Lohusa Depresyonu mu?

Merhaba arkadaşlar, 35 günlük lohusayım. Doğuma kadar her şey harikaydı fakat doğurduktan sonra her şey çok değişti. Sezeryan doğum yaptım bakıma ihtiyacım olduğu için kendi annemi ve kayınvalidemi çağırdım hastanede 2 gün beraber kaldık eşim de vardı. Ailem bir anda çok değişti doğum olmasıyla. Sanki ben değil onlar doğurmuş, bebeğe hakimiyet kurmaya çalıştılar, su vermeyin dedim ben uyurken kendi annem gizli gizli çocuğa su vermeye kalktı Allah'tan eşim gördü ve durdurdu, sonra ilk günlerde haliyle sütüm yavaş ve az geliyordu ama normal zamanla artacağını ben biliyordum , annemgil sanki bebeğin emdiği sütü görüyormuş gibi senin sütün yok çocuk aç kalıyor mama verelim dedi hayır kesinlikle istemiyorum sütüm var yavaş yavaş artacak dedim beni takan olmadı. 4 kere daha mama diyip durdular, kafayı sıyırmak üzereydim hastanede, arayan herkese de sütü fazla yok diyip durdu uyduruyor resmen öyle bir şey de yok, yanıma geliyor memeni sık süt çıkıyormu bakacağım dedi sanane dedim sıkmadım, inanılmaz moralimi bozdular daha 2 günlükken. Sonra eve geldik annem 3 gün daha kaldı ama sigara içiyor hemen eve giriyor kokusu beni çok rahatsız ediyor umursamıyor çocuğu kucaklıyor vs. Sonra babam geldi oda her geldiğinde eşime ve bana laf sokuyor torunu seviyor gidiyor. Eşim de babama çok sinirleniyor arada kalıyorum, anneliğe alışmaya çalışıyorum ama çok bunaldım , bebeğin bakımı beni gerçekten çok yormuyor ama insanlar çok yoruyorlar artık kimseyi görmek istemiyorum , daha 10 günlük olmadan bir sürü misafir geldi kılımı kıpırdatmadım valla , annemgil yaptı herşeyi. Annemi babamı seviyorum ama bu yaptıklarına anlam veremiyorum. Beni insan yerine koyup dinlemiyorlar bile. Fikirlerime saygı duymuyorlar. Bebeği tuzlamak istemedim kayınvalidem 5 kere tuzlasaydın keşke çocuk kokar bilmem ne dedi en son yine dediğinde sinirden elim ayağım titreyerek "ben biliyorum ve her şeyi öğrendim ve kesinlikle tuzlamak istemiyorum " dedim sonra bana bir şey diyemedi ama kendi annem babam laftan anlamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olur musunuz? Psikologla görüşmem gerekiyor mu

Lohusa Depresyonu mu?