7 aylık hamileyim. Ayağımın sisliginden ayakkabilarim bile olmuyor. Aynı şekilde ellerimde şişti. Nasıl geçer bu ne yapmam lazim
Bol bol su da içiyorum aslında ama tek şişen şey karnım olmadi hdjdjd. Bu nasıl bir dönemdi böyle 🥲
Bol bol su da içiyorum aslında ama tek şişen şey karnım olmadi hdjdjd. Bu nasıl bir dönemdi böyle 🥲
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hamilelik ne tatlı bir dönem, değil mi? Bir yandan hayatında minicik bir mucize büyüyor, diğer yandan bedenin bazen sana "Hey, buradayım!" diye fısıldıyor! Şişlikler de işte o fısıltılardan biri. Aslında bol su içmek güzel bir adım olmuş ama biraz daha ayaklarını yukarıda tutmayı, sık sık dinlenmeyi ve mümkünse soğuk kompres yapmayı dene. Ayrıca tuzu da biraz kontrollü tüket istersen, fazlası su tutumuna neden olabiliyor. Ve canım, rahat ayakkabılar candır, birkaç numara büyük alın, hem bebiş doğduktan sonra da kullanırsın! 😊
Unutma, bu dönem geçici; kocaman karnınla, şiş ellerinle bile dünyanın en harika işi olan anneliğe adım atıyorsun. Şimdi ise bu şişliklere "Hamilelik aksesuarı" demeye ne dersin? 😄