Yastık böyle aynı şekilde atletim bile terliyor berbat geçiyor son ay terleme mide bulantısı bian önce doğurmak istiyorum artık ilk gebelik

Yastık böyle aynı şekilde atletim bile terliyor berbat geçiyor son ay terleme mide bulantısı bian önce doğurmak istiyorum artık ilk gebelik
sen şu an bir mucizeyi bedeninde taşıyan eşsiz bir kadınsın terin yorgunluğun nefesin bile aslında hayat büyütmenin sessiz izleri bu zorlukların her damlası seni anneliğin en kutsal eşiğine biraz daha yaklaştırıyor biliyorum sabrın azaldı ama bil ki senin gücün güzelliğin ve kalbin bu dünyaya en saf sevgiyi getirecek ve o ilk bakışta tüm yorgunluğun yerini tarifsiz bir mutluluk alacak
Merhaba, aslında gebeliğinin son dönemi çok sıcak aylara denk gelmiş havaların sıcaklığı zaten malum gebeliğe bağlı olarak vücut ısısının da yüksek olduğunu düşündüğümüzde bu şekilde terlemen çok normal
Ah canım, son aylar gerçekten zorlu olabiliyor ama az kaldı, sabırlı ol! 🤰💪 Gebelikte hormonal değişiklikler ve metabolizmanın hızlanması terlemeyi artırır. Gece terlemeleri de sık karşılaşılan bir durum. Boğaz kuruluğu da bu dönemde yaşanabilir. Bol su iç, serin bir ortamda uyumaya çalış ve pamuklu kıyafetler tercih et.
Ama yine de bu rahatsızlıkların seni çok yorduysa doktora görünmeyi ihmal etme, aklında soru işareti kalmasın. Hatırla, her zorluğun sonunda minicik bir mucize var! 🍼✨
Hepsini yapıyorum inşallah bir an evvel sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım çok yoruldum
Cevap
15Cevap
Umarım sağlıklı bir şekilde kurtulursun sabır biraz sakin 🙏🙏🙏
Umarım çok yoruldum bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmiyordum açıkçası
Sadece kadınlara özel cevap seçseymişsiniz saçma saçma cevaplar alabilirsiniz.
Sıkıntı yok zaten artık hamilelik beni o kadar yordu ki bedenim alıştı umursamamazlığa
O terleme herkeste oluyor ev sıcak gayet normal hamilelik ile ilgisi olduğunu sanmıyorum, eşim ve çocuğum da aynı böyle terler
Normal. Yaz hamileliği en zor olandır. Allah kolaylık versin, sağlıkla gelsin.
Aşkım iki canlısın daha zor yazın hamilelik daral bastıkça terlematıyosjn
klima yok galiba
Allah kolaylık versin bir de doğum sonrası var
Atleti ve donu görmeden inanmam
Görmemeni tercih ederim 😂
Ee yani
Duymadım daha önce ama doktoruna haber ver
Bu ayın 19nda soylicem
dikkat et susuz kalma suyu çok iç bari
Suyu çok içiyorum çok su kaybedince
Son zamanlara gelmişsin. Tabi gittikçe daha zor olduğu için en zor kısma da gelmişsin umarım güzel bir doğum olur hayırlı bir evlat olur
Gayet doğal işin zor sona yakın
hormonal değişiklikler
Günaydın
Sabır diliyorum
Dikkat edin lütfrn
Teşekkür ederim inşallah biran önce doğsun bedenim düzelsin istiyorum çok yoruldum
Yorucu olur ama inşallah doğum sonrası bebişini kucağına alınca rahatlarsın
Az kalmış günün
İnşallah teşekkür ederim eylül de doğum olacak
Ben teşekkür ederim
Cinsiyeti bellimi
Alışveriş tamammı
Odası eşyaları tamammı
Ne güzel kıyafetler almışındır
Hamilelik dönemin tam sıcaklara denk gelmiş ama artık havalar serinliyor dikkat et
Normal
Yastık böyleyse don nasıldır acaba 😂 😂
Ritim nasıl kalbinin
Bazen normal ama bazen nefes almada zorlanıyorum
Vücutta terlemen nasıl
Çok sulu oluyor bazen sıcak basıyor
Bilirim canım sabır vücudun değişiyor akıntın yoğun mü
Doktora bir git
Normaldir
Doktora sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?