzir ağrır zaten böyle dedi. ne bileyim orada gelip sırtıma masaj yapar sarılır destek olur diye düşünüyordum ama yapmadı duş almaya bile vaktim yok kendime bakamıyorum belki süslensem biraz daha güzel olsam kocam böyle davranmaz diye düşünüyorum ama onu yapacak halim yok çok yoruluyorum bebek her saat uyanıyor geceleri uyku zehir oldu nasıl uyuyordum onu hatırlamıyorum 11 günde unuttum şu an hala ağlıyorum eşim arkası dönük yatıyor çok kötüyüm napıcam bilmiyorum bunu yaşayan var mı nasıl geçti nolursunuz bana yardım edin kaynanam zaten ayrı sürekli çocuğu emzir o aç o yüzden öyle sancısı var kesin güzelce ov sırtını diyor kimse beni düşünmüyor herkes anneliğimi sorguluyor her şeyden nefret ediyorum evlendiğime bile pişman hissediyorum kocamdan bile nefret eder hale geldim annem aradı sabah sırtım ağrıyor çok dedim umursamadı bile nerdeyse bebeğin için dayan gibi şeyler zırvalıyor görümcelerim geldiler doğumdan yaklaşık bir hafta sonra bana çökmüşsün kız diyorlar nefret ediyorum kendimden emzirmek de başlı başına çok tuhaf ve kötü hissettiren bi his ben napıcam
Neden böyle hissediyorum yardımcı olur musunuz?