36. Hafta sorunlu hamileligimde esime gitme dediğim halde babaannesinin cenazesine sacmaladigimi söyleyerek gitti. Yanlış mıyım?

Arkadaslar selam,

Dogma buyume yurtdisinda yasiyorum esimde beyin göçü yapanlardan ve ailesi Turkiyede. 36 haftalik ikizlerimiz var ve pekte kolay bir hamilelik surecim yok acikcasi bu yüzden eşimin destegine ihtiyaç duyuyorum.

Sali gunu babaannesinin vefat haberi geldi ve çarşamba gunu gitti gitmeni istemiyorum dediğim halde. Evde bayilsam kalsam bana bir şey olsa kimsenin ruhu duymayacak.

Bugünde eşimin abisinin İstanbul’dan cenazeye gelmedigini ogrendim ikinci çocukları henüz 2 aylik olduğu icin esini birakamazmis. Gozlerim doldu duyunca nasil zoruma gitti anlatamam.

Eşimi gittiğinden beri aramıyorum sormuyorum bugun yine bana yanlış yaptigimi onu uzdugumu yazmis peki benim üzüntüm ne olacak?

Yanlis mi dusunuyorum hamile olduğum için çok mu hassas davranıyorum burcum yengeç yükselenim oglak mantikli da bir insanimdir normalde ama zoruma gitti.

Güncellemeler
10 ay
Mecbur gidecek diyenler olmus:) arkadaşlar abisininde yeni ikinci çocuklari oldu adam Türkiye’de şehirden sehire gitmedi benim esimden yurtdisindan geldi cenazeye beni birakip demek ki tercih meselesiymis değil mi?
36. Hafta sorunlu hamileligimde esime gitme dediğim halde babaannesinin cenazesine sacmaladigimi söyleyerek gitti. Yanlış mıyım?