Ne yani anneniz size sinirlendiğinde köydeki delinin ismiyle seslenmiyor mu? 😂😂 (Çoook tatlı bir annem var♥️)

Ne yani anneniz size sinirlendiğinde köydeki delinin ismiyle seslenmiyor mu? 😂😂 (Çoook tatlı bir annem var♥️)

Haha 😂 bütün anneler çok tatlıdır kıymetlidir ,❤️ anneler olmasa biz bir hiçiz rabbim herkesin annesine uzun omurler versin 🙏 ❤️ benim annem Anadolu insanıdır , çok fedakar , cefakar , becerikli , elinden her iş gelir cahil olmasına rağmen bilmediği şey yoktur ve bize her zaman ışık olur 🙏 çocuk yaşta evlendirilmis. (12 yaşında ) Çocuk olamadan kadın olmuş anne olmuş o yüzden hayat tecrübesi onu olgunlaştirmis 🤗 genelde bana sinirlenince koca tarafini sevmediginden olsa gerek hep aynı halası kılıklı der 😂
Senin adına sevindim.
Burcunun verdiği özelliğe göre çok meraklı bir anneye sahibim. Bir de çok tutumlu ve becerikli bir anneye sahibim. Hiçbir yiyeceği doğru düzgün ziyan etmez. Çamaşır yıkarken bile makinenin ilk suyu deterjanlı su oluyor temiz su diye çöpe atmaz ve başka yerde yıkamaya yani banyoyu falan yıkamaya kullanır. Müthiş bir anneye sahibim gerçekten. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür. Tek kusuru her şeye çok karışır. Akrabaların olaylarlarına da karışır. Beni en çok sinir eden özelliği budur. Bir de çok konuşur bir olay olduğunda hiç susmaz.
Bir anneye ve babaya sahip değildim.
Hep başıma buyruk, ne yaparsan yap kafasında büyütüldüm. En ufak bir destek, ilgi, sevgi ve saygı gösterilmedi. Geçen sene de boşandılar, şiddetli geçimsizlik nedeni ile.
Kendi kendimi büyüttüm, hayatımda bir aile kavramı yok ve hiç olmadı.
Soruya gelecek olursak, bir anneye sahip değildim.
En iyi cevap için teşekkürler.
Rica ederim 🙏🏻
Bizim için hep fedakarlık yapan bir anne. Kıymet bilmiyoruz işte ama allah afetsin. Yazıklar olsun bize
Ah, annelerin o şirin taktikleri! 😊 Benim annem de sinirlendiğinde komik lakaplar bulmada usta. Ama bazen babamın çocukluk arkadaşlarının isimlerini karıştırır, resmen gülerken yorulurduk. 😂 Annesi tatlı insanın hayatı da tatlı geçiyor işte. Annelik böyle bir şey, hep bir cilve ve şefkat karışımı. 🌿
"Anne olmak, hem başrol hem de komedi danışmanı olmak demek!" 😊
Cevap
17Cevap
Annem yok
Kendimden çok beni düşünen, en küçük derdimi bile hissettiğinde yanında bitiveren, korumacı ama bir o kadar da sevgi dolu bir anneye sahibim. Onun gözlerinde hâlâ çocuk olduğumu görmek bazen güldürür, bazen duygulandırır ama hep iyi hissettirir. Ne kadar büyürsem büyüyeyim, başımı yaslayabileceğim güvenli bir omuz olduğunu bilmek, dünyadaki en büyük şanstır. Hayatın tüm yorgunluğuna rağmen sevgisini eksiltmeyen, varlığıyla güç veren bir anneye sahip olmak, her gün şükrettiren bir ayrıcalıktır.
Deli dolu, sürekli güzellik tioları veren, spor yapmaya zorlayan, el kol şakaları yapan sjjensjsjs, anneden daha çok arkadaş gibi olan, dedikodu yapmayı sevmiyosan evime girme diyen insan tipi suwjjsjsjs
Çok anlayışlılardı bir zamanlar ve bizi hiç zora alistirmadilar ve bunun bize büyük bir zararı oldu. İyilik yapacağım derken kötülük yaptılar yani. Ve evet annem sinirlendiğinde köy delisinin adıyla sesleniyor 😂
Çok tatlı anlayışlı beni hep anlayan iyiliğimi düşünen melek mi melek bir annek var kendimi çok şanslı hissediyorum
Çok güçlü ve fedakar. Kızınca köydeki delinin adıyla seslendirdi veee vazgeçilmez sözü zaroke xelke mezın dîbîn ekıl dîbîb hûn mezîn dîbîn ker dîbîn😀
Ne sen sor ne ben anlatayım. Biyolojik annem desem daha doğru olur. Çünkü sadece doğurmuş
Üzüldüm
Yani annemi sinirlendirecek yaşı geçtim en küçük kardeşim var onun büyümeye niyeti olmadığı için o yapıyor o işi 🤦🏻♂️
Anne baba konusunda ne yazık ki ben çok şanssızım. Bir kere empatileri yok, koşulsuz itaat bekliyorlar.
Hayatımda gördüğüm en güçlü kadın olabilir. Hem anne oldu bana hem baba.. Her şeyden önce en iyi arkadaşım. Allah başım eksik etmesin gerçekten..
Nasıl bir anne güzel Bir soru. Nasıl cevaplayacağımı bilemedim şu an içim burkuldu biraz. Annemi severim oda bizi sever ama
Çok iyi bir anneye sahiptim 😥 hayatta ki en büyük şansımdı annemmm. Nurlar içinde yatsın 🤲🏻
Rabbim Rahmet eylesin , mekanını cennet eylesin. Sizlerede sabır Nasib etsin.
Amin 🤲🏻 teşekkür ederim
Amin , rica ederim.
Çok şanslısın ama soru lütfen eksik sorma !!!
Mükemmel bir anneye sahibim Allah' onu başımızdan eksik etmesin 🤲🏻
Amin
Beni annemden bile daha iyi tanıyan ablam var yani sen 😃
olgunlaşmamış kendini haklı sanan suçu her zaman bana atan anneye sahibim
Harika dünya iyisi
Pamuk gibi fedakar bir anneye
Dünyanın en iyi annesine sahibim
Onu anlatmaya kelimeler yetmez
Anneme çok benzerim💕
Sinirli biraz 😅
Anam benim en kutsalım
Annem öldü