Bazılarınız saçma bulmazsınız bir şey diyemem o yüzden benim fikrim bu sadece. Bence tam birr saçmalık 9 ay taşıması çok zorr normal doğum dersen çok acılı bir şey ztn devlet hastanesinde adam akıllı muamele yok özel desen pahalı saatlerce sancı çekiyosun doğruosun neyse onu geçtm sonra emziriyorsun yok sütüm az mı yok sütüm yetmiyor mu falan çocuk memeyi tutacak mı çocuğun gece ağlamaları beziydi banyosuydu kendine zaman kalmaz zaten ve ömrün boyunca sorumlu olduğun şey kendinden önce onu düşünmen gerekiyor doğumda da bazı kadınlsr kötğ tecrübeler yaşamış mesela bi örnek doğumuna izin istemeden stajyerler girmiş belki kadın istemicek? Veya hemşire kocasına sormuş ekstra dikiş için falan KADINA SORMADAN hem doğum sonrası kilo alıyorsun çocuğun peşinde koşturmaktan spor da yapamazsın göğsün sarkıyor çatlaklar oluşuyor sen kendini beğensen de kocan beğenmiyor artık. aDoğum sonrası depresyonuydu lohusalığıydı filan bunun yanında işine geri dönmek zorundasın ev işleri de var akşama üç çeşit yemek lazım ( BUNLARI BEN YAŞAMADIM TOPLUMDA GÖZLEMLEDİĞİM KADAR..) erkekler de hala bunun zorluğunu kabul etmiyor ama sanki dünyanın en kolay işiymiş gibi herkes doğuruyor, herkes çocuk bakıyor filan derler çoğu kıymet bilmez... Kıymet bilenlere lafım yok onları anaları babaları iyi yetiştirmiş ne düşünüyorsunuz? Yalnızca kıymet bilen, eşine yardımcı olan, ev işinden anlayan erkekten çocuk yapılır bence
Güncellemeler
10 ay
Güncel.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar