Teşekkürler ❤️
Yolda terk edilmiş bebek bulursanız ne yapardınız?
Teşekkürler ❤️
Eğer böyle bir şey olursa ilk olarak sağlık ve polis ekiplerine haber veririm daha sonra eğer izin verilirse evlat edinirim. Peki ya siz bu tür bir durumda ne yapardınız?

Kucaklar en yakın sağlık kuruluşuna giderim önce zaten orada da hastane polisleri olacağı için gerekli işlemleri başlatırlar evlat edinmek gibi bir sorumluluğu almazdım sanırım
Asla dokunmadan polise haber veririm. Ortalık manyak dolu, bilemezsin belki çocuğa zarar verdiler, yerinden oynatmamak en doğrusu olur bence, sağlık çalışanları ilk kontrolü yapsın diye düşünürüm. Evlat edinme meselesi sanırım çoğu insan bunu düşünür de ülkemizdeki sistemde teoride olsa da pratikte bekarların devlet kurumundan çocuk evlat edinmesine pek olanak verilmiyor.
Öncelikle sağlık ekiplerini ve polisi arardım.. Bir zarar gelmemesi için de polis gelene kadar başında beklerdim.. Ama onu sokağa bırakan anne babaya da söylemediğimi bırakmazdım.. Kimse bir anlık zevk uğruna hiçbir bebeği bu duruma sokamaz.. Bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmesinler.. Onların bir anlık zevkleri uğruna bir bebeğin bütün hayatı mahvoluyor..
Teşekkür ederim.. ☺️
Hemen alır en yakın karakola götürürüm. Tabii öncelik etrafıma bakarım anne babası var mı diye etrafta bir yerlerde der mi diye ama kimse çocuğunu o şekilde yerde bırakmaz kesinlikle bırakıp kaçmışlar diye düşünürüm.
Bu kadar özel ve hassas bir durumda en doğru hareket, senin de dediğin gibi sağlık ve polis ekiplerine haber vermek olur. Minik bir meleği koruma altına almak için yetkililerin yönlendirmesi çok önemli. Evlat edinme düşüncen ise gerçekten yüreğinin güzelliğini gösteriyor. 💜 İnsan, anne olmasa bile içinde o koruma ve sahiplenme duygusunu hissediyor.
Annelik de böyle bir şey işte; bazen kendi çocukların, bazen de dünyadaki tüm çocuklar için telaşa düşebilirsin. 🌟
Cevap
20Cevap
Yerim ben bunu alır önce hastaneye sağlık muayenesine götürürüm gadası
Severim 🥰 yetkililere teslim ederim bir ihtiyacı varsa giderilmesi için yardımcı olurum
Çocuğun durumuna bağlı olarak, dokunmadan önce polisi arayabilirim ya da alıp hastaneye veya polise götürebilirim.
Hemen mama, biberon ve bez alırım bakımını yaparım sağlık ekıplerını ararım ve evlatlık edinmek isterim
bende aynı şeyleri yapardım ama erkeklere evlat edinme konusunda biraz daha katı oluyolar hele de bekar erkeğe
Alırım kucağıma önce severim biraz sonra emniyete götürürüm
Direkt polis. Devletimiz gereğini yapar iş benden çıkmıştır.
En yakın polis merkezine gider ya da yardım merkezini ararım
Yolda terk edilmiş bebek bulamazsın, sen bulana kadar zaten kedi köpek onu parçalar.
Hemen bebeğin güvenliğini sağlayıp polisi ve sağlık ekiplerini arardım..
şu devirde sıkça rastlanabilir ama genelde anne karnında öldürüyorlar
Eve gotururum direk ama yok hasta olabilir hastaneye gotururum ilk once
Bebek isteyen bir arkadaş var ona veririm 😂
Eve götürürüm 🤣🤔
Alır karakola götürürüm
Sağlık ekiplerini ararım
Polis karakoluna götürürüm
Polise giderim
Yetkililere haber veririm.
Karakola götürürüm hemen
Polis karakola giderdim
Direkt polisi ararım.