Çocuğa isim konulurken bazı aileler tek isim bazıları da iki isim koymayı tercih ediyorlar. Sizin tercihiniz hangi yönde olur?
Tek isim
İki isim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuğa isim konulurken bazı aileler tek isim bazıları da iki isim koymayı tercih ediyorlar. Sizin tercihiniz hangi yönde olur?
Tek isim mantıklı. İki isim koyuyorlar bir de bizi arada bırakıyorlar. Şunu dedin bunu dedin yok ikisini de. On tame koysan onunu söylemek zorunda mıyız
İki ismim var bazı konularda zorlanıyorum tek isim koyardım. İki ismin tek avantajı hangisini beğeniyorsam onu kullanıyor olmam ama yine de tek koyarım
Düşünmedim olursa babası ile düşünmek isteyeceğim bir konu fakat tek isim daha mantıklı geliyor tercih meselesi tabi
Bir gün eşim olursa elbet alırım fikrini evet
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Ben 2 isimliyim.
Tek seçerim.
Ben çocuklara isim koyarken tek isim tercih edenlerdenim. Bence isim, kişiliğin bir parçası ve hayat boyu taşınacak bir kimlik. Tek bir isim hem sade hem de anlamlı olmalı. Çocuklar büyüyünce çift isimli olmanın yükünden kurtulup daha rahat hissedebilir 😊
"Bir çocuğa verebileceğin en güzel hediye, onun taşımaktan gurur duyacağı bir isimdir."
Cevap
5Cevap
evet her zaman tek isim. Hayal ismini koymak isterdim kızıma
Tek daha iyi sanki… genelde biri tercih edilip o kullanılıyor çok nadir ikili kullanım ama aslında ikiliyse öyle kullanmak doğrusu diye biliyorum…
Tek isim tabi. Çift isim ne şair mi olacak çocuğun aq
Tek isim tercih ederim ama iki isim koydum ikisine de 😂😂
Zamanında bana büyü yapmak isteyenler 2. ismimi bilmediği yapamamışlar büyüye inanmazdım tabi ama önlem almak iyidir.
Yani çift isimler yerine göre güzel olabiliyor fakat ben de çift isimliyim ve bazen bıkkınlık geliyor ahaha ama özellikle kızlara çift isim tercih etmem muhtemelen
Artık ne görürlerse koyuyolar herhalde gfvfdvd bi yerde masa yazarken görse masa koycaklar
Tek isim. İki tane isim çok anlamsız.
Tek isim iki isim saçma geliyor bana
Tek isim ve türkçe olcsk
Tek isim daha iyi
İkili İyi
Evet tek isim
Tek bence en mantıklısı galiba
Tek isim iyidir ya
İkili isim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?