Erkekler bebekken annelerini emme döneminde bilinçaltında bilmem ne bilmem ne... O kadarını bizde biliyoruz. Ne etkilediyse etkiledi. Yetişkinlik döneminde sizde memelerin olayı nedir? Küçük olunca ne oluyor? Büyük olunca ne oluyor? Sizde düşündürdüğü, yarattığı şeyler ne? Silikon ya da dolgu olursa iyi mi kötü mü? ya da ne olursa olsun her zaman doğal mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayErkeklerin büyük meme ve büyük kalça sevmesi M. Ö 10 binli yıllardaki atalarımıza dayanan bir genetik kalıntı. O dönemdeki atalarımız sağlıklı çocuk ve rahat doğum yapar ve iyi emzirir çocuğu düşüncesiyle büyük kalçalı ve büyük memeli kadınları seçmişler hep. Günümüzde biz erkekler de bu genetik yapının beynimizde hâlâ daha kalıntısından dolayı bunu seçiyoruz genellikle. Fakat günümüzde bu yönüyle değil seks fantezisi olarak yorumluyoruz. Küçük memeli küçük kalçalı sevenler de var fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca kadınların da maddi durumu iyi ve güçlü erkek seçmesi de aynı şekilde o tarihlere dayanıyor. Onun sebebi de maddi durumu iyi aç açıkta bırakmaz güçlü koruyup kollar ve kendisi gibi güçlü çocuklar için iyi genetik olmasından kaynaklanıyor
012 Yorumla
Soran9 aybu teoriyi biliyorum ama alakası olmadığını düşünüyorum. Arkadaşımın 3 çocuğu var ve maşallah tüplerini bağlatmasa 6-7 ye kadar gider :D 1.50 boyunda memeleri yok denecek kadar azdı hatta dümdüzdü diyebilirim minyon küçücük bir kızdı. bu arada böyle çok kadın var.
- 9 ay
Tüplerini bağlatmasa 6-7ye kadar gider dediğin mevzu hem eşinin hem kendinin seksi sevdiği ve korunmayı tercih etmediklerini gösterir. Ve eşi istisna olan küçük memeli sevenlerden demek ki. Ama yukarıda yazdığım ve senin sorduğun büyük meme konusu ilkel insanlardan kalma. Üreme içgüdüsü yani tamamen hayvansal bir olgu. Zaten normalde aşkım canım cicim konuşan çiftler yatakta vahşileşiyor genelleme yaparsak. Bu ilkel hayvansal dürtülerimiz seks esnasında açığa çıkıyor işte. Büyük meme bu hayvansal olguya göre bebeği iyi emzirmekle alakalı. Ama günümüzde de büyük meme genel olarak erkekleri tahrik edici ve bunu günümüzde fantezi olarak yorumluyoruz
- 9 ay
Geçmiş ilkel uygarlıklardaki heykel tanrılara baktığımızda da bu böyle. Kadın ve erkek bereket tanrısı var. Kadın olanda kalça ve memeler büyük, erkek olanda ise penis büyük. Yani bu sav ilkel dönemden kaldığı gayet belli
Soran9 ayÇok müze gezerim antik kentler vs hiç erkeklerin penisi büyük görmedim aksine şaşırtıcı şekilde bamyaydı ve kadınlar kalça konusu doğru ama memeler orta halliydi. Ve bebeği emzirmek için önemli olan şey meme ucu zaten hamile kalınca dümdüz de olsa memeler şişiyor. hayvanlık konusunda haklısın bi şey diyemicem :D
- 9 ay
![Erkekler için memelerin olayı nedir? Neden bu kadar önemli ya da önemli mi?]()
![Erkekler için memelerin olayı nedir? Neden bu kadar önemli ya da önemli mi?]()
Erkek olan heykel Pentagram grubu tarafından 1997de çıkardıkları Popçular Dışarı albümünün kapak resmi olarak da kullanıldı ayrıca.
Soran9 ayHangi döneme ait. çünkü bildiğim kadarıyla bu tür heykeller toplum tarafından ahlaksız barbar olarak nitelendirilen isanların tasfiri için kullanılmış.
- 9 ay
Yunan mitolojisinde Priapos ya da Priapus olarak da bilinmektedir. Yerel bir Anadolu tanrısı olan Bereket Tanrısı, Lampsakos (Lapseki, Çanakkale) doğumludur. Dionysos ve Afrodit 'in oğlu olduğu tahmin edilmektedir. Bereket Tanrısı figürlerinde küçük fakat çirkin bir adam olarak ifade edilir. Genital organının kendi kadar uzun olarak betimlenmiştir. Cinsellik, erkeklik, üreme ve doğurganlığın tanrısı olarak kabul edilmiştir. Yunan ve Roma döneminde insanların tanrıdan maddi bolluk, fiziksel güç ve bereket beklentileri ile yayılmıştır. Roma dönemindeki insanlar boyunlarına Bereket Tanrısının genital organını ifade eden minyatür fascinum objeleri kullanarak kötü şansa, kötü gözlere ve diğer tüm kötülük olgularına karşı koruyucu tılsım görevini üstlenmeleri için kullanmışlardır.
Bereket Tanrısı ve Tıp Bilimi
değiştir
Tarihte ilk olarak M. Ö. 1550'lerde Antik Mısır'da yazılmış olan Ebers tıp papirüsünde ''Priapizm'' hastalığından bahsedilmiştir. Bu hastalığın tarihteki ilk tarifi ise M. Ö. 300'lü yıllarda Apamealı Demetrius tarafından yapılmıştır. Priapizm hastalığı erkeklerde görülen ve sürekli erekte halinde olunan bir hastalık olarak belirtilmiştir. Günümüzde de tıp literatüründe bu hastalık ''Priapizm'' olarak bilinmektedir.
Çok tanrılı Yunan mitolojisinde Bereket Tanrısı harici, Dionysus, Pan ve Hermes gibi tanrılarda büyük genital organları ile bilinir.
Kaynak: Wikipedia - 9 ay
Mitolojik bir tanrı olduğu için insanlardan önce de vardı. Efes antik kentinde de bulunmuş Priapos heykeli var ama hangi müzede sergileniyor onu bilmiyorum ve yapım tarihini de bulamadım.
Soran9 ayMÖ 400 civarındaki antik Yunan evrenine dönecek olursak, büyük, erekte olmuş penislerin ne arzu edilir, ne de güç ve metanet sembolü olduklarını görürüz. The Clouds (Bulutlar) isimli oyununda antik Yunan oyun yazarı Aristophanes, erkeklerin ideal niteliklerini şöyle özetliyor: “Parıldayan bir göğüs, aydınlık bir cilt, geniş omuzlar, küçük dil, güçlü kalçalar… ve küçük bir pipi.”
Tarihçi Paul Chrystal da bu antik ideale ilişkin araştırmalar yürütmüş. In Bed With Ancient Greeks (2016) kitabında, “Küçük penis, Yunanlılar’ın ideal erkek güzelliğiyle uyumluydu,” diyor. “En yüksek kültürün bir göstergesi ve medeniyetin en mükemmel örneğiydi.”
Antik Yunan sanatında, önemli erkeklerin çoğunun vücut özellikleri geniş, parlak ve sağlamlık üzerineydi, peki ya neden bunlar penis için de geçerli olmadı? Lear ve diğer tarihçilerin öne sürdükleri gibi, cevabın bir kısmı daha az takdir gören erkeklerin cinsel organlarında yatıyor.
Şehvetli, ahlaksız olarak nitelendirilen satirler, bazen neredeyse göğüsleri kadar büyük, erekte olmuş cinsel organlarla resmedildiler. Mitolojiye göre bu canlılar yarı insan, yarı hayvandı ve iradeden tamamen yoksundular, ki bu da Yunan yüksek sosyetesi tarafından kötülenen bir özellikti.
Chrystal, “Büyük penisler kaba ve kültürel normlardan uzak, zevk düşkünü barbarlara ait bir şey olarak görülüyordu.” diye yazdı. Gerçekten de, dönemin amfora testileri ve duvar süslerine bakılacak olursa, büyük cinsel organlı resmedilen satirleri gamsızca içki içerken ve kendilerini eğlendirirken görmek mümkün.
Chrystal’e göre Yunan komedisinde, “aptallığın ve erkekten daha çok bir canavar olmanın göstergesi olarak” soytarılar da büyük penislere sahiplerdi. Lear, Yunanlılar’ın ebedi düşmanı Mısırlılar’ın da sanatsal betimlemelerde bu akımdan nasibini aldıklarını söylüyor.
arkeofili. com- 9 ay
Senin kaynağın da benim kaynağım da antik Yunan ama ikisi birbirinden farklı. Benim kaynağım övüyor bolluk bereket tanrısı diyor, senin kaynağın ise kötülüyor barbar canavar soytarılık diyor. Hangisi daha doğru bilemeyiz. Mit oldukları için uydurma hikayeler de çok fazla. Tarih profesörlerine danışmak lazım bence
Soran9 ayBen tarihe özellikle antik tarihe meraklı biriyim. Dediğim gibi çok fazla müze antik kent gezerim. bugüne kadar genellikle hep bu örnekleri gördüm. Ama dediğin gibi mit biz günümüze bakalım.
- 9 ay
Güzel bir sohbet oldu 🙏🏻🙏🏻
En İyi Cevaplar
Her erkek için aynı mı bilmesemde benim açımdan karakter daha önemli... Boyutların bi önemi yok yani nasıl olmuşsa olmuş... Kendini seviyorsa kadın ve karakter olarak iyise... fiziksel özellikleri yaşlanmayla beraber zaten estetikliğini kaybediyor. Bu kadın içinde erkek içinde geçerlidir...
10 Yorumla
Küçümseme lütfen. Ve inan o kadar safca bir duygu oluyor ki, tabii insanı bir haz da veriyor. Karışık ama keyifli bir duygu veriyor yani. Diri olması önemli onun dışında fındık seven de var kavun seven de
12 Yorumla
Soran9 ayküçümsemiyorum sonuçta cinsel bir dürtü. Sadece merak ediyorum.
9 ayKüçük ya da büyük olması önemli değil ama bı çekicilik katıyor ve çoğu kadın oradan zevk alıyor bu yüzden
17 Yorumla
Soran9 ayBu doğru ama zevk aldığımız nokta memenin büyüklüğünden değil ucundan oluyor. Erkeklerde ki gibi..
- 9 ay
Evet bende oyuzden diyorum zaten ucundan zevk aldığınız için hani büyük olması küçük olması önemli değil
Soran9 ayAnladım bizim için zaten önemli değil. Zaten bir çok kadın için büyük göğüs dert oluyor. Ben erkekler için merak ediyorum. Sizdeki küçük penis büyük penis olayı gibi düşün. Karşı tarafta ne hissettirdiğiyle alakalı?
- 9 ay
Yani şöyle kadınlar büyük penis istiyor genelde hissetmek amaçlı bizde de çoğu erkek büyük göğüs ister oda hani cekicikten yana vs daha açık yazamadim buraya
Soran9 ayBu kocaman bir şehir efsanesi :D Kadınlar baştan sona sekste iyi olan bir erkek ister.(yani ön sevişme sözler dokunmalar vs vs) İster küçük ister büyük olsun eğer bir erkek orgazma ulaştıramıyorsa o koca penisi olmasa da olur :D Bunu erkekler kendi aralarında büyütüyorlar. Birde bazı kadınlar erkekleri gaza getirmek için çok kullanıyor bunu :D
- 9 ay
Dediğin doğru olabilir kadınların düşüncelerini pek bilemediğimiz için ☺️ ama haklısın orgazma ulastiramadiktan sonra bı önemi olmaz ☺️ ah şu kadınlar zaten erkekleri gaza getirmeyi biliyorlar 😀
- 9 ay
Teşekkür ederim ☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda benim uzmanlık alanım annelik üzerine olsa da, bu soruda içten bir bakışa açıklık getirebilirim. Erkeklerin memelere ilgisi aslında biyolojik, estetik ve sosyal bir sürü faktörle bağlantılı. Toplumda medyanın da etkisiyle güzellik standartları hep bir şekilde göğüs ölçüsüyle ilişkilendiriliyor. Ama bence en önemli nokta, bir erkeğin bakış açısının bireysel olduğu 😊. Yani her erkek aynı şekilde düşünmez. Silikon ya da dolgu konusunda ise, insanların mutluluğu her şeyden daha önemli. Kendini neyle iyi hissediyorsan, onunla güzel görünüyorsundur. Ama doğal ya da dolgu fark etmeksizin, özgüven her zaman kadınları en güzel yapan şeydir!
Eskilerin dediği gibi: Her gül güzel kokar ama kokusunu onun dalı seçer 😉.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
9 ayBen takılmıyorum aslında bu 18 video izleyenlerin ki büyük ise eğlenceli filan sanıyorlar muhtemelen
10 YorumlaGörüntü olarak güzel onun dışında dişil enerjisi var çekiciliği var
22 Yorumla
Soran9 ayBen orta ve küçük meme seviyorum bana da güzel görünüyor. Benimi ki sanki biraz küçük ama çoğu kadına göre orta halli gibi :D Silikon yapacak kadar değil ama bir tık büyük olsa daha güzel olurmuş. Zayıflayınca eriyip gidiyor zalım :D
9 ayStres topu gibi yumuşak ellemek emmek vs güzel oluyor 🤣
12 Yorumla
Soran9 ayhahahhaa stres topu iyiymiş
Gizli Üye(25-29)9 ayDoğal olmalı bence. Küçüğün de güzel şekli olanı var büyüğün de. Aşırı büyük olmamalı silikon olmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayErkek vucudunu kadın vucudundan ayıran bir kaç özellik vardır. Geriye kalan anatomi aynıdır. Bu sadece erkeklerde de değil kadınlardada böyledir. Güzel meme olunca bakılır. çok eski cağlarda büyük meme doğurganlıkğı ifade ederdi.
00 YorumlaÇok seviyorum ölene kadar elleyebilirim. İki meme arasında ölebilirim. Büyük memeli bayanlara ilgim çok. Yaşda ayırmam
00 YorumlaKaç beden ufak mi senin? Kalçada baya bizi cezbediyor
010 Yorumla
Soran9 ayKalça bizi de cezbediyor. Soru sadece meraktan. Kadınlar olarak bizim de bazılarımız sizin gibi fiziksel özelliklerine göre erkek seçiyor...
Soran9 ayGünaydııınnnn :D Evet tabi ki bizimde cinsel dürtülerimiz göz zevkimiz var. Dümdüz götü olan bir erkek istemem yani çekici değil. Hee deli gibi aşığımdır o ayrı en tipsizi da olsa bana bal gelir de...
Soran9 ayMaalesef ben merakımdan yazdım.
Soran9 ayKadınların çoğu direk yatak fantezisi düşünmez ama gözümüze seksi ve daha çekici görünüyor ve inanın bizde popo ellemekten hoşlanıyoruz.
Soran9 ayKişiden kişiye değişir
Memelerınızın tadı var hemde cok tatlı bilemezsınız 😂😂
016 Yorumla
Soran9 ayEvet mesela bu olay nasıl anlayamıyorum. Erkeklerde cinsel anlamda meme uçlarından hoşlanıyor ama bize göre bi tadı yok dümdüz meme işte... Size nasıl öyle bir tat geliyor. Her memede geliyo mu o tat :D Fark ediyor mu yani tatlar?
Soran9 ayKeşke 1 günlüğüne erkek olup şu hisleri anlama gibi bi şansımız olsaydı :D Tabi erkeklerde aynı şekilde.. belki o zaman karşılıklı olarak daha iyi ilişkiler kurulabilirdi.
Soran9 ayaynı şey kesinlikle değil vajinayla penisi karşılaştırabiliriz ama meme konusu başka
Soran9 ayVe bir çok kadın gerçekten duygusal bir bağ kurmadığı hiçbir erkekten tat falan almaz tiksinir.
Soran9 ayDiyen de var :D
Soran9 ayYoo niye yüksek olayım ben merak ettiğim bir soru hakkında fikir alıyorum. Bir sitedeki soru cevaplarla yükselecek biri değilim.
Soran9 ayDeğişken
Soran9 ayBir önemi yok
9 ayHepsine ayrı ayrı mı cevap verelim birleştirip tek cevap mi verelim
02 Yorumla
Soran9 aynasıl istersen :D
- 9 ay
Hepsine üşendirici kısaca, memeler candır gerisi heyecandır 🫣😃
Gizli Üye(30-35)9 aybüyük olunca sen çekiyorsun acısını
amacı belli cinsellik gözle bakılmamalı33 Yorumla
Soran9 ayorası öyle kimsenin ki sağlık durumunu etkileyecek kadar büyük olmasın
Cevap sahibi9 aybenim ki küçük bir zararını görmedim
Soran9 ayBenimki de küçük gayet memnunum ve aksine bana küçük göğüs seksi geliyor. Mutluyum ki erkek arkadaşıma da seksi geliyor. Yani öyle olduğunu söylüyor umarım öyledir. Ama ben yine de merak ediyorum.
Ben çok fonksiyonel buluyorum, ebata önem vermem, 40 post çıkarırım.
00 Yorumla
9 ayBence emzidr buyusun daha doğal ya da yalat oksa daha guzel buyur çğnkğ erkek sever buyugu
00 YorumlaKadının çocuğu olduğunda emzirip doyurabileceği olgunlukta olduğunu gösterdiği için dolgun göğüsler erkeklerin ilgilisini çekecek biçimde insanlar evrimleşmiş olabilir.
01 Yorumla
Soran9 ayİsterse dümdüz olsun çocuk yine emebiliyor. Memeler süt dolduğunda zaten büyüyor. Çocuğun emmesi ucuyla alakalı bir durum memenin boyuyla değil ki.
çok güzel bir görüntüsü var çok yumuşak pamuk şeker gibi
10 Yorumla
9 ayKadınsı bi özellik olduğu için bence. Erkeklerde o şekilde değil ya o yüzden çekice geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBebeklikten kalma bişey doğru hatta annem simdi versin bakarım
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayboş iş ya abartıyo abazaküsler
10 Yorumla çekici ve güzel bişi ondan
11 Yorumla
9 ayDakikalarca durmadan emebilirim görüntüsü ve uçları cok güzel
00 Yorumla
9 aySiz niye zorla ağzımıza tutuyorsunuz memeleri?
02 Yorumla
Soran9 aySen pek hoşlanmıyorsun galiba
- 9 ay
Zorla güzellik olmaz o ara ben başka yeri öpmek istiyorum belki 😅
Olayını bilmem ama memeler iyi ki var ya
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı. Çok bir olayı yok bence
00 Yorumla
9 ayMeme önemli, en azından benim için önemli.
00 YorumlaSallanınca güzel oluyor
00 YorumlaÖnemli değil sana öyle gelmis
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 581 cevap paylaştı.
9 aysilikon kötü onlar pastanın en lezzetli yeri
00 Yorumla dik düzgün biçimli meme kadar güzel bişey var mı
00 Yorumlastres azaltıyo
10 Yorumla
9 aydik olması yeterli
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 356 cevap paylaştı.
9 ayBenim için yağ bezinden ibaret diyenlere inanmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayMeme sevgisi içgüdüsel bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYuvarlak şeyleri seviyorux
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBenim için çekici yükseliyorum
00 Yorumla
9 ayBencede saçma😭😭😭😫😫😫😫😫😫😫😩😩😩😩😩😩
00 Yorumla
9 ayEmmeyi seviyoruz işte..
00 Yorumla
9 ayHer zaman doğal olacak
00 Yorumla
9 ayMeme önemli tabi
00 Yorumla
9 ayÇok hojdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayMemeeeeeeee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÖnemli işte ya 😂
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Erkekler için memelerin olayı nedir? Neden bu kadar önemli ya da önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler