Şimdi analiz kısmına geldik?

Komşun yeni doğum yaptığımda evime gelmişti. Bende çocuk odası yapacağımı söylemiştim odaları gezdi. Yeni araba alacakları zaman beni çagırdı. Yeni çocugun olacagı zaman beni çagırdı. Ve konuyu direk söylemek yerine bana doktor sordu. Bende napacaksın o doktoru deyince ikinci geliyor dedi. Çocuk onun için önemli bakın bahsedicem. Yeni evlendim sekiz ay bebek yapmadım hep bana bebek sordu sonra da ben onu bir ara kahvaltı yapmaya çagırdım orada demiştim bebeğim olacak diye aynısını yapmak için beni bir akşam çagırdı ama benim amacım ona bebeği söylemek değil kahvaltı ya birini çagırıp sohbet etmekti. Ben napıyorsam onu yapıyor. Bir buçuk sene sonra beni bir gece çagırdı. Annem onlara gidince kızıma ev alıcam tarlalar var miras gelecek demişti. Babannemden tarla gelecek dedi. Ehliyetim var benim ehliyet almış onu söyledi. Araba aldıkları zamanda beni eve davet etmişti. Sonra ne kadar takısı küpesi varsa gece ikide takmış. Eşi işe gidiyordu gece ondan gittim bende ikide neyse. Bizim araba yağ gibi gidiyıe bindim dedi. Motorlarına binmiş bir gün ben eve dönüyordum bak ben motor kullanıyorum der gibi yüzüme dik dik baktı bir tuhaftı. Ben onla hiç yarışmadım hep muhattap almadım. Sonra bir gün bize yemek getirmiş kapalı olduğu halde açık çıkmış bizim kata bende eşim kapınon önünde diye ona saygımdan kapıyı yarı açtım. Sonra tabakları vermeye inince eşi de aynı şekide bana kapıyı öyle açtı. Ben kapalı değilim. Bebeği olmasını hava atıyor. Bebeğine (ikinci bebeği) oda yapmış bana gösterdi aynı benim göstermem gibi herşeyi hava atma olarak görüyor. İşini herşeyini bana hava attı durdu

Güncellemeler
9 ay
1. ben hamile kaldıgımı söylediğimde benle iletişimini durdurdu.
2 . Araba aldı beni çagırdı söyledi
3. bebeği oldu çagırdı söyledi
4. eşi eşime sürekli bir küs bir barışık
5. hiç benimle konuşmayan eşi hastane iken nolduğunu öğrenmek için bana yanıma gelip napıyorsun abla dedi
Şimdi analiz kısmına geldik?