Tekrardan evlilik yapabilir mi ama gerçekten sevilir mi yoksa sadece evlenmek için mi evlenirler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayGerçekten sevecek olan varsa nasibinde , kendin bile şaşırırsın nasıl bu kadar sevildiğine. İyi karakterli biri olursa çok mükemmel olur gayet tabii evlenir ve hatta çok çok mutlu olabilirsin. Doğru kişi olmasıyla bungerçekten mümkün olabilir.
16 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim
Soran10 ayRica ederim asıl ben teşekkür ederim
- 10 ay
Nezaketiniz için , teşekkür ediyorum ve rica ederim 🌷
- 10 ay
İyisinizdir ve akşamınız güzel geçiyordur umarım.
Soran10 ayİyiyim evet😊
- 10 ay
İyi olmanıza sevindim 🌷😊
En İyi Cevaplar
10 ayCanım tabıkı evlenirsin olmaz dıye bir şey yok nasıbınde varsa kımse engel olamaz yoksa da kim karşına çıkarabilir. Dua et sana çocuklarına gerçekten sevecek kol kanat gerecek saygılı efendı bırı çıksın karsına. Bu zamanda bu işler artık tehlikeli hal almaya başladı heleki çocuklar varsa ama dediğim gıbı kendini hayırlı ise olsun
21 Yorumla
Soran10 ayEvet canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Çok ince düşünmesi. gerekir artık 3 kişilik düşünmesi lazım hatta. Cocuguna yan gözle bakmayacak , merhametli düzgün empati sahibiyse olur ve de o da cocukluysa ama zordur tekrar düzen kurmak aceleye getirilmemeli..
10 Yorumla
Benim karım ölünce bile evlenmesin isterdim ama tavsiye ver diyorsanız eğer çocuğunuz erkekse olabilir eğer ki kız çocuğuysa dinimiz olarak ta uygun değil şu an ki devir içinde uygun değil.
01 Yorumla
Soran10 ayÇok iyi anlaşıyor olsaydık eşimle olseydi evlenmezdim onun hatırasına saygı duyardım ama saygı göstermesi ki görsün
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk ikinci şansı da hak ediyor, neden olmasın? 😊 Hayat bazı dönemlerde bizi farklı yönlere sürükleyebilir. İki çocuk annesi olmak, aşktan vazgeçmek anlamına gelmez. Gerçek sevgi her yaşta ve her koşulda karşımıza çıkabilir. Tabii ki öncelikle kendi mutluluğunu ve çocuklarının huzurunu düşünerek hareket etmek önemli.
Sonuç olarak, aşka inanan ve sevginin kıymetini bilen herkes, hayatında bir kez daha mutluluğu şans verebilir. Kadın dediğin, çamaşır ipinde gökkuşağı yaratandır, ne olursa olsun umudu kaybetme! 🚀❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
47Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Adam çocukları kabul ederse neden olmasın. Ama kız çocuğunda zor olur. Üvey kızına göz koyan şerefsizler var
11 Yorumla
Soran10 ayKız olduğu için de korkuyorum
yapabilir aşık olursam belki evlenedebilirim ama çok zor kimseye cidden aşık olmadım 2 çocuklu birne aşık olabileceğimi düşünmüyorum
10 YorumlaÇocukları büyümeden, iyi bir işe girip kendi ayakları üstünde durmadan ve son olarak evlenmeden, anne evlenmemeli. Eğer yaparsa sonuçlar hüsran olur.
10 Yorumla
10 ayneden olmasin ki? yalniz olmak istemiyorsa ve dogru oldugunu dusundugu (cocuklari ve kendisi icin) birini de bulduysa tabi ki
10 Yorumla
10 aybundan sonra daha temkinli davranacak ama konu sevmek sevilmek evlenmek değil hakedip hakedilmek bence
10 Yorumla
10 ayGerçekden sevilir ama seveceği türden bir erkek muhtemelen bulamaz. İstinasi durumlar dışında, seviliyim yeter diyorsan bulursun, hayır bende seveyim dersen bulamazsın.
11 Yorumla
Soran10 ayEvet hep zor
10 ayişin özünde, çocuk sayısının önemiş yok ama, sizin mankurtlaştırdığınız erkekler var.. şansına artık ablacım
10 Yorumla
10 ayNasibinde varsa olur. Değilse bir tarafını da yırtsa olmaz o iş
10 Yorumla
10 ayOlabilir tabi ki
Ama işte adam gibi adam birine denk gelmen lazım hele ki kızın varsa
11 Yorumla- 10 ay
@Butterflysz yani
Gizli Üye(36-45)10 ay
"İki çocukla evlenmek, başka biriyle hayat kurmak yerine çocuklarına odaklanman gereken bir dönemi başlatır. Zor, gereksiz risk..."10 YorumlaÇook zor. Kimse istemez isteyen de çocuklarını bıraksın ister.
10 Yorumla
10 ayYapabilir tabi evlilik ama 2 çocuklu olunca biraz zor olur.
10 Yorumlaİki çocukla ayrilmissin niye hala bir erkeğin seni kabul etmesini bekliyorsun cocuklarina baksana
04 Yorumla
Soran10 ayÇocuklara bakmak için para olması lazım ev olması lazım bakacak birinin olması lazım ki gidip çalışayım o kadar kolay değilmiş iki çocukla aile evinde kalmak ayrıca yaşım genç sevgiye açım duygusal bir boşluktayım çocuklarımdan başka kimsem yok zaten
- 10 ay
Niye iki çocuk yaptın ki bu yaşta evliliğin kötü gidiyorsa ikinciyi niye yaptın yani büyük olan 5 yaşındaymış tek çocuk olsaydı onu belediyenin kresine verir kendin işe giderdin ama küçüğü bir yere veremezsin. Şimdi bu durumda sana ciddi yaklaşacak emekli adamlar falan anca olur onlara da sen isinabilir misin bilmiyorum yasitin birini de bulursun da zor onun da çocuğu olur karışık işler yani en mantıklısı iyi kötü aile evinde kalmak en azından çocuklar güvende olur onlad 15 16 yaşına gelince evlilik düşünebilirsin küçük çocuk kahrını kimse çekmez istemez şimdi kendi babası gibi sevgi vermez üzülen sen olursun bence 5 6 sene yalnız idare et sonra evlenmeyi düşün 5 6 bile az ama yine de biraz büyümüş olur çocukların bu sürede iş bak çalış
Soran10 ayMaalesef bu hayat herkese eşit şartlar sunmuyor belki tek seçenek evlenmekti
Çok zor evlensende seni gerçekten sevdiğinden emin olmak çok zor çocukların durumu zor vs vs umarım bulursun
04 Yorumla
Soran10 ayUmarim
Soran10 ayTeşekkür ederim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 325 cevap paylaştı.
m 10 ayneden sevilmesin ki her insan sevilir hayatı belki kotu gecmiştir belki zor anlar yasamıstır aklı basında hiç kimse yuvası yıkılsın istemez sonucta
04 Yorumla
Soran10 ayOrası öyle ama herkes böyle düşünmüyor
- 10 ay
herkes empati yapsa aynı seyi dusunurler ama ne yazıkkı o kadar alcak bir cografyadayız ki dul kadına kotu gozle bakarlar kapalı kadına kotu gozle bakarlar
Soran10 ayEvet aynen öyle
- 10 ay
o yuzden takma kafana elbet kendine gore birini bukursun
10 ayİki çocuklu kadın çocuksuz bır kadının yaptıgı gıbı ıstedıgını yapabılır 🤓
11 Yorumla
Soran10 ayYapamıyor işte her şeyde önce çocuklari düşünmek zorunda kalıyor
10 ayYapabilir tabikide. Ama bende merak ediyoru mesela eskisi ile kıyaslama oluyormu diye,
14 Yorumla
Soran10 ayEskisi kadar vurdum duymaz birisi var mıdır acaba
- 10 ay
- 10 ay
Yeni evlendigi yaninda olan biri varken hangi a tl eski ile pmur curutur
10 ayBu kişiden kişiye değişebilecek bişey A kişisi vardır onun evlilik yapması doğru olmaz B kişisi vardır uygundur olur zemin ve şartlar her yönden değerlendirilmeli
10 YorumlaBu kararı sadece sen değil çocuklarınında karar vermesi gerekiyor bu konuyu 2 çocuğunla konuşup ona göre hareket et hızlı davranma evlenmek için
10 Yorumla
10 ayBir erkek yaparken bir kadın neden yapamasın?
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayEvlenmemesi gerekir.. ne isi var evlilikle iki cocuguna bakmali
27 Yorumla
Soran10 ayNasıl bakacak işi yoksa çocuğuna bakacak kimsesi kalacak doğru düzgün yeri yoksa
Cevap sahibi10 ayAilenin yanina gidebilirsin. Inanki erkekler aileden bin kat kotuler. Taciz tecavuz edenlerde var. Masum cocuklarinla ayni catiya nasil sokacaksin. Ailen yoksa bakacak, 3 yastan sonrasina krese birakabilirsin. Cocuklarin kac yasinda bilmiyorum. Ama Allah yardimcin olsun, her jki secenekte zor. Bu dunyada kadin olmak zor
Cevap sahibi10 ayKres veya okul gibi yerlere is basvurusunda bulunabilirsin, hem cocuklarin orada kalir gozunun onunde hem calisirsin.
Soran10 ayKreş dünya para ailemin yanındayım zaten ama çocukla bir yere sigmak çok zor biri bir şey dese hüngür hüngür ağlıyorum çocuk gibi
Cevap sahibi10 ayYapacak bir sey yok. Aglaya aglaya oturacaksin. Elin adami taciz tecavuz her pislik yapma ihtimali var. Ailen en azindan sadece aglatir.. kotu biliyorum.. bak canim, ben bosandigimda 23 yasindaydim. Sadece 1 sene evljlik gecirdim. Sonra ayrildim kucagimda kizimla. Adam birakti gitti zevki sefa, nafaka bile vermemek icin cirkeflik yapti vermedi. Ben cocugumun basinda senin su yasadigin streskeri yasadim. Hungur hungur agladim, cocugunu cok seven kiyamiyor zaten evlenemiyor. Ben de evlenmedim. Ailem ne hakaretler yedim. Kardeslerim kardes kiskancligiyla firsat bulup ezmeye kalktilar, annemde cok eziyet etti. Ama katlandim. Cocugu anneme biraktim ben ciktim calistim. Simdi cocugum 17 yasinda. Buyudu cok sukur ama gecmise bakinca iyi ki evlenmedim diyorum. Guclu ol. Sende bunu yapabilirsin. kreslerin listesini cikar veya ozel okullarin, guzel giyin is basvurusunda bulun. Umarim kabul alirsin.
Cevap sahibi10 ayAmerikada cocuk sapiginin roportajini izledim. O tipe soruyorlar, nerden buldunuz taciz edecegin cocuklari, adam diyorki, caresiz bodanmis veya bekar anne cok, az ilgi hemen cocuklarini dahi önüme koyuyorlar... sana yaklasacaklarin cocuk sapiklari olma ihtimallerini unutma.
Soran10 ayÇok teşekkür ederim bu samimi yorum için evet aynı durumlar fazlalık olarak görülüyorum kardeşlerim destek olmak yerine köstek oluyorlar
Gizli Üye(36-45)10 ayGördüğüm kadarıyla duygusal bir kadınsın ve tekrar mutlu olmak istiyorsun ilk evliliğin niye bitti?
074 Yorumla
Soran10 ayAnlaşamadık ilgisiz bir eş sorumsuz bir baba görgüsüz aile farklı kültürler
Cevap sahibi10 ayZaten bunlar boşanmak için yeterli. Bence iki çocuklu da olsanız olmasanız da gerçekten doğru insanı bulduğunuz zaman o evleri boşanmış olmanız ya da çocuklu olmanızı dert etmeyecektir diye düşünüyorum Ama dikkat etmeniz de lazım kullanmak isteyen tipler de karşınıza çıkacaktır
Soran10 ayEvet ondan korkuyorum
Cevap sahibi10 ayBence görüşme yaparken dikkat edin hani gerçekten sizi duygusal anlamda sevecek değer verecek insanlarla görüşün emin olun böyleleri vardır ama çok fazla acele de etmeyin acele ederken hata edelim yaparsınız bence
Soran10 ayHaklısınız sağolun
Cevap sahibi10 ayRica ederim Umarım istediğiniz gibi olur her şey. Çocuklar küçük mü
Soran10 ayEvet
Cevap sahibi10 ayHani iki çocuktan sonra keşke ortak bir yol bulabilseydiniz sizin için de zor olur baba birazcık sorumsuz mu
Soran10 ayBiraz olsa keşke hiç çaba sarf etmedi bitsin dediğimde
Cevap sahibi10 ayO zaman senin için en doğrusu olmuş emin ol dediğim gibi belli ki aklı başında bir düzgün bir kadınsın seni bu şekilde sevebilecek bir sürü insan çıkar karşına bence hiç öyle olumsuz düşünme
Soran10 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi10 ayRica ederim. Umarım Gerçekten aradığım mutluluğu bulursun ve çok mutlu olursun. Şu anda Peki ne yapıyorsun çocuklarla geçinme filan
Soran10 ayAilemin evindeyim ama çocukla gerçekten hiçbir yere sığılmıyormuş
Cevap sahibi10 ayPeki ailen sana karşı Nasıl yani rahatsız mı oldular gelişinden nasıl davranıyorlar
Soran10 ayBaşta destek oldular bilmiyorum ben duygusal biriyim dediğin gibi ama şu an sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama çocuklarım biraz ses çıkarsa hemen rahatsız oluyorlar onlar rahatsız olunca da ben üzülüyorum
Cevap sahibi10 ayYa şu şekilde düşün hani onlar da sessizliğe alıştıkları için birazcık garipseyebilirler. Hani ailen sonuç olarak da tabii sen de bir evin olmasını kendi evinde yaşamayı doğal olarak istersin.
Soran10 ayEvet o rahatlığa alışmıştım eşim sorumsuz bir baba ilgisiz bir esti ama kendi evimde daha mutluydum o ilgisizlik yüzünden tartışmalar sogukluklar başlayınca dayanamadım
Cevap sahibi10 ayE tabi sen çocukları da düşünmek zorundasın kendimizi düşünmek zorundasın Bir de yaşında daha genç yani bu yaşta iki çocuk sahibi olmuşsun sonuç olarak Senin de ihtiyaçların var senin de ilgilerin var yani bence en doğrusunu yaptı işte bu süreç senin için birazcık sıkıntılı geçebilir Peki ne düşünüyorsun kafanda ne var
Soran10 ayMerkezde yaşıyor olsaydık cocuklari anneme bırakıp çalışmak isterdim kendi ihtiyaçlarımı çocuklarımın ihtiyaçlarini kendim karşılamak isterdim az da olsa eve bi katkım olsun isterdim ama köyde bu sansta yok
Cevap sahibi10 ayAma şu anda zaten merkezde yaşasaydın senin için daha zor olurdu iki tane çocukla aslında belli bir süre kendini toparlayıncaya kadar köyde olsan iyi olur peki köy ile şehir arası uzak mı yani merkez merkezde iş bulsan gidiş geliş yapsan
Soran10 ayUzak ulaşım sıkıntı ilçede bir iş bulabilirsem yine iyi olur aslında ama zor
Cevap sahibi10 ayYani bu dönemde gerçekten iş bulmak daha zor anladığım kadarıyla ilçeye yakınsın ama orada iş bulmak çok zor. Şu da var lütfen ama sırf evleneceğim diye de evliliği düşünme olur mu? Gerçekten seni anlayacak Sana değer verecek biriyle ol
Soran10 ayZaten öyle istiyorum beni gerçekten sevecek anlayacak merhametli bir insan istiyorum artık dayanacak gücüm yok
Cevap sahibi10 ayGerçekten çok zor bir durum senin için çocukların ailenle şu anda aynı evde yaşamak seni çok çok iyi anlıyorum. İki tane çocuğun olsa da değer görmek istiyorsun değil mi yani insan kendisini değerli hissetmeyi ister sevmek sevilmek ister
Soran10 ayTabi ki de istiyorum bende bir insanim kadınım böyle gözlerimin içine bakınca ne istediğimi ne düşündüğümü anlasın birisi bana yoldaş olsun istiyorum bu kişinin eşim olmasini istedim çok çaba sarf ettim ama mutsuz bir evlilik yaşayıp mutsuz çocuklar büyütmek istemedim
Cevap sahibi10 ayBu konuda çok cesur zaten bir karar vermişsin. Normal zaten en büyük yapılan hatalardan biri Bu çocukların var o yüzden boşanamam E tamam da mutsuz bir evlilik yaşadığın zaman çocukların yine mutsuz olacak. Güçlü bir karakterin var değil mi? Duygusal mısın yoksa?
Soran10 ayDuygusalim ama çocuklarım için kendim için yeri gelince böyle büyük zor kararlar verebiliyorum
Cevap sahibi10 ayPeki çocuklar kaç yaşında okuyor mu? Ya çok soru sorup seni bunaltmiyorum değil mi, belki sohbet etmek istersin diye düşünüyorum.
Soran10 ayBirisi 5 birisi de 3
Cevap sahibi10 ayAa kuzucuklar küçükmus daha. Daha hiçbir şeyin farkında değiller tabii değil mi?
Soran10 ayKüçük olan bir şeyin farkında değil ama diğeri arada soruyor bir şeyler
Cevap sahibi10 ayPeki soran çocuğa ne diyorsun şu anda nasıl cevap veriyorsun?
Cevap sahibi10 ayElimden gelen bir şey olursa herzaman burdayım unutma lütfen 🙏
Soran10 ayBaban seni görmeye gelecek diyorum işi var diyorum aslında çocukta fazla bir ilgi görmediği için babasıyla fazla vakit geçirmediği için sürekli sormuyor sadece aynı evde neden yok diye merak ediyor evimize ne zaman gideriz diye soruyor yavaş yavaş anlatmaya çalışıyorum artık baban evinde kalacak biz burada ama görüşeceğiz seni özlüyor falan diyorum bir şeyler yüreğimi paramparça ediyor çocuk
Cevap sahibi10 ayNormal tabii bu şekilde olmayan çocuk özlüyor ailesini babasını evini Ama dediğin gibi bir şekilde alışmaları lazım. Seni de çok çok iyi anlıyorum çok duygusal bir dönemdesin hak etmediğin şeyleri yaşıyorsun kendi evinde huzurlu olmak istiyorsun. Peki eşin hiç arayıp sormuyor mu seni çocuklarını merak etmiyor mu hani tekrar bir şeyler olsun barışalım filan hiçbir şey yok mu kafasında
Soran10 ayBi kaç aydır ben annemlerdeyim başta sürekli küfürler hakaretler durduk yere rahatsız etmeler vardı sonra bi kaç hafta sustu hiç sesi çıkmadı zaten ailesini falan hep engelledim en son bir hafta önce aradı açmadım mesaj attı aç diye tekrar tekrar aradı açtım konuştuk özlediğini bi şans daha olup olmadigini sordu bende bizi bu hallere niye düşürdün diye sitem etti yine hemen tersledi
Cevap sahibi10 ayŞimdi aslında senin için şu durumda sıkıntıda hadi oldu gerçekten biriyle görüşmeye başladın karşıdaki insan Seni sevi değer verdi bu kişi sizi rahat bırakmayacak ki ne seneye çocukların rahat bırakacak değil mi haksız mıyım sence yani senin bu kişiye bir şekilde izinli kaybettirmem lazım ama işte aradı çocuklar var her türlü bulacak yine seni o senin için sorun değil mi
Soran10 ayArtık onunla olamayız o da biliyor bunu boş yapıyor sadece ara ara böyle devam edip sonra bıkıp bırakacak
Cevap sahibi10 ayUmarım öyle olur çünkü dediğim gibi Sen de hayatına bakmış olursun senin için de iyi olur. Bu arada özür dilerim kabalık olmazsa kaç yaşındasın
Soran10 ay30
Cevap sahibi10 ayBence en güzel yaşlar 30 ya gerçekten öyle en güzel yaşlar. Kendini nasıl hissediyorsun Peki ruhsal olarak aynaya baktığında ne görüyorsun ne düşünüyorsun?
Cevap sahibi10 ayAma bence biraz da kafanı dağıtmak için hayatına bakmak için de iş bulmaya çalışmalısın. Bulunduğun ilçe Peki küçük mü bir ilçe
Soran10 ayRuhsal olarak kötü hissediyorum kendimi küçük ilçe
Cevap sahibi10 ayAma moralini bir şekilde yüksek tutmam lazım çocuklar için hani tek başına olsan tamam derim de şu anda inan duygusal olarak kötü olma gibi bir durumun söz konusu olmamalı.
Soran10 ayOnun için de çabalıyorum
Cevap sahibi10 ayBu arada bu saatte yazıyorum rahatsız olmuyorsun değil mi hani belki sohbet etmek istersin diye 🙏 Peki bu sene büyüğü okula başlayacak mı anaokuluna
Soran10 ayBaşlayacak
Cevap sahibi10 ayUmarım güzel olur umarım senin için de iyi olur çocuklar için de iyi olur başlaması kafası biraz dağılır
Soran10 ayEvet çok teşekkür ediyorum bu saate kadar benim sorunumla ilgilendiniz
Cevap sahibi10 ayNe demek rica ederim keşke elimden daha fazlası gelse de dertlerinizi ortak olabilsem. 🙏 Ama inanıyorum gerçekten çok mutlu olacaksın çünkü siz güçlü bir kadınsınız
Soran10 ayUmarım bu süreç herkeste olduğu gibi beni de zorluyor geçer ama ne kadar sürer bilmiyorum
Cevap sahibi10 ayİçinizi ferah tutun kalbinizi ferah tutun eminim bu süreç sizin için en güzel şekilde geçecektir size de bir eş çocuklarınıza da iyi bir baba olacak kişi karşınıza çıkacaktır. Ama en önemlisi vazgeçmeyin özellikle kendinizden vazgecmeyin
Soran10 ayTeşekkür ederim belki de yalnızlık daha da hoşuma gidecek bi iş bulup iyi kötü bir düzen kurabilirsem
Cevap sahibi10 ayTabii ki o da var zaten eğer güzel bir işiniz olursa başkasına hiç ihtiyacınız yok Kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz eh daha sonra gerçekten sevebileceğiniz bir de karşınıza çıkarsa sizin için iyi olur
Cevap sahibi10 aySizin için her şey güzel olur umarım profilim açık Bir şeye ihtiyacınız olursa çekinmeden bana yazabilirsiniz 🙏 öğretmenim ben de yapabileceğim bir şey olursa her zaman yaparım
Soran10 aySağolun zaten yanımda oldunuz destek oldunuz bu kadarı bile bana yetiyor
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim ne demek Umarım bir nebze de size Moral olabilmişimdir nasılsınız bugün
Soran10 ayİyiyim bugün daha iyiyim 😊
Cevap sahibi10 ayÇok şükür Umarım her zaman iyi olursun, moral her zaman yüksek tutulmalı 🙂
Soran10 ayEvet 😊 sizde umarım her zaman iyi olursunuz Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın
Cevap sahibi10 ayÇok teşekkür ederim ben de iyiyim işte hava çok sıcak 🙂 umarım sizin için de öyle olur gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz
Soran10 ay😊😊
Cevap sahibi10 ayUnutmayalım ki hayat devam ettiği sürece umut vardır 🙂 hep böyle pozitif olun lütfen ve dediğim gibi ne zaman ihtiyacınız olursa konuşmak isterseniz dertleşmek isterseniz ben buradayım unutmayın
Soran10 aySağolun tamamdır
Cevap sahibi10 ayİş için başvuru yapmayı düşünüyor musunuz
Soran10 ayHenüz bekliyorum bir şey yapmayacağım
Cevap sahibi10 ayÖnce birazcık kafanızı bir dinleyin duygusal olarak da kendinize bir gelin ondan sonra bakarsınız artık
Soran10 ayEvet bakalım ne olacak
Cevap sahibi10 ayKayıt yapmayı unutmayın okul için
Soran10 ayTamam
Cevap sahibi10 ay🙂🙏
Cevap sahibi10 aybir şey lazım olursa yapabileceğim bir şey yazarsınız. Yasam_emre33 kullanıcı adım.. iyi akşamlar 🙏
Soran10 ayİyi geceler
Cevap sahibi10 aySizede 🙏
10 aySevilirsin ama kendin gibi boşanmış çocuklu biriyle olur bekar olan almaz alsads ailesi karşı çıkar olmaz
10 YorumlaIki çocukla hala evlenme peşinde olması hayret verici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayÇocuklular evlenmesin ya neler görüyoruz haberlerde istediğini yap ama evlenme derim
07 Yorumla
Soran10 ayİsim yok ise girsem cocuguma bakacak kimse yok kalacak yer yok
Cevap sahibi10 ayHmm maddiyat sorun
Cevap sahibi10 ayTek başına mücadele etmek zor :/
Soran10 ayEvet yoksa tekrardan evlenmeyi hiç istemem
Cevap sahibi10 ayYaşın kaç peki
Soran10 ay30
Cevap sahibi10 ayHmm müsait misin yazablir miyim işin yoksa
Sorumluluklarını bildiği sürece tabikide yapabilir.
10 Yorumla
10 aygerçekten sevilir nerden biliyorsun diye sormayın sevilir hem de öyle böyle değil
06 Yorumla
Soran10 ayAma çok zor
- 10 ay
Sevmek mi sevilmek mi hangisi zor
Soran10 aySevilmek daha zor sanki
- 10 ay
evet çünkü insan hiçbir zaman sevildiğinden emin olmaz
Soran10 ayAynen öyle
- 10 ay
😔😔
10 aySevilir tabi kadın kalbi iyise
10 Yorumla
10 ayNeden olmasin ben tanissam evlenirdim
10 Yorumla
10 ayEvet gerçekten sevilir örneklerini görüyorum.
10 Yorumlaöyle bir erkek bulamazsın.
10 Yorumla
10 ayEğer evliliğe tekrar kalırsa evet.
10 Yorumla
10 ayEvleneceği adama bağlı
10 Yorumla
10 ayTabiki yapar neden olmasın
10 Yorumla
10 ayÇocukları yanındaysa evlenmemeli.
10 YorumlaAaaa tabikide o nedemek yahuu
10 Yorumla
10 aySadece evlenmek için olur
10 Yorumla
10 ayBilemem ki? Bir de benden olsun egitim seviyen üniversite ise neden olmasın ki?
00 Yorumla
10 aySeni seven de olabilir. Ne var ki bunda. Evlenebilirsin tabi..
00 Yorumla
10 aySadece evlenmek için evlenir
15 Yorumla
Soran10 ayEvet
- 10 ay
Eee erkenden evlenirsen olacağı bu
Soran10 ayAkıl veren çok oluyor sizin gibi erken evlenme ile alakası yok yanlış kişi her zaman yanlış kişi oluyor erken evlenen ve çok mutlu olan insanlarla dolu etrafım
- 10 ay
Sen o dışarıdan görünene bakma
Ne demişler dışı seni içi beni yakar..
Çocuk & Ebeveyn konusunda 315 cevap paylaştı. Yapabilir niye yapmasın
02 Yorumla
Soran10 ayAma duygusal olarak yaklaşan kimse yok
10 aybence kısa surelı yasasa daha ıyı
03 Yorumla
Soran10 ayGönül eğlendirmek bana göre değil
- 10 ay
dene once bence
Soran10 ayYavrum değil diyorum anlamıyor musun ben duygusal bir kadınım beni gerçek anlamda sevip sayacak önemseyecek birisi olmadan olmaz
Gizli Üye(30-35)10 ayCinsellik için genel de
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBöyle ihtiyacınız var mı
10 aySorduğunuz soruların hepsi olabilir.
00 YorumlaSevilir niye sevilmesin
00 YorumlaElbette sevilir doğru insanı seçerse
00 Yorumla
10 ayHeryerde onu arıyorum
00 YorumlaDengi biriyle neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySevilir de çocukları sorun etmeyecek biri olmalı
12 Yorumla
Soran10 ayEvet
Cevap sahibi10 ayHıhı
Gizli Üye(25-29)10 ayÇocuklar kız mı erkek mi
02 Yorumla
Soran10 ayBüyük kız küçük erkek
Cevap sahibi10 ayKaç yasindalar
Gizli Üye(36-45)10 ayBir daha evlenip ne yapacan bacım
06 Yorumla
Soran10 ayMecbur olmasam başıma dert alır mıyım
Cevap sahibi10 ayNiye mecbursun
Soran10 ayKalacak yer yok işim yok iş olsa çocuklara bakacak kimse yok
Cevap sahibi10 ayÇocukların babası nerede?
Nafaka Alman lazım
Bir de iş bul
Şu an nerede yaşıyorsun
Soran10 ayŞu anda ailemde kalıyorum babalarının aklı bir geliyor bir gidiyor
Cevap sahibi10 ayAile çocuklara baksın sen de iş bul çalış
Mecburi evlilik yapma
O çözüm değil
10 ayBence mantıksız. Bekarlığın tadını çıkart
02 Yorumla
Soran10 ayDurum müsait değil
- 10 ay
Neden değil? Aile evinde kalıyorsun bu sebepten mi