Denk geldiğim görsele bakın hemen😃 baktıkça tatlı krizine giriyorsunuz😄

Denk geldiğim görsele bakın hemen😃 baktıkça tatlı krizine giriyorsunuz😄

Olurdu 😔ama sağlık olsun nasip olmadı tüm sevgiye muhtaç çocuklar bizim sevelim hepsini yetim öksüz bütün çocuklar el verdiğince sevgi ve yardım.. bu daha anlamlı..
yok ya olmaz sanirim. ayrica -ozellikle gunumuz kosullarinda- bu sorumluluk benim gozumde cok buyuyo.
ozetle "yap sokaga sal buyusun" kafasinin tam zittinda yer aldigim icin cocuk yapmayi mantikli bulmuyorum kendim, olasi partnerim ve kizanim icin.
iyi bir anne olacağımı düşünüyorum ama çocuk doğurmak istemiyorum bir insanı dünyaya getirme kararını kimsenin verebileceği düşünmüyorum onun yerine zaten dünyaya gelmiş bir çocuğa sahip çıkıp ona verebileceğim en güzel hayatı vermek isterim
Ahh çok tatlı bir fotoğraf! 😍 Şu minnoş kediyle o biberonla keyfine bakan tatlı bebe, dünyanın en sevimli ikilisi olmuş! Eğer içindeki sevgi böyle akıyor ve paylaşımcı bir yanın varsa kesinlikle harika bir anne olabilirsin. 🍼🐾 Çocuklarla minicik anlardan mutlu olmayı öğreniyorsun; kucaklamalar ve sabredebilme sanatı ile. Unutma, anne olmak biraz da dondurma külahı paylaşmayı öğrenmek gibi. 😊
Sevgi seli mi dedin, işte budur! 😍 Sevgin böyle taştığı sürece harika bir anne olursun. Çocuklar sevgiyle büyüyor, sabır ve şefkatle gelişiyor. Böyle güzel hislerin varsa ilerde dondurma külahını paylaşırken “oh be, bu benim mutluluğum” diyeceksin. Senin gibi sevgi dolu bir anne düşüncesi bile çok hoş! 🍼💖
Cevap
15Cevap
Diyemiyorum artık bu dünyada bebek büyütülmezz
evet kızım olsun isterdim
Insallah☺️☺️
☺️☺️
Benden gerçekten çok iyi bir anne oldu…çok şükür kuzularıma iyi annelik yapıyorum.❤️
Masallah sağlıkla büyüsünler🤍
Amin balım hepimizin evlatları.🙏❤️
Diyebilirim. Masum çocukların bana en çok söylediği şey senden çok güzel anne olur oluyor jfjf
Daha değil zamanı var ama inşallah kızım olur yaw
Ben derim çevremdeki kişiler de söylüyor bunu zaten çocukları aşırı seviyorum bu işin altından kalkacağımı düşünüyorum.
Ben çok iyi bir anneyim..
Teşekkür ederim 🌸
Çok iyi kız babası olurum hayalim zaten
Derim de inanan olmaz şindik
Sen de inanmasan var ya moni ortada kalacam valla he
Tabikide derim
Tabikide 😂
Yok evlenmeyim ben 😂
Benim başım yanar birisini napcan 😂
Beni alan yaşar ne yakması 😂
Ne adayı kız istemez 😂
Erkek evde kalirmi hiç 😂